- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
arkana bakmadan kaç.. çalışmayan adam çok zor kira dediğin hemen geliyor. üstüne faturalar ee birde boğaz var tabi daha ne sasayayım özel ihtiyaçlara girmedim bile.... nasıl başlamışsa öyle gider değiştiririm diye uğraşmayın. yoksa hem çalışıp kocana bakar hem gelir evinde temizlik yemek yapar hemde adamın gönlünü yaparsın...
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
Parası olmadığın da ne yapacaksın? Çalışıyor musun? Yoksa para olmadığın da aşkınızla mı karnınızı doyuracak,faturaları ödeceksiniz?
Evlenince de çalışmaz,değişir diye ümitlenme..
Haa "çok seviyorum,onsuz yapamam,değişir" falan diye düşünürsen..
Vereceğim tek cevap "kendi düşen ağlamaz" olur.
Acele etme nisan isin once bir ise girsin yerlessin calissin sorumluluk alsin sende bunu ona hissettir hatta sende bir ise gir calis birbirinize destek olun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben çalışıyorum şuan zaten öyle olucak düzgün bi işe girmeden asla gelmeyin dedim
Sen çalışıyorsan sorun yok,hep erkekler evi geçindirecek değil ya.Evet ben çalışıyorum birilerine muhtaç edicek karekter de değil yani en azından 2 yıl da bunu anlayabildim
Sen çalışıyorsan sorun yok,hep erkekler evi geçindirecek değil ya.
Ama sana bir tavsiye,ister kulak arkası yap,ister kulağına küpe..
2 yıl boyunca tanıdığını,anladığını düşünüyorsun ya gerçekten öyle olmuyor.
aynı şeyi yapmaya devam edeceğine emin olabilirsiniz.
karakter meselesi bu adam çalışmayı sevmiyorsa hiçbir yerde tutunamaz zaten.
emir almayı sevmiyor olayı da enteresan
çalışan herkes "ayyy amirim bana bir emir veriyor ki bayılıyorum" demiyor
ama bu insanlar ekmeklerini kazanmak zorunda olduklarından gidişata uyuyorlar.
tabiri caizse (ve alınmayacağınızı umarak) "karnı aç, kuyruğu dik" derler böylesine.
iyice düşünmeniz gerek.
Evet ben çalışıyorum birilerine muhtaç edicek karekter de değil yani en azından 2 yıl da bunu anlayabildim
Nasıl yani birilerine muhtaç edecek karakterde olmaması.
Bir erkeğin en asli görevi para kazanmaktır. Dünya var olduğundan beri böyle olmuştur.
Para kazanması onun artı puanı değildir.
Ama sen diyorsun para lazım olunca çalışıp geliyor sonra yine yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?