Bebek İkinci El Temiz oyuncak, bebek ve çocuk giysi, eşya/satılmıştır

TDS

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2009
1.500
48
Arkadaşlar 0-2 yaş kız bebek giysileri,
Avent süt pompası
Fisher Price ana kucağı
Çeşitli oyuncaklar
Avent via kaplar sıfır
Bebek battaniyeleri
Şirin bebe ortopedik bebek ayakkabısı
2-8 yaş arası kız çocuk giysileri
Avent termos çanta
chicco mikrodalga biberon sterilizatörü
resim yükleyeceğim bi organize etmem gerek

Ortopedik ayakkabının fiyatını ve resmini görmem mümkünmü

Şehir dışından misafirlerim geldi ürünleri ayırıp resim çekemedim hafta içi inşallah hallederim
Özür diliyorum.

130.JPG
130.JPG şirin bebe ortopedik 18 numara

arkadaşlar ürün resimlerini hafta içi yükleyeceğim

elimde fazladan yapılmış kız bebek şekeri de mevcut şuan pusetli bebek şekerleri 2-2,5 tl değişiyor ben tanesini 1 tl den vereceğim içinde lavanta var

138.JPG 138.JPG 139.JPG

134.JPG 135.JPG 136.JPG cybex 2go kanguru 18 kg taşıma kapasitesi 4 farklı taşıma pozisyonu var hem sırtta hem yanda hem önde taşıyor bebeğin ağzının ve başının geldiği kısım ayrıca çıkıp yıkanıyor
içi penye bebeği terletmiyor alman markası çok kullanışlı piyasası şu an 250-300 tl arası ben 100 tl ye vereceğim netten araştırın çok kullanışlıdır ben önce başka kanguru kullandım bunu sonra aldım az kullandım

137.JPG avent via kaplar açılmamış paket 5 li süt saklama avent pompadan süt sağma biberon olarak kullanma ve mama taşımaya yarıyor çok kullanışlı 10 tl

001.JPG fisher price play school bebedor oyuncaklar daha başka oyuncaklarımız da var onları sonra yine yükleyeceğim
bunların tamamı 15 tl

003.JPG 002.JPG avent termal süt taşıma çantası dışarıda sütü veya mamayı güvenle taşımayı sağlıyor
piyasa fiyatı şu an 65 tl civarında ben 15 tl ye veriyorum

043.JPG 044.JPG 3 parça 1 yaş elbise kesiminden dolayı çocuğun üzerinde çok şık duruyor
1 yaş 5 tl

045.JPG 068.JPG 18 ay kadife pantolon hırka ben ikisini kombin yapmıştım ikisi 10 tl hırkanın takıp çıkarılabilen yakası var

X