tellwe.com'da bakılan fallar!

Kimseyi savunmuyorum okuduğunuzu mu anlamıyorsun acaba?

Konu Demet değil genel olarak falcilardan bahsediyorum ben.
Gayet iyi anlıyorum okuduklarımı emin ol, sen de sakin kafayla okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kafayı yemişsiniz, okuduğunuzu anlamıyorsun vs bunlar nasıl sözler, çok şaşırttın beni.

Gayet iyi anlıyorum okuduklarımı emin ol, sen de sakin kafayla okursan ne demek istediğimi anlarsın. Kafayı yemişsiniz, okuduğunuzu anlamıyorsun vs bunlar nasıl sözler, çok şaşırttın beni.
O espriydi ve espri olduğunu anlayan anladı. Tutarsız yorumları görünce bende kendi yorumumu yapıyorum doğal olarak ve anlaşılmak istiyorum.

Falcilarin burayı takip etmesi son derece normal bir şey ama üyeler öyle yorumlar yapıyor ki şimdi de kamelyam kaçıp gidecek bı kaç güne ona da sararlar :)

O espriydi ve espri olduğunu anlayan anladı. Tutarsız yorumları görünce bende kendi yorumumu yapıyorum doğal olarak ve anlaşılmak istiyorum.

Falcilarin burayı takip etmesi son derece normal bir şey ama üyeler öyle yorumlar yapıyor ki şimdi de kamelyam kaçıp gidecek bı kaç güne ona da sararlar :)
Espri ve mizahtan anlarım ama senin sözlerin bana öyle gelmiyor. Kamelya ve Demet eğer para kazanmak istiyorlarsa neden gitsinler ki, işlerine gayet devam ederler endişe etme.

Espri ve mizahtan anlarım ama senin sözlerin bana öyle gelmiyor. Kamelya ve Demet eğer para kazanmak istiyorlarsa neden gitsinler ki, işlerine gayet devam ederler endişe etme.
Ben falı bıraktım endişe edeceğim bir şey yok ama hâlâ anlatamıyorum ki ne demek istediğimi..

Demet bencede çok hisli. Bana sorduğum kişiyi tarif etti diş görünüş olarak mesela. Spesifik bildiği şeylerde oldu.

Forumu okudumu okumadı mı ayrı konu, ama Demet’in hakkına girmeyelim bence çünkü kadın iyi bi falcı ve hisli. Bunu eklemek istedim.

Demet bencede çok hisli. Bana sorduğum kişiyi tarif etti diş görünüş olarak mesela. Spesifik bildiği şeylerde oldu.

Forumu okudumu okumadı mı ayrı konu, ama Demet’in hakkına girmeyelim bence çünkü kadın iyi bi falcı ve hisli. Bunu eklemek istedim.
Bende bunu söylemeye çalıştım ama saçma espriyle olmadı..

Bende bunu diyorum, kimin kim olduğunu nasıl bilecek? Günde 10-15 kişi fal atıyor milyon detay var.

Konu demeti beğenip beğenmemek değil, böyle bir şeyi yapıp yapmaması. Benim exin brnim bile unuttuğum bir sürü spesifik detayını biliyor kadın, hatta tanışıyorlar mı diye paranoyak bir düşünce geçmişti bi ara kafamdan 😄
Demetin burayı okuyup da bir şeyler yazdığına asla inanmıyorum en azından bana öyle yapması mümkün değildi

Kesinlikle katılıyorum emek verip uzun uzun yazmış kadın. Foruma yazmadığım başka falcılara söylemediğim detayları da bildi kadın.

kızlar ben demeti begenmedim. hani Allah var çok uzun yazmış çok emek vermiş hakikaten kandırıkçı falan değil ama bir yazmış ki oku oku oku oku bi ara bitmick sandm 😂😂 ve ne anladın derseniz pek bir şey anlamadım 😅😂

Back
X