1-bildiğim bir yol yok ama zamanla geçeceğini tahmin ediyorum mobilya kousunun
2-sanırım bu yüzden 4 senede 5 ev taşıdım, 2si sıfır inşaat kiri olan,3ü leş gibi evlerdi ama çok temizleyemesem de içime sine sine kendim yaptım(bu arada son evimde hala yerde alçı silikon vb. çıkmayan lekeler var, yavaş yavaş yapıom ben:)
ne kadar oldu mobilyayı yaptıralı, uzun süre olduysa geçmesi lazımdı, pencereleri açık bıraktınız mı evde
Merhaba arkadaşlar. 2 sorunum var.
1. portmanto yaptırdık, ancak o kadar kötü kokusu var ki anlatamam... eve daha taşınmadık ve taşınınca beni hasta eder o koku... bende astım var. eve gittiğimde maskeyle dolaşıyorum. içinde kalmaya başladığımızda onuda yapamam. bilindik bir yöntem varmı... kısa zamanda çözmem gerek....
2. temizlik yapan bayanlar her yeri güzel yapmamış. yerler tozlu... neden bu temizliğe gelen bayanlar kendi evleri gibi temizlemezler para ile gittikleri evi... çok sinirliyim...
Ben mümkün mertebe kendi işimi kendim yapıyorum. Temiz olması demek görüntünün düzgün olması demek değildir. Diyelim ki tozlu değil ama nasıl temizlenmiş. Hijyenik mi? Kullanılan bez, dezenfekte için kullandıkları vs vs…ben iş yerimizde olan temizlikçilerden biliyorum. Wc yi temizlerken giydiği hırkayı mutfak masasına koymuş biri…nasıl bir hijyen anlayışıdır bu ya. O yüzden olabildiğince kendim yapıyorum ben. Zor oluyor ama içime siniyor.
cnmm güzel kokulu sabunlu bezle silip durulamayın arkası duvara sıfır gibi olmasın pencereler açık kalsın muhakkak en az 2 gün rüzgarlı yerde açık gibi kalması lazm... açık gibiden kasım duvardan biraz uzak sonra silin yine hem sabunlu hem normal suyla ancak öyle geçer.....ayrıca dolapın tüm kapılarıda açık olmalı
ablam rendelenmiş sabunları küçük tül keselere koyup mobilyaların içine atar çekmeceyi dolabı açtığın zaman mis gbi beyaz sabun kokusu gelir mobilya kokusunu alamazsın... eger sabun kokusu sana dokunmazsa öyle bişi yapabilirsin..
eve gelen kadınlara gelince bnde aynı dertten muzdaribimçok sevdiğim yardımcım tasınınca yerini dolduramadım kmse içime sinecek şekilde temzlemiyo çalıştığım için bnde yapamıorum ama mecbur oda oda vakt buldukça temzliyorm napim senin temzleme sansın yok sakın içine snmesi için kendn yapmaya kalkışma boşver bırak öyle kalsın sağlığından önemli değil
Güzel kokulu yuzey temızlıyıcılerı var onlarla sılın bence bı arkadasın dedıgı gbıde sabun koyun raflarına cok guzel kokar
Merhaba arkadaşlar. 2 sorunum var.
portmanto yaptırdık, ancak o kadar kötü kokusu var ki anlatamam... eve daha taşınmadık ve taşınınca beni hasta eder o koku... bende astım var. eve gittiğimde maskeyle dolaşıyorum. içinde kalmaya başladığımızda onuda yapamam. bilindik bir yöntem varmı... kısa zamanda çözmem gerek....
temizlik yapan bayanlar her yeri güzel yapmamış. yerler tozlu... neden bu temizliğe gelen bayanlar kendi evleri gibi temizlemezler para ile gittikleri evi... çok sinirliyim...
Öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kokuyla maskelemeyin. sizin kokudan çok kokuyu yapan boyaya duyarlılığınız vardır. Aşırı derecede havalandırmak gerekir.Uzun süre ve çok havadar şekilde olmalı. İlk zamanlar sabun yerine elma sirkesi kullanmayı deneyebilirsinz.
silikon lekesi bende de var ve ben cikaramadim siz nasil basardiniz1-bildiğim bir yol yok ama zamanla geçeceğini tahmin ediyorum mobilya kousunun
2-sanırım bu yüzden 4 senede 5 ev taşıdım, 2si sıfır inşaat kiri olan,3ü leş gibi evlerdi ama çok temizleyemesem de içime sine sine kendim yaptım(bu arada son evimde hala yerde alçı silikon vb. çıkmayan lekeler var, yavaş yavaş yapıom ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?