Temizliğim yarım yamalakmış

HATANIZ: Onun yapması gerekenleri siz yaparak arkasının toplu kalmasını sağlamak. Bırakın yatağının yanına attığı çöplerle yaşasın, yatağında yemek yiyorsa günlerce o kırıntılarla uyusun-kalksın, temiz çorabı kalmadığında kirlileri attığı yerlerden toplayarak yeniden giysin vs. vs. O zaman görün bakalım bir daha boş boş konuşabiliyor mu . :sopa:

Daha düne kadar eline bez almamış abimiz bu gün temizlik delisi kadire dönüşmüş 😂😂😂
Hemen fırsata çevirip bundan sonra temizliği sen yapta yarım yamalak temizlik nasıl yapılmazmış öğreneyim demelisin 😂

amannn o senden övgü beklemiş

aman kocam şu işi de yapmış dolapların üstünü de silmiş diye

sen iltifat etmeyince kendine iltifat etmek istemiş

bu arada batırmış

hemen iş yapmayı bırak görsün o "yarım yamalak" temizliğin tüm ev için önemini
O çok iltifat eder ya 😂 salondaki çekmece dolu onda bile beni suçladı. İçinde olanlar şunlar: tornavida, mektuplar, erkek ayakkabı tabanı (hepsini cok kullanırım ya😂)

HATANIZ: Onun yapması gerekenleri siz yaparak arkasının toplu kalmasını sağlamak. Bırakın yatağının yanına attığı çöplerle yaşasın, yatağında yemek yiyorsa günlerce o kırıntılarla uyusun-kalksın, temiz çorabı kalmadığında kirlileri attığı yerlerden toplayarak yeniden giysin vs. vs. O zaman görün bakalım bir daha boş boş konuşabiliyor mu . :sopa:
Inanın bunu yaptım. Yanıma gelip çorabım kalmamış dedi😂 dedim çamaşırlar arasında ben çorap göremedim demekki koymamışın çamasır sepetine 🤪😂

Hayatında ilk kez bir işe yaramış herhalde kendisini nimetten saymış.
Bu virüs zamanı eve arkadaş çağırmak, ayakkabıyla girmek falan da ne bileyim. 🙄

İyi de hayat müşterek değil mi? İkiniz de çalışıyorsunuz, siz temizliği vazife edinmişsiniz hani kadın işidir diye, vazifeniz konusunda laf işitince de ağırınıza gitmiş. Temizliği ikinizin ortak görevi olarak görseydiniz belki de bu kadar alınmayacak hatta daha iyi yapıyormuş ne güzel o yapsın o zaman deteylısını diyecektiniz.
Bir evde temizlik ve çocuk bakımı sadece kadının görevi değildir. Aynı zamanda takım arkadaşı sayılan karı kocanın ortak görevidir. Ben mi feminist düşünüyorum anlamadım ki..
Hayır bu konuda katılıyorum size. İnanın ben bu huyunu değiştirmeye çalıştım, değişmiyor. Kayınvalidem kendisi dedi cok temiz degildir oğlum, simdi nasıl oluyorda kendini cok temiz görüyor anlamış degilim 😂 çok yemek yapar, dün temizlediği gibi salonu temizler. Bizim muhabbet kuşlarımız var evde, salonu bende temizlerim ama kafes temizliğini ona bıraktım, cok batırırsalar uyarırım salonu temizler oda cok nadirdir (ayda bir).

Hayatında ilk kez bir işe yaramış herhalde kendisini nimetten saymış.
Bu virüs zamanı eve arkadaş çağırmak, ayakkabıyla girmek falan da ne bileyim. 🙄
Katılıyorum size, dahada dikkatli olmamız gerekiyor. Zaten dezenfekte ediyorum heryeri. Misafirde aslında istenmeyen misafirdi

Hayır bu konuda katılıyorum size. İnanın ben bu huyunu değiştirmeye çalıştım, değişmiyor. Kayınvalidem kendisi dedi cok temiz degildir oğlum, simdi nasıl oluyorda kendini cok temiz görüyor anlamış degilim 😂 çok yemek yapar, dün temizlediği gibi salonu temizler. Bizim muhabbet kuşlarımız var evde, salonu bende temizlerim ama kafes temizliğini ona bıraktım, cok batırırsalar uyarırım salonu temizler oda cok nadirdir (ayda bir).
İltifat beklemiştir belki de kendini överek. Bence bozulmak yerine temizliği iyi yaptığını söyleyip onu daha çok temizliğe dahil edin. Bazı erkekler kadınlardan daha iyi temizlik yapıyor bu doğru ama sizinkinde siz daha iyi temizlik yapıyorsanız dahi ev işlerinde onu daha aktif hale getirmek için teşvik etmek akıllıca olur

E iyi ya madem kendi daha güzel yapıyor bırakın yapsın. Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin
:temizlik:

Ayrıca pis biri varsa kendisi bence, ne o öyle yatak kenarlarında ambalajlar yatakta yemeler içmeler.

Merhaba arkadaslar,

Bir senedir evliyim. Şuan cok sinirliyim. Eşimle genel olarak iyi anlaşırız ama bazı konularda cok değişik tavırları vardır. Geçen hafta arkadaşlar geldi ve inanın bana 4-5 saat temizlik yaptım, dolapları sildim, yeri sildim süpürdüm, toz aldım, camları sildim. Kapıları sildim. Banyoyu hic saymama gerek yok. Bu arada çalışan bir bayanım. Ortalığıda tabiki topladım. Dün eşim salonu temizledi koltukları cekti yeri beraber sildik o süpürdü, dolapların üstünü sildi sağolsun ve bana dedi ki ben senin gibi yarım yamalak iş yapmıyorum, temizlersem düzgün temizlik yapıyorum dedi. Şaka gibi... bu cok ağrıma gitti. Eşim işten geldikten sonra herzaman kıyafetlerini çoraplarını yere fırlatır, yemek yiyince tabakları herzaman öylece bırakır hatta yatakta yemek yiyen bir insan. Dolabın içine kullanmadığı eşyaları sıkıştırır, mektupları haftalar boyunca çöpe atmaz öylece bırakır. Yemek yapınca ortalığı dağıttığı gibi bırakır, ayakkabıyla eve bile girer. Onun yatak tarafının yerinde çöp çok bulunur. Çikolata yer, paketini yere atar. Arkasını ben toplarım hic farkına bile varmaz. Simdi nasıl bir tavır takınmalıyım? Benide iyice temizlemekten sogutuyor, temizlik yapasım gelmiyor bile. Ve inanın bana evim düzenlidir temizdir
Bende 2.5 senelik evliyim..benim esimde cok daginiktir..ilk baslarda yardim cok etmiyordu..ama suanda evi o supuruyosa ..ben siliyorum..bulasiklari ben yerlestirdiysem o yikiyo bazen..yada tam tersi..ilk baslarda asla bir yardimi olmuyodu..hatta cok cemkirdimmm...🤣🤣suan..maslallahh..cok sukur kuzum..ikinizde calisan insanlarsaniz..2 nizde evin sorumlulugunu almalisiniz..

İltifat beklemiştir belki de kendini överek. Bence bozulmak yerine temizliği iyi yaptığını söyleyip onu daha çok temizliğe dahil edin. Bazı erkekler kadınlardan daha iyi temizlik yapıyor bu doğru ama sizinkinde siz daha iyi temizlik yapıyorsanız dahi ev işlerinde onu daha aktif hale getirmek için teşvik etmek akıllıca olur
İltifat beklemiştir evet ama ciddi ciddi söyledigindende eminim. Kayınvalidem bir kaç aylıgına memlekete gitti, evini temizlemistim. Süpürdüm, toz aldım, yerleri sildim, mutfak temizledim, bide banyo temizledim bir gün öncesinden. Daha fazlasını yapmam zaten, kendi düzeni. İnanın dolaplar lekeliydi, buzdolabından birsey dökülmüş daha onun lekesi duruyordu. Hepsini sildim. Eşim gitmiş yanına evi temizliyormuş kayınvalidem. Senin gibi baştan savma yapmaz, güzel temizler temizleyince dedi😂 halbuki memlekete gitmeden önce temizlemisti güya

Aynen aşkım ben yarımyamalak yapabiliyorum o yüzden sen yap bundan sonra çok güzel yapıyorsun deseydiniz neden üzülüyorsunuz ki.

Bu düzgün temizlik yapamama, neyse tabi o,neden hakaret olarak algılanıyor hiç anlamadım. Dip köşe her odayı 4 saatte temizleyene plaket mi veriyorlar yoo. Çok güzel temizlik yapmak onure edici bi şey mi yine yoo. Ee o zaman. Neyi ispat ediyorsunuz yani evim temizdir düzenlidir diye. Boşverin gitsin. Yapsın kendisi düzgün düzgün.

Aynen aşkım ben yarımyamalak yapabiliyorum o yüzden sen yap bundan sonra çok güzel yapıyorsun deseydiniz neden üzülüyorsunuz ki.

Bu düzgün temizlik yapamama, neyse tabi o,neden hakaret olarak algılanıyor hiç anlamadım. Dip köşe her odayı 4 saatte temizleyene plaket mi veriyorlar yoo. Çok güzel temizlik yapmak onure edici bi şey mi yine yoo. Ee o zaman. Neyi ispat ediyorsunuz yani evim temizdir düzenlidir diye. Boşverin gitsin. Yapsın kendisi düzgün düzgün.
Birsey ıspat etmeye çalışmıyorum tabiki, sadece sinir oluyorum. Arkasından toplayan, evin düzenini tutan benim. Yarım yamalak temizlik yapan yine benim😂

Bende 2.5 senelik evliyim..benim esimde cok daginiktir..ilk baslarda yardim cok etmiyordu..ama suanda evi o supuruyosa ..ben siliyorum..bulasiklari ben yerlestirdiysem o yikiyo bazen..yada tam tersi..ilk baslarda asla bir yardimi olmuyodu..hatta cok cemkirdimmm...🤣🤣suan..maslallahh..cok sukur kuzum..ikinizde calisan insanlarsaniz..2 nizde evin sorumlulugunu almalisiniz..
Yardım eder ama cok nadirdir. Ay masallah darısı bize 😂 temizligin hepsini görse yarım yamalağı görürdü 😂 bulaşık bile yerleştirmez öylece masanın üstüne koyar . Bundan sonra toplamicam bakalım napcak

Yardım eder ama cok nadirdir. Ay masallah darısı bize 😂 temizligin hepsini görse yarım yamalağı görürdü 😂 bulaşık bile yerleştirmez öylece masanın üstüne koyar . Bundan sonra toplamicam bakalım napcak
Ben zaten onuda denedim..kuzum..toplamadihim oldu..cemkirdigim oldu..onunla pazarlik yaptigim oldu..mesela..evi supurmezsen..sabah kahvaltini hazirlamam diye tehtid ediyodum..🤣🤣tabi ilk baslarda..ama sonradan anladi..oda..cok yoruldugumu..banada yeri geldi laf soyledi..ufak ufak tabi..daha iyisini sen yap diyodumm..elin ayagin tutuyo..diyodum..zamanla olur kuzum..tavrini ufak ufak koymaya basla..destek olsun..vede nadir degilde en az senin kadar yaomaya baslayinca..o laflarinida birakir..zamanla..

Harikasın canım,tamam bundan sonra sen yarım yamalak olmayan temizliği yaparsın,yapamam diyorsan bu işi yapan birini ayarlayalım deseydiniz keşke.

Back
X