tellwe.com'da bakılan fallar!

AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde

ELifsucan’ı deneyen arkadaşlar var mı acaba? Geçmişle geleceği karıştırdığı olur mu? Ya da çıkan çıkmayan falları?

ELifsucan’ı deneyen arkadaşlar var mı acaba? Geçmişle geleceği karıştırdığı olur mu? Ya da çıkan çıkmayan falları?
Bende karıştırdı hatta o dönem burda birçoğumuz aynı şeyi yaşadık
Falıda çıkmadı çok iddialı konuştuğu halde

Evet, elifsucan’ın falları karışıyor hep. Çıktı diyemem çıkmadı da diyemem, öyle saçma bi faldı açıkçası. :)

Teşekkürler cevapladığınız için arkadaşlar , bnde eskiden baktırdığım bir falını tekrar okudum bayagı geçmişimi anlatmış yani böyle düşünen tek ben değilmişim,haklısınız👍🏼🙏🏽

Teşekkürler cevapladığınız için arkadaşlar , bnde eskiden baktırdığım bir falını tekrar okudum bayagı geçmişimi anlatmış yani böyle düşünen tek ben değilmişim,haklısınız👍🏼🙏🏽
Biraz öyle evet. Bi de çoğu kişiye ayni seyi söylüyor. Ama ben bildiği şeyler olmuştu ilginç şekilde

Arkadaşlar kraliçeyildizi na fal baktıran varmı? Uyumsuz Shayla BanuYılmaz Abbeddawn bunlara baktırdım ama yok hiç birinin dedikleri ne tarih ne isim tutmadı.Son olarak KraliçeYildizini merak ettim birde ona baktıracağım.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙂

Arkadaşlar kraliçeyildizi na fal baktıran varmı? Uyumsuz Shayla BanuYılmaz Abbeddawn bunlara baktırdım ama yok hiç birinin dedikleri ne tarih ne isim tutmadı.Son olarak KraliçeYildizini merak ettim birde ona baktıracağım.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙂
Canim bende kralıceyildizini merak ediyorum baktırdın mi?

kraliceyildizina baktirdim, baktirmasaydim keske kredime uzuldum neyse 20 kredi iken baktirmistim. Asla bildigi bir sey cikmadi hatta olmasi hemen hemen imkansiz bir seyi soyledi zaten ordan anladim boş oldugunu. Belki imkansiz degildir diceksiniz ama atama isleri ile ilgili bir sey hani puan ortada durum ortada o yuzden net konusuyorum:) Ve kesinlikle bildi dedigim bir sey yok, ve şartli bakiyor haberiniz olsun. ve fali 20 25 dk da falan bakıp yolladi ozenmedigi burdan belliydi zaten. Bir de isim veriyorum diyor ama bana gore isim vermesi bi falcinin imkansiz bir sey bu tur kisilere inanilmamali zaten. Ben Moledroo begendim onu da bekliyorum verdigi tarihleri bakalim. Maalesef telweede duzgun kimse yok bi yulee vardi o cikmisi ama o da bakmiyor su an.

kraliceyildizina baktirdim, baktirmasaydim keske kredime uzuldum neyse 20 kredi iken baktirmistim. Asla bildigi bir sey cikmadi hatta olmasi hemen hemen imkansiz bir seyi soyledi zaten ordan anladim boş oldugunu. Belki imkansiz degildir diceksiniz ama atama isleri ile ilgili bir sey hani puan ortada durum ortada o yuzden net konusuyorum:) Ve kesinlikle bildi dedigim bir sey yok, ve şartli bakiyor haberiniz olsun. ve fali 20 25 dk da falan bakıp yolladi ozenmedigi burdan belliydi zaten. Bir de isim veriyorum diyor ama bana gore isim vermesi bi falcinin imkansiz bir sey bu tur kisilere inanilmamali zaten. Ben Moledroo begendim onu da bekliyorum verdigi tarihleri bakalim. Maalesef telweede duzgun kimse yok bi yulee vardi o cikmisi ama o da bakmiyor su an.
Ahh yulee bir geri dönse keşke :( bana da çıkan ender kişilerden

Bende de çıkmadı
Ben de ilk fali cikmisti onemli bir konu detayiyla anlatti ve olumsuz olacagini bildi maalesef zaten hep olumsuzlar cikar :/ Diger fallarinda ciktigi kisimlar da oldu tamamen senaryo fali da oldu... Hisleri var sanirim ama tam oturtamiyor ve her zaman ayni degil sanirim bazen de gecmis gelecek karisiyor bircok kisinin deneyimledigi gibi...

selam kızlar bende bıkac kez baktırdım tellwe de sımdıde cok baktırasım var kredımı yukledım ama kımlere atsam bılemedım onerılerınızı beklıyorum dedıklerınıze gore atıcam :*:halay:

eskiden falsepetindeydim hep ama yeni yeni binnaza geçtim tamamen. arada da telweye bakıyorum çünkü fiyatlar daha uygun geliyor açıkçası. Deneyimlerim ise maca3, medyumfırat ve arog'u denedim. 3üde fena değildi..bakalım çıkacak mı çünkü verdikleri vade daha gelmedi :bicak:

Back
X