- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
Aç yüksek ses sevdiğin türden bir müzik motive et kendini , gir moda bir bakmışsın iş güç kalmamışBenimki gitmiyor karabasan gibi çöktü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç yüksek ses sevdiğin türden bir müzik motive et kendini , gir moda bir bakmışsın iş güç kalmamışBenimki gitmiyor karabasan gibi çöktü![]()
Ya gene yapmazdim da ev sahibi gelecekAman bosver ya bugun yap yarin gene les, hayatimda ev isi kadar nankor sevimsiz bisey bilmiyorum, o yuzden hic yapmam mesela, kadin gelmese bizim eve napardim belli deel
Taksitle ucuzundan alaydin bari benim hatrim icin bxbxbx ya derdin evin pisligi olsun, simdi 5 gun once yaptigini ama 5 gundur yapmadigini dusun, simdiye gene les olurdu zaten, yapmadin bisey kaybettin mi? Hayir basladigin yerdesin, sadece evin leşlik leveli atliyo her turda, orasi biraz can sikiciMakarnaya fazla sarmıştım ondan da yiye yiye tiksinmeye başladım. Yemin ederim hazır çorba bile yapasım yok. Robot süpürge harika bir şey ama bütçem yok.
Kalk anam kalk o zamanYa gene yapmazdim da ev sahibi gelecekAdam evini böyle görmesin
(eşyalı tuttum)
Kendimize saat belirleyelim mesela 21.00 kalkalım işini bitiren buraya yazsın.Mutfak demeyin mutfak demeyinBulaşık makinem yok ve bulaşıkları tahmin edersiniz
Kolaylıklar diliyorum bize
Kendimize saat belirleyelim mesela 21.00 kalkalım işini bitiren buraya yazsın.
Sonunda ıhlamur veya kahve kim ne severse alıp gelsin
Teşvik amaçlı![]()
Temizliğin şöyle bir özelliği varMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü
Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
YokumKendimize saat belirleyelim mesela 21.00 kalkalım işini bitiren buraya yazsın.
Sonunda ıhlamur veya kahve kim ne severse alıp gelsin
Teşvik amaçlı![]()
Valla inanın bizde öyleyizMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü
Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
O da tembel işi baska birsey degilRobot süpürge alhayat kurtariyomus, canmış, öpülesi sevilesiymis
Konu dışı ama pideli köfte ne yaw? Kofteli pide olmasınAllahtan ben yemek konusunda hiç üşenme m
Pazar günü pideli köfte
pazartesi köfte bulgur pilavı
Salı balık
Dün bugun k.fasulye pilav
Yarın akşama bakarım artık.
Ama biri beni kaldırsın yorgunum
Titiz bir kocayla öyle zor ki, Allah'tan bu ara o da çok yoruluyor da pek sağa sola laf edecek hali kalmıyor.Valla ben de temizlik yapmam, temizlikçi çağırıyorum banyoyu mutfağı yapıyor
Robot süpürge aldım o da yerleri silip süpürüyor
Yemek yapıyorum ama Türkiyede yaşasam öğle yemeği yapmazdım herhalde yemek sepetinde çok şahane seçenekler var
Tembelsek tembeliz boşver kime ne![]()