aaa aynı benim kızımı tarif ettin ayaklarına bakıyo ama bi icrat yok yüzükoyun yatmıyo artık sağa sola dönüyo baloncuk yapıyo okadar ne zaman büyüyecekler yaa...
Kızlar okuyorum birçok bebeğe öncelikle maşallah fıldır fıldır tam tur dönüyorlar, yataklarda cirit atıyorlar, ayaklar ağızda 41 kere maşallah..ama bir de benim gibiler var sanırım..tembel teneke anneleri...oğlum 4 ay 3 haftalık...ancak sağa sola dönüyor..daha ziyade sola...ayaklarını da kaldırıyor filan ama yalama filan yok daha...yüzükoyun yatmayı da sevmiyor zaten...var mı benim gibi keyfine düşkün bebek anneleri...dört gözle bekliyorum dönüşünü valla..annem erkek bebekler daha geç hareketlenir..geç yürür-geç konuşur genelde diyor...lafı bol benim oğlanın ama o kadar işte..sizce gariplik var mıdır ki???
ah hayatım bir bilsem...dönseler bu seferde ne zaman emekleyecekler, hadi emeklediler ne zaman yürüyecekler, hadi yürüdüler ne zaman konuşacaklar, çişini söyleyecekler filan derken hayat hep bir bekleme ile geçecek anlaşılan bizler için..yine de canları sağolsun bu böceklerin..iyi olsunlar da geç olsun napalım...
artık biz sadece onlar için varız onları en iyi şekilde yetiştirmek korumak büyütmek hayatlarında onlara en büyük desteği vermek için ben kızım için yaşıyorum çektiğim herşey onun iyi bir geleceğe sahip olması için... zaten o olmasaydı ben yaşayamazdım..ben böyle düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?