tellwe.com'da bakılan fallar!

hisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
Size nasıl bakıyor ben kaç kere attıysam enerjiisi uymadı diye iptal ediyor

hisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
Hisli bende de çok spesifik detaylar bildi söylediği gibi ilerledi. Sonuç olumlu ama gerçekleşmedi. Bir şey kullaniyor lafını bana da diyor sanırım herkese diyormuş 😂 taktı ona

Hisli eskiden bana bayağa bilirdi ama uzun zamandır baktırmıyorum

Evet çoğu çıkıyordu ama son dönemde bir iki çıkmadı bir de beni çok tanıdı tavsiye falana döndü atmadım bir daha. Ama o zamanlar olmayacak dediği kişiler olmadı analizleri falan da çok doğruydu
ay bana biraz olumlu bakti da ondan pembeci mi dedim olumsuz olsa iade ederdim falan dedi bildigi spesifik seyler de var bi de telvelere cok dikkatli bakti hakkini yiyemem 20 dakika ses kaydi hatta uzun diye dedim gereksiz yorumlar da vardir ama yoktu hic bos konusmamis kadin bakalim sonuc dedigi gibi olcak mi

Back
X