Bende bunu düşündüm ama köyde çalışıyorum. Sınıfımda akraba çocukları çok. Anneleri kendi arasında konuşur da çocukların kulağına gider mi acaba?Kadının belki ihtiyacı var çağırmayın diyip rızkına engel olamam.
Öğrenciye söylemeseniz?
Bende bunu düşündüm ama köyde çalışıyorum. Sınıfımda akraba çocukları çok. Anneleri kendi arasında konuşur da çocukların kulağına gider mi acaba?
Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Benim de içime sinmiyor. Kimseyi bulamadım. En son gelen abla başka işe girdi ama ' izin günlerimde sana gelirim yine' demişti. Dünden beri arıyorum açmıyor. Sinir etti beni. Bu arada velime ücretsiz yaptırmayı düşünmedim. Ücretli yaptırmayı düşündüm. Okulda arkadaşlar ' ne olacak bişey olmaz. Bizim velimiz de geliyor' dediler. Ama içime sinmeyen bişeyler var
Eve girip çıkarken onu tanıyan biri görmez. Çünkü ilçede hatta ilçenin biraz dışında oturuyorum. Ama okulda çalışan abla tavsiye etti velimi. Belki o söyler. Illaki köy yerinde duyulur. Okulda bile çok basit bişey olsa köyde konuşuluyor.Kadın da kimseye söylemese fark edilir mi acaba??
Eve girip çıkarken görülmezse bence sıkıntı yok.
Eve girip çıkarken onu tanıyan biri görmez. Çünkü ilçede hatta ilçenin biraz dışında oturuyorum. Ama okulda çalışan abla tavsiye etti velimi. Belki o söyler. Illaki köy yerinde duyulur. Okulda bile çok basit bişey olsa köyde konuşuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?