• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Linda bende ekim ayında baktırmıştım. Falın ilk başında o kadar masal anlattıki sinirim bozuldu gerisini dinlememiştim. Olumsuz yorum yaptım oda nazik bir şekilde cevap verince dur bari dinleyeyim dedim falın devamında karşı taraf ile ilgili detayları bilmesi hatta şöyle bir durum yaşacaksınız demişti ki yaşadık. bildiği şeyler oldu. Sonra tekrar baktırayım dedim geri çevirdi enerji uyumsuzluğu diye Telwe de bana göre ordakilerden tek iyi olanı. Bide yağmur diye birine de kahve attım onuda beğendim . Ama diğerleri gerçekten yapay zeka.
Linda yapay zeka değil ama pembecı. Ve abartarak bakıyor.

Benim de yapay zeka listem cok uzun.
Yapay zekakilar:

Fisildayanlar
Eslinya
Veral
Zahterim
Snotra
LilithRising
Behappy
_astro
Edaasa
MorSemramoon
Birdamlaumut
Kaderkya
Falcimeri
Medyumesmayla
Gamzeguzel
Aletariella
Bunların hepsi tellwede mi

o listede kurunun yanında yaş da yanmış bence. gandalf00, kalbimdeki ayna, efsunine falan neyse onlar bariz yapay zeka, cümleleri bile aynı ama linda, lulye, fallawyou ve papatyadanhayaller kesinlikle o grupta değil. ben bu saydıklarıma sürekli fal atıyorum, robot olsalar o kadar detayı ve anlık durumu bilemezlerdi. bence sen o aradaki yapay zekalara denk gelince diğerlerini de harcamışsın, bu saydığım isimler sitenin en gerçek yorumcuları bence, bir daha dene istersen.

o listede kurunun yanında yaş da yanmış bence. gandalf00, kalbimdeki ayna, efsunine falan neyse onlar bariz yapay zeka, cümleleri bile aynı ama linda, lulye, fallawyou ve papatyadanhayaller kesinlikle o grupta değil. ben bu saydıklarıma sürekli fal atıyorum, robot olsalar o kadar detayı ve anlık durumu bilemezlerdi. bence sen o aradaki yapay zekalara denk gelince diğerlerini de harcamışsın, bu saydığım isimler sitenin en gerçek yorumcuları bence, bir daha dene istersen.
Papatyadan hayallere üç defa gönderim sonra dank ettı. Hatta sesli attığı fal bile okumaydı. İki falı çelişti. Zaten spesifik bır sey de demiyor. Lütfen yüzde yüz yapay zeka. Sadece Fallawyu değil p konuda katılabilirim

Papatyadan hayallere üç defa gönderim sonra dank ettı. Hatta sesli attığı fal bile okumaydı. İki falı çelişti. Zaten spesifik bır sey de demiyor. Lütfen yüzde yüz yapay zeka. Sadece Fallawyu değil p konuda katılabilirim
Fallawyu bence de fena değil

gandalf bence yapay zeka degil. bana vadesi filan cikmisti. iki vade vermis ilki vadesine cok yakin cikti dedigi oldu. ikinci biraz gecikmeli oldu ama olaylari bilmis. ciktigini ben cok sonra fark etmistim

gandalf bence yapay zeka degil. bana vadesi filan cikmisti. iki vade vermis ilki vadesine cok yakin cikti dedigi oldu. ikinci biraz gecikmeli oldu ama olaylari bilmis. ciktigini ben cok sonra fark etmistim
Hııı bana da üç beş motivasyon cümlesi kurmuş. Vadesı de aralık ayıydı geçti. Karakter analizi çekingen, geçmişte aşk yaşamış yaralanmış, temkinli lafontenden masallar...

Arzubacı yapay zeka değil. Iyı kötü olarak demiyorum ama yapay zeka değil.

valla senin deneyimine üzüldüm ama ben katılmıyorum canım ya. sesli falda okuma gibi gelen şey bence kartları açıp not alarak yorumlamasından kaynaklı, çünkü çok detaylı bakıyor, unutmamak için not aldığı belli. asıl yapay zeka olsa çelişmez, robot gibi hep aynı standart cümleleri kurar durur. insan olduğu için ruh haline veya o anki enerjiye göre yorumun seyri değişebiliyor, bence bu doğallığını gösteriyor. bana söyledikleri o kadar spesifikti ki bir robotun benim özel hayatımı bu kadar bilmesi imkansız. bence senin enerjin tutmamış olabilir, sağlık olsun.

Fallawyu bence de fena değil
valla ben baktırdım, söyledikleri bayağı nokta atışıydı. hiç öyle yapay zeka gibi soğuk gelmedi bana, gayet samimi ve tutarlıydı.

Lulye yüzde yüz yapay zeka
bende tam tersi oldu, ne sorsam çatır çatır bildi valla. hatta o kadar spesifik detaylar verdi ki şaştım kaldım. enerji meselesi galiba, bende dedikleri hep çıkıyor, ben seviyorum lulyeyi.

Back
X