Tembellik...

italianjob

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
288
443
103
Ankara
Bu aralar hiçbir şey yapasım gelmiyor ama yapmam gereken de o kadar çok şey var ki... Bunu biliyorum ancak işe başlayacak motivasyon ve gücü kendimde bulamıyorum üstelik bi de vicdan azabı çekiyorum.

Canım sürekli yatmak istiyor, hiçbir şeyden keyif alamaz gibiyim. Arkadaşlarımla daha konuşmak istemiyorum. Tamam, her zaman biraz rahatına düşkün biri olmuşumdur ama bu durun daha farklı gibi.

Sizce nasıl bu bıkkınlık ve tembellikten kurtulabilirim? Yoksa çok pişman olacağım

Once aile hekimine gidip tam kan tahlili yaptirin, ayrica d vitaminine baktirin. Demir, b12, d vit eksikligi depresyon ve yorgunluk yapiyor.

Bende bu ara sıkılıyorum herşeyden uykum var hep iş bulmak istiyorum ama oda Yok ne yapıcam acaba böyle

Teşekkür ederim bu dediğinizi yapacağım. Gerçi biraz bana psikolojik gibi de geliyor ama tam emin olamıyorum
Kesinlikle yapın. Burda benzer bir konu açmıştım. Sağolsun arkadaşlar banada aynısını tavsiye etti. İlaç kullandım. Değerlerim şimdi normale döndü sanırım. Enerji patlaması var bende. Sizin gibi canım hiç birşey istemiyor du.

Ayni ben nasil güzel tembelim anlatamam.alisveris yapayim tatile gideyiim tembelligim geciyor sadece.

Aynen halsizlik kış geliyor ondan mı bilemedim.
İş yapmaya halim yok
Üstelik grip oldum daha da halsizleştim
Kan tahlili yaptırım bende zaten kansızlık vardı

Herkesin içinde bir "tembelgiller" var..
Bugün hava kötü..
Bugün moralim bozuk..
Bugün modum düşük :ukala:
Sürekli ötelediğimiz veya yumurtanın kapıya dayanmasını beklediğimiz..
Yoğun iş temposu sadece bastırıyor bu tembelliği..
Belli bir programa dahil olmak ya da..
Ben öyle zamanlarımda yapacağım işleri kafamda sıralıyorum zaman şartı koyup koşulluyorum kendimi..
Tavsiye ederim..:super:

Back
X