Tembellik

mylittlepeony

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
406
520
33
Merhaba arkadaşlar, bu bir dert değil ama fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Ben de ev temizliğine karşı bir tembellik var. Odalar dağınık, tuvalet banyo yıkanmalı, mutfak zaten en detaylı temizliği istiyor. Aslında titiz biriydim ama makale çevirmenliği yapıyorum ve çok yoğun. Ne önerirsiniz? Hangi sırayla başlamalıyım, nasıl hızlı yapabilirim? Şimdiden teşekkürler

Ben ilk önce salondan başlıyorum . Evin dizilişine göre gidiyorum .
İlk butun dağınıklıgı topluyorum . Sonra sürüpürüyorum heryerı , Tozz ve viledaa. En son banyolar ...
Of bende heeç sevmem . YArın pazar oldugunu aklıma getırıdn :kusmuk:

Merhaba arkadaşlar, bu bir dert değil ama fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Ben de ev temizliğine karşı bir tembellik var. Odalar dağınık, tuvalet banyo yıkanmalı, mutfak zaten en detaylı temizliği istiyor. Aslında titiz biriydim ama makale çevirmenliği yapıyorum ve çok yoğun. Ne önerirsiniz? Hangi sırayla başlamalıyım, nasıl hızlı yapabilirim? Şimdiden teşekkürler

Önce dağınıklığı topla
Bulaşık vs varsa makineye at çalıştır
Sonra wc ve lavaboya geç
Daha sonra evi süpür ve geç otur artık yeter bugünlük :)

Tatlım bir misafirim gelse nerelere girer diye düşünerek sıralama yapabilirsin. Mesela misafir salona girebilir, lavaboya girebilir. Önceliği bunlara ver. Daha sonra mutfak ve kendi odalarınızı toplarsın yavaş yavaş. Hızlı yapmak içinse cepli birşeyler giy. Mesela saç tokan salonda mı kalmış at cebine odana uğradığında bırakırsın. Böylece sürekli git gel yapmazsın. Birde müzik aç dans ede ede yap. Çok eğlenceli oluyor :)

Back
X