- 12 Ağustos 2017
- 127
- 86
- 13
- 34
- Konu Sahibi Guler yuzlum
-
Bence tembel filan değilsiniz bir çok kişinin yaşadığı sorunlar bunlar. Birşey sormak istiyorum fazla eşyanız ivır zıvır olduğu için mi sürekli dağınıklık mevcut
Tembel ya da beceriksiz değilsiniz kendinize haksızlık etmeyin. Kızınız henüz 3 aylıl bu süreç normal. 2-3 aya gazı azalacak, uykusu düzene girecek. Siz de kendinize ve evinize vakit ayırabileceksiniz. Sadece biraz daha sabır
Allah kolaylık versin bnm bebeğim de öyleydi ramazanda iftar sofrası 12 de toplanırdı .Fazla eşyam Yok zaten süsten felan pek anlamam. Ama nebiliyim mesela yemek masasının üstünde kızımın dönencesi var. Tv nin önünde emzikler var gaz damlaları var. Koltuğun üstünde kızımın pişik kremleri var gibi gibi toparlayamıyorum bir türlü
Şimdi ne desem bilemedim.
Çocuk ile ilgili konuşunca her yolu kapatmışsınız.
ANA kucağımıydı o ondan alsanız hangi odaya gitseniz onuda götürüp biryandan iş yapmış olursunuz bir yandan gözünüzün önünde olur.Bir tek bu aklıma geldi.
O tamamen seninle alakalı bence o zaman bak şöyle birşey yapsan böyle küçük bir sepet edinsen bu tarz sürekli kullandığın ürünleri bir araya toplasan o zaman ortadan dağınıklık kalkar sankiFazla eşyam Yok zaten süsten felan pek anlamam. Ama nebiliyim mesela yemek masasının üstünde kızımın dönencesi var. Tv nin önünde emzikler var gaz damlaları var. Koltuğun üstünde kızımın pişik kremleri var gibi gibi toparlayamıyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?