Tembellik mi yoksa anomali mi ?

Backyoureyes

Tescilli manyak ben yine seni bulurum ;)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
846
1.289
28
Zor bi.gebelik gecirdim.. Cocuguma ozurlu dogacagini soylediler . Kafasi su topluyor sakat kalir dediler .. Aldirmadim .. Birsuru dua gecelerce aglayis karnimda ölmesini bekledim aci.icinde .. O kadar umitsizlerdi doktorlar .. Kiyamadim kiyamam ben aldirmam dedim sayisiz doktor gezdim.ve hep ayni sey ... "evet bebeginiz de ciddi bir anomali var herseye hazirlikli olun ' aglamalar istahtan kesilmeler derken uzuntuye bagli erken dogdu bebegim toplam 4 kilo almistum sadece hamileligim de. .. 2 kilo 33 hafta dogdu bebegim.. Ama o da ne ? Melek.gibi guzel kafasi normal eli kolu normal .. Su toplamasi vs yok ..Sadece nefes skntimiz oldu tedvi olduk ciktik ... Bu sefer bebegin iyi olduguna inanmakta zorlandim yasamaz dedikleri bebek o kadar tatliydi ki rrsmini atsam inanamazsiniz.. Derken basladim hastane hastane gezmeye .. Hic bibsorun yok dediler . Mr cekildik sorun yok davranislarina doktirlar da hayret etti derken cok yavas oldugunu soyleyen doktorlarda oldu ama 1 doktor onemsemedim... Suan kizim 10 aylik erken dogum oldugu icin 8 aylik sayiyoruz .. İcim hala.icimi yiyior cunku kizim cook sakin .. Emekleme siralama yok yuzustu yatirsam aglar . Onun dusinda tepkileri super size guler beni tanir yabancuya gitmez ama hala yatiyor cok cok uysal bi bebek. Orumcek surer sarkida basini sallar elleriyle yumruk seklinde alkis yapar .. Sevilmeyi gezmeyi sever. ... Ama hanimlar cok korkuyorum cok yasamayan anlamaz aylardir evden cikmak istemiyorum kizimi gorenler aaa ne kadar sakij hasta mi bu cocuk emekleme yok mu hareket yok mu vs deyip duruyotlar cok yoruldum tecrubelerinize ihtiyacim var ..

Benim oğlum da yüzüstü yatmayı hiç sevmezdi. Sanırım dokuz ayı dolduğunda tam olarak emeklemeye başladı. Şimdi yerinde durmuyor. Tutunarak kalkıyor, sürekli hareket halinde. Bence her şey normal dedilerse çok takılmayin. Mizacı öyledir. Ben akşama kadar oturmuyorum nerdeyse. Bizimkinin de mizacı bu. Her bebek farklı sonuçta.

Lafım size değil o çok bilmislere ķardesim doktorun bile bir sorun yok dediği çocuğa engelli mi bu sorunlu mu bu arızalımı bu çocuk minvalinde laflarını münasip bir yerlerine monte etmek istiyorum.

Bir daha soran olur sa evet ortada bir sorunlu var o da sizsiniz diyin lütfen.

Bebeğiniz de diğer bebekler gibi kendine özgü bir bebek her çocuğun gelişimi farklıdır. Çocuğunuza birşey yok diyorlarsa lütfen kendinizi üzüp yıpratmayın.

Benim kızım hiç emeklemedi diye hatırlıyorum. 1 yaşını geçince yürüdü. Hatta doğum gününde paket gibi tutuyorum kuzumu. Ama oturması uzanması faaln vardi

Hic bi cocuk sevmiyoki basta yuz ustu yatmayi:)) kizim 9 aylik o da daha tam emekleyemiyo.. pes etme koy yuz ustu alissin ugrassin ogrensin. Bi gariplik hissetmedim suan okuyunca..
yorumlara bakarken bile korkuyorum biri "evet anormal " der diye biliyor musunuz .evlat cok zor

Benim oğlumda emeklemeden yürüdü. Ne güzel sakin ve uysalmış. Belkide sizin veya eşinizin bebekliğide öyledir. Ben bi sorun göremedim kafanıza takmayın

Bütün kontrollerini yaptirmissiniz doktorlar birseyi yok demiş. Öncelikle içinizi rahatlatin. Her çocuk bir olmuyor ki. Benim oglumda 8 aylikken emeklemiyordu. Ama Yüz üstü yatıyordu. Emeklemeden yürüyen çocuklarda çok. Yinede denemelere devam edin.

Korkma lütfen kimse alanın da uzman değil ki size bebeğiniz anormal desin. Asla bu gibi şeylere kulak tıkayın ve sadece doktorunuzu dinleyin eğer o size anormal diyorsa o zaman bir çözüm yolları arayın.

Benim kızım hep geri geri süründü. 15 temmuz gecesi kalktı yürüdü odadan odaya şok oldum. İkiz erkek kardeşim hiç dönmüyormuş emeklemiyormuş sıralama koltuklardan tutunup yürüme vs hiç yokmuş hep sırt üstü yatarmış Babam da doktora götürmüş çok üzülmüşler engelli diye ama doktor hiç bir şeyi yok sadece tembel demiş kardeşim neredeyse 1 buçuk yaşına kadar sırt üstü yatmış sonra da kalkıp yürümüş.

Doktorlar sorun yok dediyse endişe etme ya da bir kaç doktor Prof a götür canım için belki o zaman rahat eder.
yorumlara bakarken bile korkuyorum biri "evet anormal " der diye biliyor musunuz .evlat cok zor

Zamanında doktorlar neler söylemiş korkutmuş sizi sizde gördünüz işte söylenenlerin hiçbiri doğru değil,siz hüsnükuruntu yaptıkça daha fazla öyleymiş gibi gelir,benim kızımda çok az hareket eder sadece yattığı yerde ayak çırpıyor herkes benim kızındasın maşallah ne kadar sakin diyor çoğu bebekte var bunlar sıkmayın canınızı

Zamanında doktorlar neler söylemiş korkutmuş sizi sizde gördünüz işte söylenenlerin hiçbiri doğru değil,siz hüsnükuruntu yaptıkça daha fazla öyleymiş gibi gelir,benim kızımda çok az hareket eder sadece yattığı yerde ayak çırpıyor herkes benim kızındasın maşallah ne kadar sakin diyor çoğu bebekte var bunlar sıkmayın canınızı
kac aylik.kiziniz

Korkma lütfen kimse alanın da uzman değil ki size bebeğiniz anormal desin. Asla bu gibi şeylere kulak tıkayın ve sadece doktorunuzu dinleyin eğer o size anormal diyorsa o zaman bir çözüm yolları arayın.

Benim kızım hep geri geri süründü. 15 temmuz gecesi kalktı yürüdü odadan odaya şok oldum. İkiz erkek kardeşim hiç dönmüyormuş emeklemiyormuş sıralama koltuklardan tutunup yürüme vs hiç yokmuş hep sırt üstü yatarmış Babam da doktora götürmüş çok üzülmüşler engelli diye ama doktor hiç bir şeyi yok sadece tembel demiş kardeşim neredeyse 1 buçuk yaşına kadar sırt üstü yatmış sonra da kalkıp yürümüş.

Doktorlar sorun yok dediyse endişe etme ya da bir kaç doktor Prof a götür canım için belki o zaman rahat eder.
yazdiklariniz tek.ümidim

Erken doğmuş bebeğiniz ve kız bebek. Her çocugun gelişimi farklı. Doktorlara gösterdiniz herhangi bir sorun görünmüyorsa gelişimin farklı olduğundan. Bazı çocuklar geç yürür, geç konuşur. Çevremde çok gördüm aksine de zeki çocuklardı. İçin rahat olsun bak gebeliğinde hep üzülmüşsün bebeğine faydası olmadı şu anda da üzülerek vakit kaybetme. En güzel zamanları bebişinin. Keyfini çıkarmaya bak sorun varsa da zaten görmezden gelecek değilsiniz hallolur tedavi olur en kötü ki doktorlar sorun yk demiş.

Back
X