TEMİZLİĞE ÇAĞIRACAĞIM KİŞİ. ..

mrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
144
125
53
Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Benim de içime sinmiyor. Kimseyi bulamadım. En son gelen abla başka işe girdi ama ' izin günlerimde sana gelirim yine' demişti. Dünden beri arıyorum açmıyor. Sinir etti beni. Bu arada velime ücretsiz yaptırmayı düşünmedim. Ücretli yaptırmayı düşündüm. Okulda arkadaşlar ' ne olacak bişey olmaz. Bizim velimiz de geliyor' dediler. Ama içime sinmeyen bişeyler var

Kadının belki ihtiyacı var çağırmayın diyip rızkına engel olamam.

Öğrenciye söylemeseniz?
Bende bunu düşündüm ama köyde çalışıyorum. Sınıfımda akraba çocukları çok. Anneleri kendi arasında konuşur da çocukların kulağına gider mi acaba?

Bende bunu düşündüm ama köyde çalışıyorum. Sınıfımda akraba çocukları çok. Anneleri kendi arasında konuşur da çocukların kulağına gider mi acaba?

Kadın da kimseye söylemese fark edilir mi acaba??

Eve girip çıkarken görülmezse bence sıkıntı yok.

Tabiki ücretli olması haktır,neticede alın teri ,
Çok ihtiyacı olan bir kadınsa da ,bilemiyorum nekadar etik olur ama,
Öğrenciden gizleyerek işi yaptırıp hakkını verebilirsiniz,

Kadın da kimseye söylemese fark edilir mi acaba??

Eve girip çıkarken görülmezse bence sıkıntı yok.
Eve girip çıkarken onu tanıyan biri görmez. Çünkü ilçede hatta ilçenin biraz dışında oturuyorum. Ama okulda çalışan abla tavsiye etti velimi. Belki o söyler. Illaki köy yerinde duyulur. Okulda bile çok basit bişey olsa köyde konuşuluyor.

aa ewt bak bu mantıklı. şu öğretmen temizliğe birini arıyor senin içinde sorun olmazsa seni tavsiye edeyim mi diyebilir.. sizin hiç haberiniz yokmuş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…