- 4 Şubat 2022
- 3.223
- 7.729
- 108
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.021
48 saat geçince.Zaman aşımı kaç gün geçince oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
48 saat geçince.Zaman aşımı kaç gün geçince oluyor?
Demet8888 e fal attım iptal etsem mi o nasıl sizce48 saat geçince.
En sevdiğim o, bayılıyorum ona. Çok güzel bakıyor pembeci de değil.Demet8888 e fal attım iptal etsem mi o nasıl sizce
Ona attığım fal da iki gündür bekliyor yaEn sevdiğim o, bayılıyorum ona. Çok güzel bakıyor pembeci de değil.
Gelecekte çıktı mıEn sevdiğim o, bayılıyorum ona. Çok güzel bakıyor pembeci de değil.
Vade vermedi iletişim şeklini bildi. Söylediği şekilde oldu.Gelecekte çıktı mı
Uzakta gözükse de falları açık ve gün içi giriyor. Web üzerinden girince falcilarin son giriş zamanı gözüküyor.
yeni biri sorusunu genelde bilemiyorlar bende bir kişi üzerinden sorunca biraz anda bilmiş oluyorlar ancakBenimkinin hayatında biri olduğunu Demet8888 ve Lunara bildi sadece, ben sormadan. İkisi de ciddi değil devam etmeyecekler dedi.
Ben de o kişiden vazgeçtim zaten, şimdi tekrar benim için yeni biri var mı diye baktiriyorum.
Haberlerini bekliyoruz gjjgKamelyamı meshur etmısız 6.sıradayım
Tamam canmmHaberlerini bekliyoruz gjjg
tellwe de baktirdigim fallardan en begenmedigim fal durrin oldu o kadar kotuydu ki falla ilgili ek soru göndermek yerine ek soruda fali yanlis yorumladigini yazdim. Olumsuz yorum her zaman daha gercekci gelir anda da iyiyse yapilan yorum fakat durrin hem ani bilememis hem felaket tellali gibi bi yorum yapmis.
exle ne zaman bittigini yazmamistim kopusunuz 10 haziranda olmus demis bizim subat sonu kopmustu basta seni arkadaş olarak gormesi olmus sana duygusal bakmamis dedi biz direkt flort niyetiyle gorusmustuk en basta ona kalsa asker arkadasiymisiz yorumu da cok karisikti lunara da olumsuz bakmisti ama anda cok iyiydi mesela exin exini bilmisti cok mantikli geldi ama durrini begenmedim hic maalesef.
ek soruda soyledim gorusmemizin bittigi tarih o degildi diye gorusmeye başladığınız tarih beni yaniltti gorusmeniz bittikten sonra 10 hazirana kadar duygusu devam etmistir diye cevirdi bu sefer o zamana kadar duygusu olsa elli kere yazmisti zaten dumduz bilemedin iste... belki iyi bir falcıdır ancak benimle enerjisi uyusmamistir yine de bir sey diyemem
Ben sıra bekliyorumKamelyam’a baktıran varsa benimle görüşlerini paylaşabilir mi![]()
Durrin bence sırf olumsuz konuşmak için konuşuyor. Ben 6 ay önce baktırmıştım aşırı olumsuzdu asla onun dediği gibi olmadı tek kelimesi bile çıkmadı çok şükür.tellwe de baktirdigim fallardan en begenmedigim fal durrin oldu o kadar kotuydu ki falla ilgili ek soru göndermek yerine ek soruda fali yanlis yorumladigini yazdim. Olumsuz yorum her zaman daha gercekci gelir anda da iyiyse yapilan yorum fakat durrin hem ani bilememis hem felaket tellali gibi bi yorum yapmis.
exle ne zaman bittigini yazmamistim kopusunuz 10 haziranda olmus demis bizim subat sonu kopmustu basta seni arkadaş olarak gormesi olmus sana duygusal bakmamis dedi biz direkt flort niyetiyle gorusmustuk en basta ona kalsa asker arkadasiymisiz yorumu da cok karisikti lunara da olumsuz bakmisti ama anda cok iyiydi mesela exin exini bilmisti cok mantikli geldi ama durrini begenmedim hic maalesef.
ek soruda soyledim gorusmemizin bittigi tarih o degildi diye gorusmeye başladığınız tarih beni yaniltti gorusmeniz bittikten sonra 10 hazirana kadar duygusu devam etmistir diye cevirdi bu sefer o zamana kadar duygusu olsa elli kere yazmisti zaten dumduz bilemedin iste... belki iyi bir falcıdır ancak benimle enerjisi uyusmamistir yine de bir sey diyemem