Tembel bir kadın olmak

Kız bundan işte ironi mi yaptın yoosa bilerek mi sorduydun🤣🤣 madamecocodan almıstım ben .belliki gırgır tedavülden kalktı heralde bulamadım smdı linki😄 he bide bunların saplısı vıkmıs ama elle gırgırlamak daha içine siniyor.ama yanlıs olmasın leopar taytla domalıp gırgırlamıyorum😜 normal dizlerimi kutupta gırgır yapıyorum.o ihlas ah ah bosa aylarca taksidini ödedim bird eögrencşyken aldım ne mantıksa ceyizime koyarım diye🤷🏼‍♀️ sımdı 2.ele satmak için koydum yuzune bakmadılar😄
aaa gırgır bu mu?ben vileda sapı gibi uzun sapı olan bir şey düşünmüştüm.araştırayım bunu da

aaa gırgır bu mu?ben vileda sapı gibi uzun sapı olan bir şey düşünmüştüm.araştırayım bunu da
Valla temizlik kolay oluyor bunla. Bir abla var instagramdantakip ediyordum halıları gırgırlıyor sonra ters cevirip cırpıyor.yere cırpılan pislikleri su cekpaslar varya onla evin pisligini çekiyor. sonra siliyor yerleri.ögrenci gelin miydi neydi hesabı.bana baya elektriksiz tertemiz bir temizlik gibi geldi ama onu yapmaya üsendim gırgır yapıyormda o paspas olayı falan bide evde bebek var halıları odaya cırpmak bilemedim ne kadr saglıklı

o kurtarmıyor merak etme.ahaa şimdi hastaneden geldik evim çöp ev gibi robot çalışıyor ama 2 kıl tüy topluyor.bulaşıkları yerleştiriyor mu yohhh çamaşır asıyor mu yohhh toz alıyor mu yohh yemek yapıyor mu yohhhh :KK45: :KK53:
Ev süpürme ye usenmem ama mutfak toplamaktan nefret ediyorum. Börek ac deseler zor gelmez. Mutfak toplamak kabusum😝

Ev süpürme ye usenmem ama mutfak toplamaktan nefret ediyorum. Börek ac deseler zor gelmez. Mutfak toplamak kabusum😝
aynen benim de.yemek yapmayı çok severim ama buzdolabı temizlemek fırın ovmak dolap içleri dışı hatta bulaşıkları sudan geçirip makineye dizmek bile bir işkence.

aynen benim de.yemek yapmayı çok severim ama buzdolabı temizlemek fırın ovmak dolap içleri dışı hatta bulaşıkları sudan geçirip makineye dizmek bile bir işkence.
Zengin olursam temizlik için yardımcı alırım . Ama ascii almam mesela. Zevk için yemek yapıyorum ben. Ama geride kalan enkazı birisi toplasa nasıl da harika olurdu😁

İstemesem de zorla yaparak çözüm buldum çok fazla biriktirirsem işin içinden hiç çıkamam çünkü üç kişilik bir aileyiz

Tembel olanlar nasıl tembel olmayı becerebiliyorlar gerçekten tebrik ediyorum. Benim evde herşeyim düzenli olacak. Bir şeyin yerini aradığımda 10 sn içinde bulmalıyım. Şimdi bebeğim var ve bana bağımlı. Gece 2’de anca fırsatını bulup mutfağı topluyorum. Bekarken iş yükü bu kadar fazla değildi ama sonuçta tercihlerimin sonucuna katlanmak zorundayım.

Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerde😶 Memlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü🤣 Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Her güne bir iş koyabilirsiniz. Bir gün banyo, bir gün mutfak, bir gün ütü vb.

Çok yoğun çalışıyorsanız ileride evlenince temizliği siz yapmazsınız zaten. Şu an bana haftada bir gün temizlikçi geliyor, sonra robot süpürge süpürüyor. WC’ye her akşam çamaşır suyu döküyorum. Pazar günü yemek yapıyorum. Pazartesi, salı onu yiyoruz, bir gün dışarıdan yiyoruz vb. Yani iş temposuna göre ayarlanıyor her şey.

Ama her gün bir şey yapmak için de biraz motivasyona ihtiyacınız var. Ev işleri yapmak depresyonu bile engelliyormuş 😄

Bende aynı sizin gibiyim çoğu param dışarda yemeye gidiyor tek yaşıyorum bekarım ama hiç iş yapasım gelmiyor sürekli uzanmak bişiler izleyip araştırmayı seviyorum ama yine de kendimi zorluyorum iş yapmak konusunda ve yemek konusunda kendimle inatlaşıyorum yapacaksın diyorum ve yapıyorum 😂

Sabah 11 de başladım. Önce Her Yeri süpürdüm halıları kaldırım. Sonra toz aldim vileda yaptim. Saat 14.00 bitti. Bu arada mutfak bulaşığğ banyo lavabosu ve yerlerini de hallettim. Yani kafanızda bir plan yaparsanız olur. Düşünmek dana yorucu

Back
X