• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tembel tembel tembel..

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
of ya kendimden bıktım,resmen garfield gibiyim,en azından o sevimliydi:KK46:
kızlar hiç bi işimi bitiremiyorum ben ya,temizlik yapasım falan hiç gelmiyor.şunu yapacağım diyorum yarım kalıyor.namaza başlıyorum bırakıyorum,kitap okuyayım diyorum kitabı bitiremiyorum:KK12:
benim gibi olan,sonra hayatını düzene sokabilen var mı?
ev işeriyle özellikle başım belada,sanki omuzlarımda ağır bir yük hiç bir zaman bitmeyecek gibi.yetiştirenler nasıl yetiştiriyor bilmiyorumki:(

benim aklıma şu geldi kan değerlerinize baktırdınız mı demir eksikliği olabilir ?

günlük 12 saat çalışıyorum
saat 8 de eve gidiyorum
bir minik kızım var karnını doyuruyorum ve ev işine koyuluyorum
yakında imdattt diye bağırırsam burdan beni duyarsınız
neyse
evlimisin bekarmısın iş güç ne durumda
bazen insanda olur bu haller sıkma canını
geçer üzülme

of ya kendimden bıktım,resmen garfield gibiyim,en azından o sevimliydi:KK46:
kızlar hiç bi işimi bitiremiyorum ben ya,temizlik yapasım falan hiç gelmiyor.şunu yapacağım diyorum yarım kalıyor.namaza başlıyorum bırakıyorum,kitap okuyayım diyorum kitabı bitiremiyorum:KK12:
benim gibi olan,sonra hayatını düzene sokabilen var mı?
ev işeriyle özellikle başım belada,sanki omuzlarımda ağır bir yük hiç bir zaman bitmeyecek gibi.yetiştirenler nasıl yetiştiriyor bilmiyorumki:KK43:
Kan değerlerinize bakırtırdınız mı?Kansızlık,vitamin eksikliği özellikle b12 eksikliği ve tiroit değerlerinize.

bende aynıydım demir değerim 2 ye düşmüş.benim canımda habire yatmak istiyooooooooo sizi anlıyorum bu yüğzden

günlük 12 saat çalışıyorum
saat 8 de eve gidiyorum
bir minik kızım var karnını doyuruyorum ve ev işine koyuluyorum
yakında imdattt diye bağırırsam burdan beni duyarsınız
neyse
evlimisin bekarmısın iş güç ne durumda
bazen insanda olur bu haller sıkma canını
geçer üzülme
evliyim 7 aylık cnm,
bekarkan çalışıyordum şu an evdeyim.
çalışsam bu kadar tembel olamazdım haralde sabahtan aksama kadar evde olupda hiç bir işin bitmemesi çok kötü bişey..
bende milletin evi gibi evim tertemiz olsun,elim pratik olsun istiyorum ama nasıl:(

bende aynıydım demir değerim 2 ye düşmüş.benim canımda habire yatmak istiyooooooooo sizi anlıyorum bu yüğzden
evet ya bnm de,bi işe başlıyorum hemen yatasım geliyor.bi baktırmak lazım kan tahliline tekrar demek

evliyim 7 aylık cnm,
bekarkan çalışıyordum şu an evdeyim.
çalışsam bu kadar tembel olamazdım haralde sabahtan aksama kadar evde olupda hiç bir işin bitmemesi çok kötü bişey..
bende milletin evi gibi evim tertemiz olsun,elim pratik olsun istiyorum ama nasıl:KK43:
evliliğin ilk zamanlarında bendede oldu
yeni bir eve alışmak herşeyin senin üzerinde olması ağır gelir ilk etapta
eee herşeyi annelerimiz ayağımıza getiriyordu değilmi
o zaman şöyle yap işlerin hepsini bitirmek istersen gözünde büyür
bi plan yap
bugün mutfak yarın salon banyo tuvalet sonra odam şeklinde
hem evin temizlenir hemde yavaş yavaş alıştırırsın kendini evinin düzenine tertibine
arada arkadaş davet et sıkma canını geçecek merak etme

evliliğin ilk zamanlarında bendede oldu
yeni bir eve alışmak herşeyin senin üzerinde olması ağır gelir ilk etapta
eee herşeyi annelerimiz ayağımıza getiriyordu değilmi
o zaman şöyle yap işlerin hepsini bitirmek istersen gözünde büyür
bi plan yap
bugün mutfak yarın salon banyo tuvalet sonra odam şeklinde
hem evin temizlenir hemde yavaş yavaş alıştırırsın kendini evinin düzenine tertibine
arada arkadaş davet et sıkma canını geçecek merak etme
teşekkür ederim cnm

hahaha :) ben de böyleyim.
pazar gününden beri koridorda bıraktığım elektrik süpürgesinin üstünden atlayarak geçiyoruz.
artık 1 aya kaldırırım heralde

el prtaikliğ biraz zamanla oluyor canım.
bende tembelimdir. kafamda bişeyi büyütürüm büyütürüm.
ama evim temiz düzenli değilse sinir olurum hiçbişey yapasım gelmez.oylanırım.
ve de çalışıyorum.heran evim tertemiz olsun istiyorum oda işte olmuyor.
ama sen evdeymişsin . çocukda yok sanırım . en güzel zamanların.
sana tavsiyem bak bunu yaz bi kenara:
sabah erken kalkmak namazda kılmak istiyorsun sabah namazını kıl.
sabah vakitleri öyle bereketliki hem enerjik oluyorsun . hemde her işin bitiyor.
o abdesti aldıktan sonra zaten canlanıyorsun.
sabah duşuda çok canlandırıyor ınsanı.
sabahtan işin bitince bütün gün senin kitap oku tv seyret namazını kıl öğleden sonra uyu .

Off evi mok goturuyo 5 makina camasir katlanacak duruyo benim de elimi biseye atasim yok. Bir care bulursan bana da soyle.

http://i.hizliresim.com/mro9pP.jpg

:KK57::KK57::KK57: Sizin çamaşırlar yakında bütün evi kaplamadan bir çaresine bakın derim :KK70:

Kurudukça katlayıp o şekilde ütüyü bekletseniz hem çamaşırlar çok kırışmaz hem de düzenli durur.

burda bir topik var ev işlerini beraber yaapıyorlar.
herkes ne yaptığını vs. anlatıyor.
seni motive edeceğine eminim.
ayrıca yaptıkça pratikliğin artıyor merak etme.
herkes kaç çocukla evini mis gib iyapıyor.
senin için daha kolay.

demir ve b12 düşmüştür.
işten sonra ev ortamı psikolojini olumsuz etkilemiş de olabilir.

kendinize bir gün belirleyin bugün bunu yapıcam bitiricem falan diye..herşeyi bir güne sıkıştırmayın..belki çok çabuk sıkılıyorsunuz herşeyden.evi temizlerken bile bir gün bir odayı temizle sonra kendini eğlendircek şeyler yap..sonraki gün yine az iş az eğlence..

Back
X