Tembel tenekeler-dönmeyen-ayaklarına baka kalan bebekler

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
318
İstanbul
Kızlar okuyorum birçok bebeğe öncelikle maşallah fıldır fıldır tam tur dönüyorlar, yataklarda cirit atıyorlar, ayaklar ağızda 41 kere maşallah..ama bir de benim gibiler var sanırım..tembel teneke anneleri...oğlum 4 ay 3 haftalık...ancak sağa sola dönüyor..daha ziyade sola...ayaklarını da kaldırıyor filan ama yalama filan yok daha...yüzükoyun yatmayı da sevmiyor zaten...var mı benim gibi keyfine düşkün bebek anneleri...dört gözle bekliyorum dönüşünü valla..annem erkek bebekler daha geç hareketlenir..geç yürür-geç konuşur genelde diyor...lafı bol benim oğlanın ama o kadar işte..sizce gariplik var mıdır ki???

yok hayatım ne garipliği olucak.gayet nomal bence.zaten sağa sola dönemin akabinde yüzükoyun dönme geliyor.eli kulağındadır döner.her bebeğin gelişimi farklı oluyor.bu bir tuhaflık olduğu anlamına gelmez.öyle olan bir çok bebek var.sadece rahatına düşkün annesi:))

ay valla doğurana kadar bir dert, doğurduktan sonra bin dert..yediydi-içtiydi-mıçtıydı-döndüydü derken anneler hep kalp çarpıntısı valla...öyle tatlı-öyle sevilesi olmasalar çekilir mi sanki...

aaa aynı benim kızımı tarif ettin ayaklarına bakıyo ama bi icrat yok yüzükoyun yatmıyo artık sağa sola dönüyo baloncuk yapıyo okadar ne zaman büyüyecekler yaa...

aaa aynı benim kızımı tarif ettin ayaklarına bakıyo ama bi icrat yok yüzükoyun yatmıyo artık sağa sola dönüyo baloncuk yapıyo okadar ne zaman büyüyecekler yaa...

ah hayatım bir bilsem...dönseler bu seferde ne zaman emekleyecekler, hadi emeklediler ne zaman yürüyecekler, hadi yürüdüler ne zaman konuşacaklar, çişini söyleyecekler filan derken hayat hep bir bekleme ile geçecek anlaşılan bizler için..yine de canları sağolsun bu böceklerin..iyi olsunlar da geç olsun napalım...

bebekten bebeğe değişiyor bence
zaten erken yapmasının ne faydası ne zararı var
herşeyi zamanında yapsınlar.Hem geç olsun güç olsun:)
melek onlar melek sıkma canını

evet aylin takma fazla kafana bebekten bebege degişir.ki erkek bebekler daha gec hareketlenirmiş.büyüklerimiz öyle derler hep.berru da ayaklarını tutuyo agzına götüremiyo daha.ama tam tur dönüyo

canım her bebeğin gelişimi farklıdır..benım kızım cok aşırı hareketli maşallah senınkısıde zamanla hareketlenir..gariplik yoktur merakopuyorumnanaktan etme...

bak hep kızlar..demek ki annemin deneyimi doğru çıkıyor...vay tembel erkekler vay...yolu yok idmana devam:))) ay ne takıntılı kadın oldum ben yaaaa

benim oğlan ayaklarını tutuyo ama ağzına sokmadı daha. sağa sola çok nadiren dönüyo. genelde acıkınca dönüyo. başka da ne yapması lazım ki bilemiyorum

Benim oglumda henüz sirt üstünden karninin üstüne dönmüyor.Battaniyesine yatirinca yerinde durmuyor cirpina cirpina geziniyo,ayaklarimiz yeni yeni dikkatimizi cekiyo ama henüz agiza alindigini yada tutulabilecek oldugunu bilmiyoruz.
Aman bosver takma bukadar herseyi yavasdan alsinlar hemen büyüyüp gidiyorlar.Hamileyken günler gecmezdi simdi oglum 4 aylik oldu:çok üzgünüm:

benim oğlanda tam tur dönüyo hatta artık sırt üstü yatmıyo hemen yüzüstü geliyo ama hep sağa dönüyo bu aralar sadace bi kolu üzerinde kalmaya çalışıyo oturmayı çok seviyo oturttuğumda ayağa kalkmaya çalışıyo minicik boyuyla ayağa kalktığında da pek şeker oluyo bi gülücük atıyo ablasının oyuncaklarına ve klavyeye bayılıyo amaaaa ayaklara henüz geçemeyenlerden demekki daha vakti var RABBİM CANLARINI SAĞETSİN DE YAPARLAR HEPSİNİ SIRASI GELİNCE

canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz
bizimkiside pek bi tembel zora gelmeyi hiç sevmiyo
yeni yeni sola yan yatma başladı, dr fazla yormadan gün içerisinde yüzükoyun 3-5 dk koyun dedi
bizde başladık bakalım antremanlara
arayan soran olursa antremandayız :delikafadulden:

artık biz sadece onlar için varız onları en iyi şekilde yetiştirmek korumak büyütmek hayatlarında onlara en büyük desteği vermek için ben kızım için yaşıyorum çektiğim herşey onun iyi bir geleceğe sahip olması için... zaten o olmasaydı ben yaşayamazdım..ben böyle düşünüyorum..

hepimiz böyle düşünüyoruz hayatım...yok bir farkımız...

merhaba akvaryumm bende bir denizanasıyım: yani benimde bir denizim var. 3 gün sonra 4 aylık olucak oğlum .ben yeniyim sizlerle tanışmak ve paylaşmak isterim.

anam benim kızı ne zamndır kodum yerde bulamıomm ben bastan berı elı ayagı hıc durmazdı ama smdı donme olayıda baslayınca hec durmuo gecn gun yanımda yatıordu sesı geldı gozum kapalı sus cnm dıye yuzune dokundum tuhaf geldı actım gozumu ne goreyım bnm kızın kıçııııııı

bizimkide dönüyor dötünü kaldırıp atıyo oraya buraya ama ayaklarıyla hiç ilgienmedi bu zamana kadar,ben bazen tutup eline dokunudurmaya çalışıyorum bak annem ayakların diye ama yookk umrunda değil.daha önce çıngıraklı patiklerini giyerken onlara bakmak için kaldırıyordu ayaklarını havaya yada kendini eğiyordu ama şimdi onlarda yok bizimkininda umrunda değil ayakları:)

maşallah arda kuzuya:))
yok anam bizimki ayaklarını birbirine sürterek çıkarıo hala:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…