Geçmiş olsun. Hadi senin mazeretin var hastasin bana noluyoRuh ikizimama ben gribim hiiic halim yok
Et bacim et belki birbirimizi gaza getirip de silkinirizoff seni takip edicem aynıyız..
Bazen bana da olur... hiç birşey yapmak istemem ama en fazla bir gün sürer... daha fazla süremez sürdürme gibi bir lüksüm yok... sen ne kadar ertelersen işi gücü bu sana yol, su, elektrik olarak geri dönecektir.biran önce toparlan işe koyul.... kendini daha dinç hissedeceksin...
hadi bakalım. ütü de yap azcık azalt en azından.Hep bunu diyorum kendime ipten al ütüle kaldir ama yokk işte birikiyor kaç haftalik. Dün gece 2 de esim icin bir pantolon ve gomlek utuledim yoksa adami sabah ise pijamalarla gonderecektimnamaz konusu en acili su an hemen onu kilip digerlerine gecmeliyim
Ben aylardir boyleyimE canım ben yaz başından beri böyleyim
Ütü konusunda içinizi rahatlatın, katlayıp koyun dolaba, gerektikçe parça parça ütüleyin. Dağ gibi olunca ben de sıkıntıya girerdim, şimdi hiiç takmıyorum. Temiz temiz duruyorlar kenarda, giyeceğimde ütülüyorum.
Ben onlardanim iste çarşaf nevresim iç camasırı hepsini ütülüyorumevde ben pek utu yapmiyorum yaa...camasirlari halledersem sukrediyorum...kirliler temizler..kabus gibi..haha..oglumunkileri utulersem ne ala...utu istemeyen seyleride asla utulemiyorum..gecen bi konu vardi gene utu konusunda galiba...carsaf, nevresim filan utuleyenler vardi galiba...bu zamana kadar hic utulemedim..utuleyecegimide sanmiyorum...o kadar bol vaktim yok..o kadar takintilida degilim neyseki
Bende aynıyım uzun zamandır ütü yapmıyorum eşim kendi ütülüyor mecburEvlenmeden önce ben kendime çok dikkat ederdim şimdi yatmadan yüzümü bile yıkamak zor geliyor üşendiğim için ağda bile yapamıyorum yıllar sonra jilet kullanmaya başladım ne olacak bu halimiz
Ayy süper olur. Bu kez de kk dan çikmayizKızlar var mısınız silkelenelim :) kendimize bi topik açalım ve herkes oraya bugün kendisi için ne yaptığını yazsin
hahah o zaman tabii dag gibi olur...gereklileri utule..ic camasiriymis...yok esofmanmis...birak onlari utulemeyi..goreceksin hayat daha kolay olacakBen onlardanim iste çarşaf nevresim iç camasırı hepsini ütülüyorum
Ohhh masallah darisi basimakızlar yaşlar kaç anamne yaşadınızda böyle oldunuz
ne zamndır depresyonda gibi bişeydim. aynı tarifiniz üzere yaşıyodumbugün ufaktan başladım manikürümü yaptım evimi toparlıyorum yavaş yavaş
yeaaayyyhhhttt diye zıplayıp superwoman olup zıplayasım var ama daha okadar iyi değilim
hergün bi iş yapın kendinize gelin yaww
Ben ögretmenim atanamadim su an calismiyorum bir de calissam halimi dusunemiyorum durum vahimkeşke biraz da ben böle olsam ama nerdeeee
cumartesi motor takmış gibi ev işi yapıyorum ki
pazarda bana ve kızıma kocama kalsın diyeee
hey beni (çalışan kadınları )düşün mutlu ol
aboooowwwwOhhh masallah darisi basima29 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?