- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.921
kahve falı güzeldi hic öyle degildiYa doğru gibi ama kartları yazıp yanına anlamlarını yazmış. Yapay zeka gibi gelmedi yine de hoşuma gitmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahve falı güzeldi hic öyle degildiYa doğru gibi ama kartları yazıp yanına anlamlarını yazmış. Yapay zeka gibi gelmedi yine de hoşuma gitmedi
Kime attın ?Selam bacılar uzun zamandır yoktum 3 sene kadar fal attım duruma göre yorum yaparım
Psisikhatuna 2 yıl önce atmışım 2 kere ilki çıkmış ikincisi çıkmamışPsisikHatun, Snotra veya Kamelyami deneyen var mi
Ilki %50 ihtimali gibi bir sey miydi yoksa gercekten bildigi detaylar var miydiPsisikhatuna 2 yıl önce atmışım 2 kere ilki çıkmış ikincisi çıkmamış
My_ura ya attm memnun kaldım ilerisinden çok beklentim yok anlık olarak tatmın ettiKime attın ?
Bir kısmı olumsuz, sonu olumlu ama benle alakasız bir faldı. Hiç bana uymadı. Ne olumlu kısmı ne olumsuz kısmı doğruydu :)Lindanın olumsuz konuştuğu biri var mı peki? Ya da beğendim diyen
Çok konuşulunca demete attım da daha bakmadı. Diğerini hiç bilmiyorum belki denerim :)ben demet ve my uraya baktırdım bugün . My ura demet88den daha iyiydi diyebilirim.
Eski yorumlara baktim burada konustugum biri sahte profilmis ne demek bu biliyormusunuz? Falci konusuyorduk öneriyordu da ama simdi sahte profil görünce sok oldum
Kimi önermiştiEski yorumlara baktim burada konustugum biri sahte profilmis ne demek bu biliyormusunuz? Falci konusuyorduk öneriyordu da ama simdi sahte profil görünce sok oldum
Ben de dünden beri 17 kişi bekledim. Bunun içinmişÇok konuşulunca demete attım da daha bakmadı. Diğerini hiç bilmiyorum belki denerim :)
Bi kac kisiyi ama hepsini hatirlamiyorumKimi önermişti