tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de epey merak ederek gitmiştim iyi ki gitmişim çünkü verdiği vade de tutmuştu zaten çok uzak bir gelecek değildi. Özel enerji taşlarının desteği ile telepatik bağ kuruyormuş öyle yazıyor açıklamada :) Zaten Labdor falında güncel enerjiyi ve olabilecekleri en net şekilde aktaran açıklamasında da bahsettiği gibi net bir şekilde yansıttı kendisi bana 🤭🙏 diğer fal çeşitlerine de gitmiştim de Labdor daha başarılı bulmuştum hem güncel olarak hem de vade olarak
Bende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM

Bende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM
Enerji meselesi tabi 🤷🤭 bana uzun bir ses kaydı gelmişti detaylı bir şekilde anlatılmıştı ve her dediği nokta atışlıydı vadesi de sadece eysanın çıkmıştı. Bu fal işi kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor 🤷 3 dakika kısa gelmiş. Labdor mu atmıştın?

Tavsiye etmiyorum bana çok çok kötü idi
Mesela burada çok konuşulan övülen yesilcingene adlı yorumcuya aylar önce atmıştım. Olumlu görmüştü mesela hayırlı evlilik vs tarih vermişti. Nokta atışı hiç yoktu mesela herkese uyacak türden. Ve bilemediği çok şey oldu erkek arkadaşıma dair. Belki birkaç bir şey harici. 🥵 Hatta çok övülen biri olduğu için olmuş olan olumsuz bir durumla alakalı soru yönelttim yahu en azından onun olduğunu insan görebilir 😉 şöyle olmuş bak zaten diye. Dediğim gibi kimi beğenir kimi beğenmez... Sizin önerdiğiniz yorumcular var mı peki?

elifsucana daha önce bir fal baktırmıştım. sonuncusu 3 ay önceydi ve beğenmemiştim. ayrılık vs görmüştü. iki vakte kadar soğukluk vs derken dün tekrar dinledim şu anda dediklerini yaşıyorum. dedikleri o kadar tutmuş ki ağzım açık kaldı.

elifsucana daha önce bir fal baktırmıştım. sonuncusu 3 ay önceydi ve beğenmemiştim. ayrılık vs görmüştü. iki vakte kadar soğukluk vs derken dün tekrar dinledim şu anda dediklerini yaşıyorum. dedikleri o kadar tutmuş ki ağzım açık kaldı.
Ne falı göndermiştiniz acaba

Back
X