tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar ben demeti begenmedim. hani Allah var çok uzun yazmış çok emek vermiş hakikaten kandırıkçı falan değil ama bir yazmış ki oku oku oku oku bi ara bitmick sandm 😂😂 ve ne anladın derseniz pek bir şey anlamadım 😅😂
Gpt özet çıkarttır 😄

sizce falcilar mailimiz gibi kişisel bilgileri gorebiliyor mu benim tek suphem bu genel tum falcilar icin ismimizi vs aratiyorlar midir mailim ismim soy adimla bu benim tek suphem

Arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. Bu sadece tarot kısmı.
Çok çok eski biri olarak diyorum; ayrıca defalarca kez falcıların buraya yazdığını içimizden biri gibi olduğunu bilerek diyorum çok açık sizi araştırmış ve öyle yorumlamış keza baktım prifiliniz kapalı değil tüm mesajlarınız açık. çok çok açık şekilde takip etmiş. Ama komik bir yerden komik cümleler ile yakalamış daha profesyonel olabilirdi neyse kendince emek vermiş :D

Çok çok eski biri olarak diyorum; ayrıca defalarca kez falcıların buraya yazdığını içimizden biri gibi olduğunu bilerek diyorum çok açık sizi araştırmış ve öyle yorumlamış keza baktım prifiliniz kapalı değil tüm mesajlarınız açık. çok çok açık şekilde takip etmiş. Ama komik bir yerden komik cümleler ile yakalamış daha profesyonel olabilirdi neyse kendince emek vermiş :D
Evet bende öyle düşünüyorum maalesef.Yazılarımı da okuması da bir emek sonuçta haha :D

Back
X