- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
ooo çokmuş . kafana taktıgın bir şey mi var. bana olan 2-3 güne gecıyor.
o zaman yardım al canım.
Ben bir uzmana gorunmenizi tavsiye ederim. Fiziksel bir sorun varmış gibi görünse de aslında sorununuz psikolojik. Yani bence tabi.
İlacın yan etkisi olabilir o halde,depresyon da olabilir
insanın yattıkça yatası gelir. sevdiğiniz şeyler için alışveriş ,arkadaşa gitmek vs dışarı çıksanız açılırsınız. hatta bence spora yazılın
Ama her ilaç her insanda aynı etkiyi yapmayabilir,ne olur ne olmaz bu ihtimali de düşünüp bir doktoruna danış derim ben.Bir yakınım aynı ilacın kat kat fazlasını iciyo o benim gibi değil
Ben de alışkanlık haline geldi
Ama her ilaç her insanda aynı etkiyi yapmayabilir,ne olur ne olmaz bu ihtimali de düşünüp bir doktoruna danış derim ben.
Valla insanın yattıkça yatası geliyo.Kendimi zorlayıp 11de kalktığımdaki enerjimle 2ye kadar uyuduğum enerjim bir olamıyor.İkisinide yaşamış biri olarak olaya hakimim yani :)))))))
B12 vitamin eksikliği aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor yaşadım ordan biliyorum bunalım zannediyor insan ama tamamen eksiklikten kaynaklı,bence önce bir kan değerlerinize baktirin derimMerhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi
Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim
Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
kendini zorlayıp 11 de kalkmakValla insanın yattıkça yatası geliyo.Kendimi zorlayıp 11de kalktığımdaki enerjimle 2ye kadar uyuduğum enerjim bir olamıyor.İkisinide yaşamış biri olarak olaya hakimim yani :)))))))
Benmde bebisim olmuyo bende hic bisey yapmk istemiyorum cok kafama takiyorum baznne kadar zamandır böylesin ki.
bana da olur ama benim kafama sorunum var . sorunsuz bebısımız olmuyor. bende bazen uyuyarak zaman geçirmek istiyorum sonra düzeliyorum.
seninde kafana taktığın bir derdin varsa. yüzleşmek istemediğin için uyuyor olabilirsin
Tiroitlerine baktır tiroit belirtisi çok uyku ve kilo alma ben de tiroit hastasıyım ilk çıktığında senin gibiydim uyku kilo alımı vs.2 sene dir böyle
Ya bende öyleyim twk farkımız bekarım uykumu almama rağmen sanki bütün işleri ben yapıyorum vi yorgunluk kahvaltı masasımdaMerhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi
Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim
Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?