• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar merhabalar, sadece fal sepetini deneyen bir fal sever olarak başka uygulama ve sitelere de bakmak istiyorum.
Tellweden kimleri tavsiye edersiniz özellike yakın gelecek ve an enerjisi için?

Arkadaşlar merhabalar, sadece fal sepetini deneyen bir fal sever olarak başka uygulama ve sitelere de bakmak istiyorum.
Tellweden kimleri tavsiye edersiniz özellike yakın gelecek ve an enerjisi için?
Cok cok dikkat etmen lazim tellwede cogu kisi fal bakamiyor ve sartli bakiyorlar iade bile isteyemiyorsun su an maalesef iyi falci yok benim begendiklerim hep uzakta görünüyor umarim yakinda yine cevrimici olurlar
Seruven ve peralinayi cok begeniyorum.

Be yorumlar hep iyise bile sakin kanma 🤣 ben cok yaptim o hatayi
Canim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öncelikle😇. Biraz eski yorumları okudum da Lunara,peralina, serüven, lenoraRas,manollya, sardunya0, hisli27 , durrinarbel isimleri öne çıkmış, epey okudum hatta bir 30 sayfa falan🤣.
Bunlar içinden kimi tavsiye edersin.
Bir de uzakta yazıyor bazı falcılar için uzakta ne demek oluyor?

Canim tavsiyelerin için çok teşekkür ederim öncelikle😇. Biraz eski yorumları okudum da Lunara,peralina, serüven, lenoraRas,manollya, sardunya0, hisli27 , durrinarbel isimleri öne çıkmış, epey okudum hatta bir 30 sayfa falan🤣.
Bunlar içinden kimi tavsiye edersin.
Bir de uzakta yazıyor bazı falcılar için uzakta ne demek oluyor?
Uzakta olanlara fal atilmiyor sanirim ama bi kac hafta sonra dönüyorlar. LenoraRas yok artik hesabi yok. Hisli bana bakmiyor zaten cogu kisi enerji alamiyorum diye iade ediyor. Sardunya bana hic bilemedi tam tersi oldu. Manollyayi begenmedim, durrini begendim kahve fali iyidi cok emek veriyor. Serüveni cok seviyorum ama yok su an

Uzakta olanlara fal atilmiyor sanirim ama bi kac hafta sonra dönüyorlar. LenoraRas yok artik hesabi yok. Hisli bana bakmiyor zaten cogu kisi enerji alamiyorum diye iade ediyor. Sardunya bana hic bilemedi tam tersi oldu. Manollyayi begenmedim, durrini begendim kahve fali iyidi cok emek veriyor. Serüveni cok seviyorum ama yok su an
Aksine bende de durrinin tam tersi oldu.
Serüven beğenmiştim manolya ben de beğenmedim
Hisli beğendim

lunara hangi falda iyi acaba genel bakıyor mu

benkahve baktirmistim. ablam ruh esi fali mi ne baktirdi adini unuttum tarot baktiran da oldu. tarot falinin iyi yani kendi aciyomus ama ben herkese kahve baktirdigimdan kahve atmstim. yaninda acilim yapmisti. tek konu baktirdim genel degil

Back
X