tembellik mi irade zayıflığı mı?

Evet evin tüm işlerini bitirip ders çalistigim gün kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki. Ama ertesi gün yine ayni yatış

evde everesti geçen iki leğen ütüde bende var zira
daha önce bende bu çamaşır ve ütü konusunda konu açmıştım..ama ders almadım kızlardan ayıp bana

hadi bakalım. ütü de yap azcık azalt en azından.

Bende aynıyım uzun zamandır ütü yapmıyorum eşim kendi ütülüyor mecbur Evlenmeden önce ben kendime çok dikkat ederdim şimdi yatmadan yüzümü bile yıkamak zor geliyor üşendiğim için ağda bile yapamıyorum yıllar sonra jilet kullanmaya başladım ne olacak bu halimiz

Öyle yapiyorum hepsi dolapta ama iste icim rahat etmiyor acil çikmam gerekiyor mesela ama utulu bisey yok yada esim icin mutlaka utulemem gerekiyor

Ben onlardanim iste çarşaf nevresim iç camasırı hepsini ütülüyorum

Diyet dediğiniz şey yalan a dostlar!
O kadar dikkat etmeme rağmen, spor yapmama rağmen verdiğim 1 kiloyu da başarıyla geri almış bulunuyorum

Tembellik bende de var. Mutfağı toparlamam lazım, ders çalışmam lazım

hihi bak iste bi ben usenemiyorum bu duruma...2 gunde bir jiletlenmeye daha cok usenirim cunku

Ben de ütüden hiç hoşlanmıyorum.
3. makine çamaşırı astım. Hepsini birden toplarım artık

Ohhh masallah darisi basima 29 yasindayim

keşke biraz da ben böle olsam ama nerdeeee
cumartesi motor takmış gibi ev işi yapıyorum ki
pazarda bana ve kızıma kocama kalsın diyeee
hey beni (çalışan kadınları )düşün mutlu ol
Ben ögretmenim atanamadim su an calismiyorum bir de calissam halimi dusunemiyorum durum vahim

Ohhh masallah darisi basima 29 yasindayim
aboooowwww benim senden ders almam lazım aplaaplam benim
ben bütün işleri birden toparlamaya çalışıyodum. geberiyodum işte bitmiyodu. sonunda eşimin taktiğini uygulamaya başladım. bi gün ev süpürüyorum. bi gün köşe bucak siliyorum. bi gün ütü. bi gün tuvalet falan bol çamaşır suyuyla. benim gibi yapabilirsin

bendede yorgunluk var. uzun zamandır. ama mecbur yapıyorum. yapmasam olmuyor... işteyim bi taraftan işe bakıyorum. arada buraya yazıyorum... ama günlerden pazartesi ve ben bitiğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…