Tembel sevgili

Aynen böyle düşünüyorum çok sağolun Ben gezmeyi çok severim para harcamayı (kim sevmez ki) bunları bana karşılayamazsa evlenmem tabıkı de saf değilim ya

Kuzenimden söyleyeyim, eşi 37 kendi 35 yaşında. eşi aynı erkek arkadaşın gibi, zora gelince hemen işten ayrılıyor. Bir de şimdi kuzenim hamile, çalışmıyorlar, sigorta yok, ellerinde kenarda para pul yok. Neye güveniyor da çalışmıyor bu insanlar çok merak ediyorum. Ben erkek olmadığım halde bir sürü sorumluluğum olduğunu düşünüyorum.

Arasın bakalım da can çıkar huy çıkmaz.
Kusura bakma ama naçizane yorumum erkek arkadaşın “anasının ve kardeşlerinin paşası” olarak mı büyümüş?
Evin tek oğlu mu yani?

kız öyle iş alanı varmıymış köpek ölüsü sürüyüp eve nasıl lokma getircekmiş çalışmayan adam mı olur ya allah aşkına

Ben az çok ilerde neler olabileceğini taa burdan görüyorum..
Neyse artık evlendikten sonra ki konuların da yaparım diğer yorumlarımı.

sana vereceğim en sağlam tavsiye arkana bakmadan kaç olur sanırım.. bu arada sevgilin 20 yaşındaysa sen kaç yaşındasın? yazdıysan da kaçırdım galiba..

Son düzenleme:

Ya canım benim yaşlarınız kaç sizin.20 nin üstü değildir eminim.Her istediğini aldı derken sen ondan ne istiyorsun ki.Askerden gelsin eli ekmek tutsun ondan sonra evlilik düşün.Kendine hayrı olmayanın sana olur mu

Bunların hepsini ya da fazlasını ona da söyluorum ama bana söylediği tek şey evlendiğimizde mecburen calışıcam düşünmem gerekn bi ev olucak şuan yok diyor

Canim ilk 6 ay mecbur der sonra ipleri salar hadi dugun takilarini satalimdan baslar Allah korusun kisiligi buysa degismez cok usteleme 1-2 yil bak calisiyormu sorumluluk aldimi devamli isi var mi ona gore karar ver kimse bosanmak icin evlenmiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkesin övdüğü.. yere göğe sığdıramadığı bir eniştem var.. çok iyi bir insandır.. eli açıktır.. gönlü güzeldir.. birinin ihtiyacı olsun saat kaç olursa olsun yatagından çıkıp gidecek bir insan. babamın yapmadığı babalığını eniştemde abi olarak görüyorum.
ama eniştem çalışmıyor yazın 3 ay yazlığa gider. orada iyi para kazanır.. yazlık mevsimi bitince geri gelir.. kazandığı toplu parayla kendine tükkan açar.(lahmacun pide kebap).. tüm parasını ona harcar.. borç alır kredi alır..1 2 ay orada takılır.. sonra dükkanı devr eder birine. nedenide iş yok olmuyor gelir giderdi çıkarmıyor der. ama ondan sonra dükkanı devr alanlar kaç senedir orada. kapatmıyorlar. hatta 2 kapattığı yer çokta popüler bir yer şuan ondan sonrada 3ay yatar 1 ay çalışır tabiki yazlık mevsimi gelene kadar. ablamın duruma gelirsek.. kıt kanaat geçilir. hiç bi zaman kendine üst baş almaz.. biz hep alırız ona.abla ben bu eteği aldımda bana baya dar. sen alsana derim.. yeğenim var 5 yaşında. doğun gününde. kışa girişte yaza girişte bayramlarda hep elbise alırım. adet olmuş bende :) ev aldılar kredi ödüyorlar. ev parası nerden geldi diye sorcaksınız. ablam 5 senedir çok ağır bir işte çalışıyor.. eniştem evde iş yok derken ablamın sabah 8de gidip gece 10da eve geldiği günlerde oluyor..
sizin çalışmanız bence bişi anlam ifade etmez.. çocuk olduktan sonra çalışmayı istemeyebilirsiniz..

ben ipeğede katılıyorum. mesleği ve çalışma durumu

Bence iki evlilikte para çok önemli. Gerçi daha askerliğini falan da yapmamış. Sen kendini yavaştan al nişan falan yapma askerden önce.

Söz nişan askerden önce olmaz bizim ailede zaten gidişata göre bakıcam artık baktım gene sallıyor kendi yoluma bakarım napayım

Çok sağlam ayakkabı değil gibi

Evet kötü bir durum Allah yardımcım olsun ne diyeyim

tabıkı de aynı eve girince işler değişir. Ben çalışıyorum o getirsin ben yiyim diye de düşünmüyorum ama belirli bir sorumluluk almak zorunda tavsiyelerinizi dikkate alıcagım teşekkürler

arkadaşım inan aşk sevgi bir yere kadar evlendikten sonra işler değişiyor çok iyi düşünerek ver kararını. çalışmayı sevmeyen insandan çok korkarım ki başımızda bir adet mevcut. Hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış kayın-babam bütün aileyi resmen sömürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…