Temizliğe gelen bayanlardan memnun değilim... Ayrıca Mobilya Kokusu gitmiyor...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar. 2 sorunum var.

portmanto yaptırdık, ancak o kadar kötü kokusu var ki anlatamam... eve daha taşınmadık ve taşınınca beni hasta eder o koku... bende astım var. eve gittiğimde maskeyle dolaşıyorum. içinde kalmaya başladığımızda onuda yapamam. bilindik bir yöntem varmı... kısa zamanda çözmem gerek....

temizlik yapan bayanlar her yeri güzel yapmamış. yerler tozlu... neden bu temizliğe gelen bayanlar kendi evleri gibi temizlemezler para ile gittikleri evi... çok sinirliyim...

Son düzenleme:
1-bildiğim bir yol yok ama zamanla geçeceğini tahmin ediyorum mobilya kousunun
2-sanırım bu yüzden 4 senede 5 ev taşıdım, 2si sıfır inşaat kiri olan,3ü leş gibi evlerdi ama çok temizleyemesem de içime sine sine kendim yaptım(bu arada son evimde hala yerde alçı silikon vb. çıkmayan lekeler var, yavaş yavaş yapıom ben:)

ne kadar oldu mobilyayı yaptıralı, uzun süre olduysa geçmesi lazımdı, pencereleri açık bıraktınız mı evde

zamanla geçmemesi lazım çünkü astımım. o zamana kadar ben sürekli acillik olurum. temizliği kendim yapamadığım için bayan çağırdım. astımım olduğu için yapamıyorum. ayrıca yorumun için teşekkürler..

ne kadar oldu mobilyayı yaptıralı, uzun süre olduysa geçmesi lazımdı, pencereleri açık bıraktınız mı evde

1 ayı geçti... pencereleride açtık ama halen kokuyor... iş yerindede bu başımıza geldi. çözüm bulamadığımız için başka odaya aldırdık. ozamanlar sürekli rahatsızlandım... aynı şey evimin başında şimdi..

Ben mümkün mertebe kendi işimi kendim yapıyorum. Temiz olması demek görüntünün düzgün olması demek değildir. Diyelim ki tozlu değil ama nasıl temizlenmiş. Hijyenik mi? Kullanılan bez, dezenfekte için kullandıkları vs vs…ben iş yerimizde olan temizlikçilerden biliyorum. Wc yi temizlerken giydiği hırkayı mutfak masasına koymuş biri…nasıl bir hijyen anlayışıdır bu ya. O yüzden olabildiğince kendim yapıyorum ben. Zor oluyor ama içime siniyor.

bende temizliğimi kendim yapmak çok isterdim. ama malesef yapamıyorum... bu konuda çok üzülüyorum. çünkü istediğin gibi temizlenmiyor. daha önceleride alırdım bayan. annem başında durmasına rağmen istediğim gibi olmazdı ev. son çağırdığım bayanlar farklıydı. ve tavsiye üstüne çağırmıştım. ama sonuç hüsran....

özellikle mobilya kokusuna çözüm bulan bayanlarımız varmı?

cnmm güzel kokulu sabunlu bezle silip durulamayın arkası duvara sıfır gibi olmasın pencereler açık kalsın muhakkak en az 2 gün rüzgarlı yerde açık gibi kalması lazm... açık gibiden kasım duvardan biraz uzak sonra silin yine hem sabunlu hem normal suyla ancak öyle geçer.....ayrıca dolapın tüm kapılarıda açık olmalı

portmantom duvara montelendi. ve büyük baya... kapakları sürekli açık. sabunla sildireyim (yada sileyim)...

ablam rendelenmiş sabunları küçük tül keselere koyup mobilyaların içine atar çekmeceyi dolabı açtığın zaman mis gbi beyaz sabun kokusu gelir mobilya kokusunu alamazsın... eger sabun kokusu sana dokunmazsa öyle bişi yapabilirsin..

eve gelen kadınlara gelince bnde aynı dertten muzdaribim çok sevdiğim yardımcım tasınınca yerini dolduramadım kmse içime sinecek şekilde temzlemiyo çalıştığım için bnde yapamıorum ama mecbur oda oda vakt buldukça temzliyorm napim senin temzleme sansın yok sakın içine snmesi için kendn yapmaya kalkışma boşver bırak öyle kalsın sağlığından önemli değil

yoğun koku olmazsa sorun değil.. ellerimi sabunla yıkayınca birşey olmuyor... olmazsa deniyeyim onuda... protmantonun dışıda çok kokuyor. ne biçim şey kullandılarsa artık. geçmedi. o kadarda kaliteli dediler, pahallıda oldu...

ev boşverilecek gibi değil. laminantlar toz içinde... elimi bir değdirdim, aman o da ne, parmağım bembeyaz oldu.... o kadar kötü yani.. taşındıktan sonra yine temizleteceğim artık. ama bir odayı mecbur paspaslamam lazım. akşam iş çıkışı onu yapmayı düşünüyorum. artık maske takıp deniyeceğim.

Güzel kokulu yuzey temızlıyıcılerı var onlarla sılın bence bı arkadasın dedıgı gbıde sabun koyun raflarına cok guzel kokar

Güzel kokulu yuzey temızlıyıcılerı var onlarla sılın bence bı arkadasın dedıgı gbıde sabun koyun raflarına cok guzel kokar

bir tane birşey aldımda. inş. çok kokusu yoktur. yoksa ben silemem... bir deniyeyim akşam diyordum...

geçmiş osun yeni evinde sağıkla otur inş belki koku burnunda kalmıştır senden başasınada kokuyomu sadece sen mi hissediyosun kokuyu

Öncelikle hayırlı olsun. Hiç bir kokuyla maskelemeyin. sizin kokudan çok kokuyu yapan boyaya duyarlılığınız vardır. Aşırı derecede havalandırmak gerekir.Uzun süre ve çok havadar şekilde olmalı. İlk zamanlar sabun yerine elma sirkesi kullanmayı deneyebilirsinz.

Konu 1012 yılının konusu. Koku falan kalmamıştır bence :)

Bende kadın alacaktım camlara ama bugün salondan başladım :S Beğenmiyorum başkasının temizliğini. Son aldığımda gördüm ki suistimal ediliyor ev sahipleri bu konuda.

Mobilya kokusunun da kendiliğinden geçmesi lazım aslında. 1 ayda neden geçmemiş anlamadım. Sirkeli suyla sil bi de. İşe yarayabilir.

silikon lekesi bende de var ve ben cikaramadim siz nasil basardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…