tembel tembel tembel..

Ama yorum yapılmayacak gibi değildi ki.

Üstüme alındım bak şimdi.
Ben asla çok titiz biri olmadım. Misal evime sabah çıkar akşam girerim. Sadece yatağın üstünü örterim. Haftada bir gün temizlik yapabiliyorum. Bazı haftalar keyfe keder o halde bırakıp gezmeye gidiyorum.

Arkadaşa da yazdım ütüm bozuk diye ütülenecekler dolapta duruyor. Pinpirikli biri olsam işyerinde rahat duramazdım.
Ben gayet relaxım katlanacak çamaşırları akşam tv izlerken katlıyorum ama.

Off evi mok goturuyo 5 makina camasir katlanacak duruyo benim de elimi biseye atasim yok. Bir care bulursan bana da soyle.

http://i.hizliresim.com/mro9pP.jpg

hahaha :) ben de böyleyim.
pazar gününden beri koridorda bıraktığım elektrik süpürgesinin üstünden atlayarak geçiyoruz.
artık 1 aya kaldırırım heralde

Off dolabın bir gözü onlar yüzünden iptal. Göz görmeyince gönül katlanıyor dedikleri bu galiba.

Öyle deme bu havada cam silen hamarat hatunlar var. Hiç bir zaman onlardan olamicim.
kızlar yazdıklarınızı görünce koptum gülmekten,benimde katlanmayı bekleyen çamaşırlarım koridorda duran elektrik süpürgem olduğu için:)kafama takmak yerine tavsiyelere uyup planlı yapmak lazım sanırım..

millet bana temiz olma tavsiyeleri veriyor bende size dağınıklığa alışma tavsiyesi vereceğim:)bakın yere birşey düştüğünde birkaç defa üzerinden atlayın gelip geçerken, görmemezlikten gelin,insan zamanla alışıyor:)
şaka bir yana sizin durumla benimkinin bi ortası olması lazım.dağılsın,zaten temizliğe alışmışsınız 1-2 saate toplarsınız.önemli olan çocuklarınız eşiniz ve en önemliside sizin mutlu olmanız değilmi
Allah hepimize kolaylıklar versin

Plan yaparken de ağırdan alırım diyorsun yani.
Benim için genelde harekete geçene kadar problem sonrası kendimi heder edene kadar geliyor.
Ama bak koridorda, salonda ve yatağın üstünde dağınıklığa gelemem gerisi o kadar mühim değil.

Temizlik yaptıkça pratiklik yaptıkça olur.
Yani yapman lazım ki olsun :)
Kalk silkelen sil süpür tozal hadii

yalnız değilsin ben de öyleyim..
başladığım bi işi genelde bitiremem, bitirirsem de oyalana oyalana bitiririm...

Ahahah :-D inanır misiniz hâlâ pijamayla oturuyorum :-D ben de cok tembelim ama kış aylarında daha bi üşengecim yerimden kalkmam, tek yaptığım telefon internet :-D havalar ısınınca enerji geliyo bana, umarim sizde üzerinizden atarsınız

kendi kendime yorum yapayım bari :)
off off,ev işlerim birikti sanki omuzlarımda birikiyor gibi..
yapmadıkça yapmayasım geliyor..
birgün bende titiz düzenli olurmuyumki
nefret ediyorum her işimin yarım kalmasından..

Efendim efendim efendim. :/
Beni anlatmışsınız, imdat!

kk da ev isleri ile basi dertte.olan.hanimlar adinda bi topik var , yapilan gunluk isler paylasiliyor ... cok tesvik edici oluyr tavsiye ederim

şu aralar ki ruh halim
bende kendimi garfielde benzetiyorum ev işini duyunca tüylerim diken diken

ya bu arada bu çamaşır işine bir çare bulan bana da söylesin
ben de dolap da yok evde sürekli dzenli tutmam lazım ama yapamıyorum bazen çamaşır yığının içinden kıyafet seçip öyle dışarı çıkıyorum

Eve sizi eleştrebilecek insanları davet edin. Onlar gelmeden bak nasıl topluyorsun görmüş olursun. ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…