- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
yorumlara bakarken bile korkuyorum biri "evet anormal " der diye biliyor musunuz .evlat cok zorHic bi cocuk sevmiyoki basta yuz ustu yatmayi:)) kizim 9 aylik o da daha tam emekleyemiyo.. pes etme koy yuz ustu alissin ugrassin ogrensin. Bi gariplik hissetmedim suan okuyunca..
Anliyorum ama tedirgin olmani gerektirecek birsey bence.. sen yine gozlemle tabii.. ama garip degil suanki haliyorumlara bakarken bile korkuyorum biri "evet anormal " der diye biliyor musunuz .evlat cok zor
yorumlara bakarken bile korkuyorum biri "evet anormal " der diye biliyor musunuz .evlat cok zor
kac aylik.kizinizZamanında doktorlar neler söylemiş korkutmuş sizi sizde gördünüz işte söylenenlerin hiçbiri doğru değil,siz hüsnükuruntu yaptıkça daha fazla öyleymiş gibi gelir,benim kızımda çok az hareket eder sadece yattığı yerde ayak çırpıyor herkes benim kızındasın maşallah ne kadar sakin diyor çoğu bebekte var bunlar sıkmayın canınızı
yazdiklariniz tek.ümidimKorkma lütfen kimse alanın da uzman değil ki size bebeğiniz anormal desin. Asla bu gibi şeylere kulak tıkayın ve sadece doktorunuzu dinleyin eğer o size anormal diyorsa o zaman bir çözüm yolları arayın.
Benim kızım hep geri geri süründü. 15 temmuz gecesi kalktı yürüdü odadan odaya şok oldum. İkiz erkek kardeşim hiç dönmüyormuş emeklemiyormuş sıralama koltuklardan tutunup yürüme vs hiç yokmuş hep sırt üstü yatarmış Babam da doktora götürmüş çok üzülmüşler engelli diye ama doktor hiç bir şeyi yok sadece tembel demiş kardeşim neredeyse 1 buçuk yaşına kadar sırt üstü yatmış sonra da kalkıp yürümüş.
Doktorlar sorun yok dediyse endişe etme ya da bir kaç doktor Prof a götür canım için belki o zaman rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?