cvbın çok moral verici oldu valla
oyuncak dağınıklığı oluyor genelde
koltuklarım çok minderli onlar oğlum sayesinde hep yerde
çekmecelerde kesinlikle çamasır bırakmaz hepsini dağıtır onların dağınıklığı felan
muftağı toplamaya kalksam bacaklarıma yapışır al beni diye babasını çok sever ama ben başka bir odadaysam peşimden gelir
çoğu tembelliğimde oğlumdan kaynaklanıyor
suçu ona mı attım naptım
buraya ilk defa konu açıyorum kv eş vs gibi şeyler değil şimdilik kvmin oturduğu aptye gidince onlarla ilgilide bol bol yazıcam sanırım
3 aydır çalışmaya başladım 17 aylık bir oğlum var annem bakıyor sağolsun....ben alıştım ama oğlum alışmadı henüz anneannesinin canını alıyor bütüngün çok yaramz ama işte hayat şartları çalışmak gerekiyor.....
gel gelelim sorunuma tembellik....
işten çıkış saatim belli olmuyor bazen 5 bazen 6 da....eve git çocugu yedir oyna veya uyut derken canım çıkıyor geçmek bilmeyen doğumdan kalan bir bel ağrım var zaten o ayrı öldürüyor.....
oğlum uyanıkken kesinlikle ev işi yaptırtmıyor çok yaramaz tek başına bırakılmaya gelmeyen koltuk tepelerinde gezen bi çocuk zaten ben nereye gitsem o orada bitiyor...onla uğraşmaktan helak oluyorum anlayacağınız....
onu uyuttum diyelim bende yatmak istiyorum sürekli ev işi hak getire kalıyor öylecene her yer darma dağın....biliyorum bunu benden başkası yapmayacak ben yapıcam ama olmuyor işten sonra sürekli bir yatma halindeyim...
napmalıyım ne etmeliyim de bu tembelliği üzerimden atmalıyım aniden kv geldiğinde hep rezil oluyorum evim dağınık kalıyor çok sıkıldım bu durumdan çözüm istiyorum....
Oğlunuzun annenize alışması biraz zaman alacak.
Siz kendinize bir düzen oluşturun ve dağıtmamaya özen gösterin. Çocuğunuzla oyun oynarken toz alın yerleri süpürün . Yada eline defter kalem verin siz çamaşır katlayın vs. vs: Ben böyle yapıyorum. Bende akşam 10 gibi yatarım oğlumdan dolayı.
Bu arada bel ağrınız için doktora gidin bu kadar zaman sonra normal değil ağrı yapması.
cok erken yatıyorsunnnnnnn
benımde oglum ben eve gıttıkten sonra 2-3 saat arasında uynaık kalır 8 -9 gıbı uyur ama cocuk uyanınca ıs yaparımda cok detaylı olmaz ama genede yaparım
17 ay daha kucuk belkı oyalanması daha zor olabılır benımkısı 3 yasına gırecek 1 ay sonra
Çok yoruluyorum çünküHer gün 10'da yatmıyorum ama genelde öyle sabahta erken kalkıyorum
6 da kalkıyorum
sadece gıyınıyorum evı topluıyorum cıkıyorum
cogu zaman yatmadan oncedfe topluyoruz
oyuncakları dagnık bırakırsak gece mutlaka 2-3 aten kırıyoruz agladıgında yanına gıdınce
Ben 5:30 da ayaktayım ki her gece en az 3-4 kere kalkar oğlum
Sabah kahvaltısını hazırlıyorum benimle ebraber yemek istiyor yoksa ağlıyor sonra onu hazırla kendimi hazırlıyorum mutfağı topluyorum çıkıyorum. Kırmak önemli değilde batmasınAyrı mı yatıyor bebişin
ayrı odası var
ama en derın uykuyu genelde bız uyurken cektıgı ıcın oda gece 2--3 kere kalkıyor
kahvaltı fılan hakgetıre 6.30da evden cıkıyorum
o uyumaya devam edıyor
buarada haftada 2-3 kere gece kalkıp yanımıza gelıyor
konusa konusa
benı yalnız bırakmıslar ya alla alla dıye
ama bebekle uyumak cok guzel yaa bayılıyorum
hıc 10da uyudugum ıoolmaz hattab en aksamdan bulasık fılanda bırakmam hıc 11 en erkendır
en gec 1 ıdır yattıgım saaat
cok erken yatıyorsunnnnnnn
benımde oglum ben eve gıttıkten sonra 2-3 saat arasında uynaık kalır 8 -9 gıbı uyur ama cocuk uyanınca ıs yaparımda cok detaylı olmaz ama genede yaparım
17 ay daha kucuk belkı oyalanması daha zor olabılır benımkısı 3 yasına gırecek 1 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?