- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
ozmn depresiflikle alakası yok demek ki çünkü diğer türlü eğlenemezsiniz de hatta keyif almazsınız. yani siz ciddi tembelsiniz ozmnCnm biraz kilo aldım ama insan içine çıkmayacak kadar değil
Sadece hiçbir şey yapmak istemiyorum canım hicbir sey istemiyor
Ama dışarı çıktıktan o ustumdeki yorgani attiktan sonra eğlenirim sıkıntı yok
11' e erken diosun yaniValla insanın yattıkça yatası geliyo.Kendimi zorlayıp 11de kalktığımdaki enerjimle 2ye kadar uyuduğum enerjim bir olamıyor.İkisinide yaşamış biri olarak olaya hakimim yani :)))))))
B12 vitamin eksikliği aşırı halsizlik ve yorgunluk yapıyor yaşadım ordan biliyorum bunalım zannediyor insan ama tamamen eksiklikten kaynaklı,bence önce bir kan değerlerinize baktirin derim
resmen ikizimi buldum:)Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi
Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim
Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
ozmn depresiflikle alakası yok demek ki çünkü diğer türlü eğlenemezsiniz de hatta keyif almazsınız. yani siz ciddi tembelsiniz ozmn
bi de derler ya uyku uykunun mayasıdır die yattıkça daha çok yatası gelir insanın, biraz iradi bi çaba göstermelisiniz bence toparlanmak için
resmen ikizimi buldum:)
11' e erken diosun yanisen de bu kadar yıpratma kendini canııım
kırşehirde hadi sabah gel artık ne zaman uyanırsak:)Gel kız arkadaş olalım ev nerde
Eskiler " uyku uykunun mayasıdır " derler.
Uyudukça daha çok uyumak istersiniz.
Kullandığınız ilaçları ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum ama alışma evresinde bir hayattan bıkmışlık yapabilitesi oluyor.
kırşehirde hadi sabah gel artık ne zaman uyanırsak:)
Benmde bebisim olmuyo bende hic bisey yapmk istemiyorum cok kafama takiyorum bazn
7-8 civarı genelde, dha doğrusu bebiş ne zmn uygun görürseSiz kacta kalkiyorsunuz
Valla bizim burda sabah çocuğu okula göndermeye kalkıp bir daha yatmayip ben ise giderken çarşaf silkeleyen var
Evet aynen öyle oldu lakin bende kalıcı hasar bıraktı
Ya düğüne gitmek istemiyorum hazirlanmaya useniyorum
Bahar yorgunluğu. Ah neler ettin bize bahar.
Bu durumda doktora gitmekte fayda var.Belki kullandığınız ilaçta değişiklik yapmak isteyebilir.
Tiroitlerine baktır tiroit belirtisi çok uyku ve kilo alma ben de tiroit hastasıyım ilk çıktığında senin gibiydim uyku kilo alımı vs.
Cnm bu ilaçtan başka tedavi mümkün değil denedik ilaç çok ağır eskiden daha beterdi
En düşük dozu kullanıyorum
Ama uyku hastalığıma da iyi geliyor Dr uyu nolcak diyor
Ben istemiyorum ha yasiyorum ha ölü fark yok
Hayattan soğumuşsun uykunun verdiği miskinlik işlemiş vücuduna biz ne desek boş sen farkında olmalısın hayata bir kere gelme şansımız var ve doğan batan Güneş'ten mahrum yaşıya biliyorsan yapacak tek bir şey gerçi oda çare değil kişi kendini düzeltmek istemedikten sonra doktor ne yapsınMerhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi
Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim
Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
Dahiliye.aile hekimide olur.TSH diye geçer sanırım bakilmadi öyle anladım. Unutkanlık. Saç dökülmesi. Üşüme ellerde titreme.kalp çarpıntısi VsÖzel olarak baktirmak gerekirmi
Benim kanlarima bakıyor Dr 3 ayda ama
Hangi birime gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?