• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Dediklerinin tersi mi oldu yoksa vadeler mi çıkmadı peki?

beni evlendirmisti cok kotu ayrildik😂 arkadasima iliskisinin toparlanacagini soylemisti tamamen tersi oldu. kardesimin barisacagini soyledi ayrildigi adamin yeni sevgilisi var. Tek birimize surec icin olumsuz konustu ama sonuc olumluydu. surec cikti sonuc asla cikmaz

beni evlendirmisti cok kotu ayrildik😂 arkadasima iliskisinin toparlanacagini soylemisti tamamen tersi oldu. kardesimin barisacagini soyledi ayrildigi adamin yeni sevgilisi var. Tek birimize surec icin olumsuz konustu ama sonuc olumluydu. surec cikti sonuc asla cikmaz
Bana dediki cepte görmüş seni aldatmış sevmiyorda 😂tüm gece uyuyamadım

Ben kamelyama baktırdım dün, birinin genel olarak aşk hayatını sordum teyitleyemediğim için bişey diyemiyorum, daha öncesinde de 1 sene önce birisi için baktırmıştım farklı isimlere. Sonrasında cocukla iyi arkadaş olduğum için teyitleyebildim o dönem bir kız varmış ama 2-3 ay sonra bitmiş cogu bana ilişkisi yok yada eskilerden biriyle konusuyor demişti eski değil baya sevgilisiymiş.
Hisli eskisiyle iletişimde demiş, ronan ilişki durumj karmasık capkın demis (capkın olması dogru olabilir) seruven hayatında baska bir enerji cıkıyor ama cok da etkili değil demiş (tuttu sayılabilir) nelifer (kız arkadası yok yalan soyluyor demis)
Durrinarbel bu da remil bakmış evlenemezsiniz demiş ama adam icin hayatında biri oldugu zaman yok demiş sadece yaptıgı yorumlar biraz tutarlı hiç uzun ilişkisi vs olmamıs flörtsever demiş gerçekten de dogru.
Yine en makul bence seruvendi.

Ben kamelyama baktırdım dün, birinin genel olarak aşk hayatını sordum teyitleyemediğim için bişey diyemiyorum, daha öncesinde de 1 sene önce birisi için baktırmıştım farklı isimlere. Sonrasında cocukla iyi arkadaş olduğum için teyitleyebildim o dönem bir kız varmış ama 2-3 ay sonra bitmiş cogu bana ilişkisi yok yada eskilerden biriyle konusuyor demişti eski değil baya sevgilisiymiş.
Hisli eskisiyle iletişimde demiş, ronan ilişki durumj karmasık capkın demis (capkın olması dogru olabilir) seruven hayatında baska bir enerji cıkıyor ama cok da etkili değil demiş (tuttu sayılabilir) nelifer (kız arkadası yok yalan soyluyor demis)
Durrinarbel bu da remil bakmış evlenemezsiniz demiş ama adam icin hayatında biri oldugu zaman yok demiş sadece yaptıgı yorumlar biraz tutarlı hiç uzun ilişkisi vs olmamıs flörtsever demiş gerçekten de dogru.
Yine en makul bence seruvendi.
Hisli de iletişimde demiş ama bilmiş sayilmaz mi? Kamelyam nasıldı ?

Hisli de iletişimde demiş ama bilmiş sayilmaz mi? Kamelyam nasıldı ?
Kamelyamda hiç teyit edemeyeceğim kadar iletişimde olmadığım birine baktırdım açıkcası. Umarım iletişime geçerim de teyitlerim. Şartlı atmış ve olumluya yakın bir fal atmış cocugu sadece linkedn den eklemiştim aynı yerde calsııyoruz diye, falda ufak adım attım dedim ,bence benim farkımda değil ama kamelya size karsı merakı var dıs görünüs hosunuza gitmis demis ( bu arada asansorde fln karsılastıgımızda bile bakmayan birisi fjjfjf) yani eklediğimde fotoma bakıp meraklandıysa bilemi cem :D sizin ona karşı hareketlerinizi gözlemliyor demiş (tanısmıyoruz bu imkansız mlsf. ) İlişki olarak da toskik bi ilişki bitti bitiyor demiş olabilir çünkü ara ara instasını kapıyor bi tuhaflık var yani. , Vade vermiş ama vadenin tutması mucize olur öyle diyim. İlişkilerini yogun yasıyor demis Ben akıl okuma atmıstım kendim de doğum haritası bildiğim icin cocugun dogum haritası aşırı su etkili ztn yogun yaşadığı aşikar astro bilem birisi için:)

Bu arada hisliye geçen sene bir önceki ilişkime dair soru sormuşum iletişime gececek vs demiş ( zaten ayrıldıktan sonra ara ara yazan birisiydi demiştim) kadersel bag hissediyorum vs demiş ama cocugun evlendiğini öğrendim bilginize :D

bynbyn nickli bir falcı vardı tellwe de uzun zamandır giriş yapmamış, bilgisi olan var mı?

Tellwe'de acayip şeyler dönüyor. Tuhaf yapay zeka resimleriyle bir kadın bir erkek olan, sadece gözlüğü saçı değişik ama aynı kişi olan. Bu fal bakan hangi program acaba bayağı da iyi sallıyor

Tellwe'de acayip şeyler dönüyor. Tuhaf yapay zeka resimleriyle bir kadın bir erkek olan, sadece gözlüğü saçı değişik ama aynı kişi olan. Bu fal bakan hangi program acaba bayağı da iyi sallıyor
Tellwe'nin %90'ı yapay zeka falı bakıyor 😄

Ben falcıyım telwede ve buradaki bir çok yorum falcılara ait kendilerine methiye düzmeler hele sen kendini biliyorsun insanları topladın götürdün ot atıp durma pembeci düzenbaz

Back
X