- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.621
Demetle ne benzer özellikleriniz var sizinTellwe'nin %90'ı yapay zeka falı bakıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demetle ne benzer özellikleriniz var sizinTellwe'nin %90'ı yapay zeka falı bakıyor![]()
Ben falcı değilim ama siz paranoyak olabilirsiniz. Herkes beğenmek zorunda mı sizi, demek ki kötü bakmışsınız. En azından falcı olduğunuzu dürüstçe söylemişsiniz :)Demetle ne benzer özellikleriniz var sizingenelde övgü üstüne övgü lgbt birey demişsin banada fal atıp bir vermiştin çok tuhaf
Ayrıca şu forumda nasıl bir Demet888 kuyruk acısı varsa kadını kaçırdığınız yetmiyor onu beğenenlere de iftira atıp sataşıyorsunuz. Bu nasıl bir hırs, nasıl bir takıntı?Demetle ne benzer özellikleriniz var sizingenelde övgü üstüne övgü lgbt birey demişsin banada fal atıp bir vermiştin çok tuhaf
uygulama mı taratoloji?tarotoloji aysima mohallayı ben ve arkadasım cok begendik duru görü fiyatı da uygundu
evet cnmuygulama mı taratoloji?
tarotoloji aysima mohallayı ben ve arkadasım cok begendik duru görü fiyatı da uygundu
Ya şöyle ben iki kere baktırdım ona ilkinde gerçekten bir şey dememe rağmen durumları vs bildi. Detay vererek söylemesi dersin sanki yanında şok oldum ama vadesi patladı. ilkinden sonra gittiğimde saçmaladı yanibi bana mi alakasizdi bu kadin ya![]()
Ya şöyle ben iki kere baktırdım ona ilkinde gerçekten bir şey dememe rağmen durumları vs bildi. Detay vererek söylemesi dersin sanki yanında şok oldum ama vadesi patladı. ilkinden sonra gittiğimde saçmaladı yani
Bildiği şeyler bende de şok edici şeyler bildi benimde olumsuz gibi bundan dolayı biraz üzgünümAysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdi.
Bana da olumsuzdu ama çok nokta atışı yoktu. 8 gün içinde bir iletişim gördü olursa yazarım.Aysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdi.
Begenmenize sevindim. Ben de bahsetmiştim herkese koşmayın gibi bir şey demiştiniz :) biraz alınmıştım. Ama cidden iki kere baktırdım bende de şaşırtıcıciydi. Tarih gelmedi geleceği bilmiyorum ama dediği gibi ilerliyor. Yakında ücreti artar tanınmaya başladıAysima mohalla duru görü baktırdım, şahaneydi çok beğendim. Sonuç olumsuz ama karış tarafı yakın arkadaşı gibi net ve nokta atışlı anlattı. Ek soruya da detaylı cevap verdill
Sana da olumsuz muydu gelecek için?Begenmenize sevindim. Ben de bahsetmiştim herkese koşmayın gibi bir şey demiştiniz :) biraz alınmıştım. Ama cidden iki kere baktırdım bende de şaşırtıcıciydi. Tarih gelmedi geleceği bilmiyorum ama dediği gibi ilerliyor. Yakında ücreti artar tanınmaya başladı![]()
Olumluydu, çıkar çıkmaz bilmiyorum ama kamelyam ile aynı doğrultuda. Ben yazım tarzını kimsenin bilemeyeceği şeyleri bilmesini samimiyetini beğendim çıkmazsa da artık kısmet.Sana da olumsuz muydu gelecek için?
İnceledim yorumları tecrübeleri hoşuma gitti :) üzgünüm öyle hissettirdiğim için..Begenmenize sevindim. Ben de bahsetmiştim herkese koşmayın gibi bir şey demiştiniz :) biraz alınmıştım. Ama cidden iki kere baktırdım bende de şaşırtıcıciydi. Tarih gelmedi geleceği bilmiyorum ama dediği gibi ilerliyor. Yakında ücreti artar tanınmaya başladı![]()
Sonuç konusunda çok yanılıyor falcılar bence, süreç ve an bilseler yeterli çünkü insan kafasında zaten sonucu az çok belirlemiş oluyor bu şekilde.Bildiği şeyler bende de şok edici şeyler bildi benimde olumsuz gibi bundan dolayı biraz üzgünüm![]()