- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kendi yoluna bak bakmasına da bundan sonraki seçimlerini az mantıklı yap.
iyi düşün. düzgün işi olmayan biriyle hayatını paylaşmak olan sevginide yokeder.Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
He ayrıca evlilik için çok erken değil mi?
Yani ne bileyim, askerden gelmeye 22 yaşında falan olacak o. Sen de 21.
Bu acele niye? :26:
Bunların hepsini ya da fazlasını ona da söyluorum ama bana söylediği tek şey evlendiğimizde mecburen calışıcam düşünmem gerekn bi ev olucak şuan yok diyor
bakın erkek arkadaşınız 20 yaşında muhtemeln siz de o civardasınız.
şu an ya da sonra diye bir şey yok.
sorumluluk sahibi insan, sorumluluklarını yerine getirmek için koşulların olgunlaşmasını beklemez.
nişan yapacaksınız mesela bu büyük bir sorumluluktur. bunu isteyen adamın kenara 3-5 bir şey atması için şu an zaten çalışması gerekiyordu ama işsiz.
nişanı geçelim, bu çocuk askere gidecek. sorumluluk sahibi insan "yahu ben askere gideceğim envai çeşit ihtiyacım olacak, kenara bir kaç kuruş atayım da askerde sıkışmayayım" diye düşünürdü ancak yine öyle bir çaba yok.
belli ki bir gün kazanıp ertesi gün yiyor.
açıkcası buradan bu iş böyle devam ederse siz çok ama çok üzülecekmişsiniz gibi görünüyor.
sevginin herşeyi çözeceğini düşünmeyin, şu an kalbinizdeki aşk bir kaç sene sonra da aynı şekliyle devam etmeyecek.
geçim derdi ne demek?
kapıya alacaklıların dayanması ne demek?
bunları yaşatmasın Rabbim. tekrar diyorum bir abla olarak söyleyeceğim şey çok, çok ama çok iyi düşünmeniz gerektiği.
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
Tanıştıgımızda 18 yaşındaydı kimin kardeşi oğlu yeğeni çok mecbur kalmadan 18 yaşında başlıyor ki iş hayatına 25 yaş filan olsa mantıksızlık derimde ne bileyim şu an böyle düşünüyorum tek umudum askerden gelince işte
Tanıştıgımızda 18 yaşındaydı kimin kardeşi oğlu yeğeni çok mecbur kalmadan 18 yaşında başlıyor ki iş hayatına 25 yaş filan olsa mantıksızlık derimde ne bileyim şu an böyle düşünüyorum tek umudum askerden gelince işte
Kızlar yaklaşık 2 yıllık ilişkim var. Ağustost'ta askere gidicek tanıştıgımızda çalışmıyordu 2-3 ay biyere giriyo sonra çıkıyor yani biraz da ben etken oluorum işten çıkmasına öyle diyor kavga ediyoruz çalışırken bile çıkıp gelıyor başkasının emri altında kalmayı pek yediremıyor sanırım. en son 6-7 ay biryerde çalıştı gördüğüm kadarıyla en uzun iş i oydu sonra firma çıkardı mart'tan beri işsiz. Mesleği oto tamircisi para lazım olunca gidip çalışıyor canı sıkılınca gitmiyor. Askerden gelince evlilik düşünüyoruz onun aileside bnım ailemde biliyor. Korkum şu evlenıncede böyle yaparsa çalışmazsa eve bakmazsa ama şu an a kadar her istediğimi aldı bi şekılde parası varken hiç cimrilik yapmaz ama ben korkuyorum ya
Hemen evlilik değil askerden gelicek nişan 1 yılda öyle hazırlıklar filan normal bence siz kaç yaşında evlendiniz ya da evlimisiniz?
Askerden gelir gelmez hemen nişan yapmayın, bekle biraz zaman tanı ilişkinize, evlilik için bu kadar acele etmeyin. Para çok önemlidir demiyorum ama en azından kiranızı, faturalarınızı, market alışverişinizi yapacak kadar kazanmanız gerekiyor. Sevgiliniz belli ki bir evin sorumluluğunu alacak kadar olgunlaşmamış henüz. Karşınıza alın konuşun, ama asla ve asla acele etmeyin evlilik için.
erkek dediğin çalışkan olacak .
eğitim durumu nedir erkek arkadaşının
Babasının altın madenleri,petrol rezervleri yoksa nasıl bakacak canım??
Hazıra dağ dayanmaz,birileri mutlaka birinin boyunluğu altında çalışacak..
Sermayesi varsa kendi işini kurarsa bu defa da kendi işine gitmez,gene olan sermayeye olur,dükkan kapısında kiliti görür..
Çalışmayı sevmeden adamdan eş olmaz..
Gerekirse köpek ölüsü sürüyecek evine lokmasını getirecek erkek dediğin
22 yaşındayım, bekarım. Ve de aday yok şu anda. Olsa da evlenmem. Ben de senin gibi gezip, eğlenmeyi seviyorum.
Şu durumda evliliğin sorumluluklarını yerine getirebileceğime ve bu ultra rahat durumumdan vazgeçebileceğime inanmıyorum açıkçası.
Birinin "karısı" olmaya hazır değilim. İmza atmak en kolayı, önemli olan ondan sonrası canım.
Evlenip mutsuz olmayı istemem şahsen.
Lise mezunu evet bencede çalışkan olmalı
İş bulması sorun değil, nasıl olsa bulur. Ama asıl sorun çocuk çalışmayı sevmiyormuş. Para lazım olunca ihtiyacı kadar çalışıp geliyormuş. Sonra yatışşş
Yerinde olsam ayrılırdımemin ol aşk meşk boş bir süre sonra geçim derdine girdiğinde aşk doyurmayacak senin karnını hazır ağustos ta askere gidiyorken yavaş yavaş ayrılma sinyalleri ver derim askere gittiğinde ayrılmazsan asker de daha zor olur onun için başını belaya sokar felan vicdan azabı duyarsın gerek yok bana kalırsa önünde zaman varken yap derim evlenicez diyorsun kafasına estiği zaman işten ayrılan erkek mi olur o adamdan hayır bile gelmez Arkana Bakmadan Kaç derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?