- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.581
merhaba lunara'ya baktıran var mı?
ben. cikmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba lunara'ya baktıran var mı?
Dedigi gibi ilerliyorçıktı mı peki
Cok cok dikkat etmen lazim tellwede cogu kisi fal bakamiyor ve sartli bakiyorlar iade bile isteyemiyorsun su an maalesef iyi falci yok benim begendiklerim hep uzakta görünüyor umarim yakinda yine cevrimici olurlarArkadaşlar merhabalar, sadece fal sepetini deneyen bir fal sever olarak başka uygulama ve sitelere de bakmak istiyorum.
Tellweden kimleri tavsiye edersiniz özellike yakın gelecek ve an enerjisi için?
Ve yorumlar hep iyise bile sakin kanmaArkadaşlar merhabalar, sadece fal sepetini deneyen bir fal sever olarak başka uygulama ve sitelere de bakmak istiyorum.
Tellweden kimleri tavsiye edersiniz özellike yakın gelecek ve an enerjisi için?
Canim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öncelikleBe yorumlar hep iyise bile sakin kanmaben cok yaptim o hatayi
Uzakta olanlara fal atilmiyor sanirim ama bi kac hafta sonra dönüyorlar. LenoraRas yok artik hesabi yok. Hisli bana bakmiyor zaten cogu kisi enerji alamiyorum diye iade ediyor. Sardunya bana hic bilemedi tam tersi oldu. Manollyayi begenmedim, durrini begendim kahve fali iyidi cok emek veriyor. Serüveni cok seviyorum ama yok su anCanim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öncelikle. Biraz eski yorumları okudum da Lunara,peralina, serüven, lenoraRas,manollya, sardunya0, hisli27 , durrinarbel isimleri öne çıkmış, epey okudum hatta bir 30 sayfa falan
.
Bunlar içinden kimi tavsiye edersin.
Bir de uzakta yazıyor bazı falcılar için uzakta ne demek oluyor?
Aksine bende de durrinin tam tersi oldu.Uzakta olanlara fal atilmiyor sanirim ama bi kac hafta sonra dönüyorlar. LenoraRas yok artik hesabi yok. Hisli bana bakmiyor zaten cogu kisi enerji alamiyorum diye iade ediyor. Sardunya bana hic bilemedi tam tersi oldu. Manollyayi begenmedim, durrini begendim kahve fali iyidi cok emek veriyor. Serüveni cok seviyorum ama yok su an
Lunara falı çıkıyor mu![]()
lunara hangi falda iyi acaba genel bakıyor muiki kere baktirdim ilki cikti ikincide surec dedigi gibi ilerliyo ama uzun surec. tavsiye ettigim iki kiside de iyiydi. daha kimseye baktirmadigim icin ona da tekrar baktirmadim
lunara hangi falda iyi acaba genel bakıyor mu
Dedigi gibu ilerliyorLunara falı çıkıyor mu![]()
Bana olumsuzdu bayağı çok üzüldüm kendimi alıştırmaya çalışıyorumDedigi gibu ilerliyor
Ben ne olusmuz fallar dinledim hic biri cikmadiBana olumsuzdu bayağı çok üzüldüm kendimi alıştırmaya çalışıyorum
Keşke burdan sormasaydımlunarayi yazdigimizdan beri kuyruk varsalin biz de baktiralim bu ne
![]()
![]()
Lunara bana bilemedi