- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.041
Kamelya falı şartlı atmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok talepte şartlı fala gecmis kamelya. Hos degil
Yapmıs zaten 250 yapmıssartliya gectiyse zam da yapar![]()
Ben kabul ettm en azından ne oldugunu burada söylerim kimse bosuna baktırmazValla ben iptal ettim yalan yanlıs bisiler yazcak simdi. O yuzden belli şartlı fal niye yapsın baska
Oliviateller ise geçmiş yıllarda atmıştım çıkmadı pempeciydiilk defa deneyimliyorum ben Daver’e attım başta şartlı yolladı o yüzden vazgeçtim. şimdi olivia diye birine yolladım sonucu yazarım
hadi ya. iptal ettim hiç boşa atimiyim ona da o zaman tavsiye varsa açığım kamelyada 5-6 kişi vardı diye vazgeçtimOliviateller ise geçmiş yıllarda atmıştım çıkmadı pempeciydi
ben de kamelyaya geçtim kaç saattir bakamadı bir fala hala aynı sıradayımBu taraflarını kaldırdık karının 100 den 250 ye bide şartlıya çekti bıseye benzeyecegını de sanmıyorum
Geçmiş senelerde hep pempeci demişler ama ben nedense öyle düşünmüyorum. En azından anlıkta bayağa başarılı. Herkesi olumluya mı bağlıyor bilmiyorum ama çok hisli biri olduğu kesin.kızlar demet pembe mi bi de resim yüklednz mi ?