- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Selamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
Kahvaltımı yaptıktan sonra ithal ya da organik olarakbutun kadınların yaptıgı seydir vitrin bakmak hanginiz yapmıyosunuz söylememeniz beni baglamaz ben söylerim yada gün dedigniz evde degil her hafta baska mekan baska konsep neden olmadan ev sıkıcı bu hosumuza gidiyo yeni yerler yeni tatlar neden gocunuyım valla gerine gerine söylerim
herkezin tercihidir bak deli gibi evde durup temizlik yapan da yazabilir beni baglamaz nedne benim rutinin sizi bagladı onu anlamadım
yurt dısınada oldugunu biliyorum ne sanslısın burası bi dip not
yaa simdi bencede keyifli bisey her aksam dısarsa yemek valla evli olmasam bende böyle yaparım ne güzel restorantlar var kuzinede yemek pisen ille hep kebap pizza degil ama ben severim dısarda yemeyi esim annesine ne zaman gitse kalmalı 3 5 gun evde yemem zaten gezer tozar yemeyimi yer annemde gider cay icerim
ben seviyom valla ya bana hizmet edilsin herseyi en iyisini en güzelini yiyim
almanca kursuna yazıldım bu arada b1 seviyesini atlatıp b2 almam lazım sen japonyadamıydın almanca bliyomusun ögrenme sürem ne kadardır
ha niye yazdım bunu dersen almanya gecen gun 50 bin hasta bakım icin kisi alıcakmıs belediyele görüstüm b2 olmadan olmaz dedi o yuzden ihtal ürünlere ulasma icin bi fırsat
bızde ev hep bırlıkte temızlenır rutınımde gunluktur
hergun yer supurulur toz alınır sılınır banyo wc mutfak cıflenır
her hafta cam sılınır
her ay perde yukanır duvarlar sılınır
dolap ıclerı habıre elım degdıkce cıkarılır evımde kullanmadıgım 1 tane fazla esyam yok ve herseyım dolap ıcı duzenleyıcı kutularda oldugu ıcın tum evı cıkarsam mutfak ve tum dolapları 2 saatımı alır maksımum
evde az esya kutulu duzen oldugu ıcın ve gunluk temızlık oldugu ıcın evden tasındıgımda evı yerlestırmem bıle 4 saatımı almıstı oyle dıyeyım anla...
baza altında yorgan yastıklar vagumlu hurclaarda pek katlı kıyafetım yok pıjamalarım bıle askıda asılı bırtek ıc gıyım katlı 1 cekmece de cunku cok kıyafetde yıgmam 2 kapaklı gardılop bende 2 kapaklı esımde gardılobun gerı kalanı bos
3 yasında kızım var onun oyuncakları bıle kutularda hepsını bırden cıkarmam yarısı odasındaysa yarısı kılıtlı kutuda donusumlu oynatırım kı usanmasın oyuncaklarıyla dıye bu odasını tertıplı tutmasına da sebep olur bırde benden gordugu ıcın heralde aldıgını hemen ısı bıtınce yerıne koyar ... bızde herseyın yerı var herkes bılır yerınden baska bır yere konmaz en bastan sagladık duzenı
cam silme esıme aıt perde asma esıme aıt bazen yerlerı o supurur
az esya cok huzur ...
yaptıgım gun yemek yapmam
kalan gunlerde tabiki yapıyosun 2 haftada bi esim yardım eder
sende yap canının kıymetini bil tatlım :))
sen öyle bir anlatmışsın ki sanki ev hanımısın çalışıyormuşsun sonradan okudum .haa sunu yazmayı unuttum
yeni kurallar her pazar kahvaltı esim hazırlar hafta ici yemek bende bari hafta sonu rahat ediyim dimi ama
yada dısarda kahvaltı one göre bi gezi programı vs vs ama esimin kahvaltısınada bayılırım yaglarım balları m ki daha keyifli hazırlasın patatesler menemenler ooo yemek yapamaz ama kahvaltısı iyidir
yok canım ben calıssam varya oooooo zaten evli kalmam kendimi biliyorum esimi cok ezerimcogu kadin boyle ben niye calisayim kocam getirsin yapsin diyor.bu mantikta oldugu surece hic bi yere varamayiz
ehh ne güzel iste miss gibi koca :))sen öyle bir anlatmışsın ki sanki ev hanımısın çalışıyormuşsun sonradan okudum .
bizde kim uygunsa o yapar yemek kahvaltı fark etmez ki eşim daha çok yapar yemek benden çok evde oluyor. temizlikte de beraberiz
bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorum
tüm fransız peynirlerim orda
makedonra ajvarım
almanya egeturk sosislerim bizimkiler sosis bile degil
tabi bunu baska ithal satan bi yerden aldım macro da ne yazıkki yokk
haa sırf ıthal degililm tabi grevyarli bi omlet offff misss yaparım
yada pestp soslu buffola offf gezidr zeytinyagını yanına biraz domates öf öf öff misss
yaa bu bi kıstas degil kitap ta okursun seri bi filmin vardır onuda izlersin yani haftalık yaptıgım seyler bunlar atla deve degil yani ben zevk alıyorum valla ondan yazdım simdi beni tanımıyosun sen belki eskilerden beni bildikleri icin onlara normal geliyoKahvaltımı yaptıktan sonra ithal ya da organik olarakaaa bugün çıkayım bi vitrin turu yapayım demiyordur herkeSS kitap okunabilir ama
butun kadınların yaptıgı seydir vitrin bakmak hanginiz yapmıyosunuz söylememeniz beni baglamaz ben söylerim yada gün dedigniz evde degil her hafta baska mekan baska konsep neden olmadan ev sıkıcı bu hosumuza gidiyo yeni yerler yeni tatlar neden gocunuyım valla gerine gerine söylerim
herkezin tercihidir bak deli gibi evde durup temizlik yapan da yazabilir beni baglamaz nedne benim rutinin sizi bagladı onu anlamadım
ehh ne güzel iste miss gibi koca :))
Her daim evi temiz tutmak benim için çok zor, ancak iki ya da üç günde br evi süpürmeye çalışıyorum. Süpüremediysem, aksadıysa şu kılı tüyü toplayan moplardan edindim parkeleri şöyle bir geçiyorum. İyi oluyor edinin bir tane.Selamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
aman ben o esimi bırakmıyımda bak sen o ne anasının gözü ben malımı bililrim haa bak erkek yardım etmelidir konusunda hala aynıyım nedir yani o calısıyo diye bizde evde calısıyoruz hem evde hizmey hem kocaya hizmet sen anladın onubanlanacagimi bile bazi seyler soyliycem bakalik sizde ne kadar etki yaratacak.bazi erkekler vardir kadini hor goren insan yerine koymayan kadin hem evde hem iste ayri yorulur eve gelir işlere devam.siz iste o erkekler gibisiniz evde bos bos oturacaginiza hayaya katilin uretin verimli olun.evde oturup butun gun gezen tozan uretime hic bir katkisi olmayan ama etrafindaki herkesten beklenti icerisinde olan kadinlari anlayamiyorum.gun gelir o herseye susan esiniz sizi birakir ve ortada kalirsiniz.ayrica o ithal kahvalti kismini hic anlatmiyorum bizim evde oturup gezen keyfine bakan kadinlara degil ureten verimli olan kadinlara ihtiyacimiz var.not: kocanizdan dusmaniniz gibi bahsetmissiniz
Evim sürekli dağınıktır.
Mesela dün akşam yemeği eşim yaptı.
Yedik kaldırdık mutfak olduğu gibi duruyor.
Girip temizlemem lazım
2 bebeğim var.
Asla temizliği tam yapamam araya çocuklar girer felan.
Şu temizlik yemek işinden nefret ediyorum zaten.
Neyse işte sanırım bugün 3 saatlik bir temizliğim var.
Çocukların karnını doyuracağım.
Sonra mutfak sonra oturma odası
Tuvalet,süpürme silme.
Sonra yemek yapılacak.
Aman söylerken yoruldum..
Ay ben cok dertliyim ya . Evim hep toplu oluyi ama surekli toplamaktan ben yoruluyorum. Simdi kuzenim gelcek mesela evim derli toplu ama ben cok yoruluyorum esyaya hizmet ediyorum resmen.
Elimi surmem o kadar diyeyim.Selamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
Sevgili limoncu, senin yazdığın konularda herkes yada en azından bir kişi demek istiyor ki; kendini geliştir.yaa bu bi kıstas degil kitap ta okursun seri bi filmin vardır onuda izlersin yani haftalık yaptıgım seyler bunlar atla deve degil yani ben zevk alıyorum valla ondan yazdım simdi beni tanımıyosun sen belki eskilerden beni bildikleri icin onlara normal geliyo
oooooo keşke bi ise el arsada yemek ta kusur kalsa yahu ama masalalh iyi öğrenmişbulmadım yaptım diyelim söylene söylene
vizyonlu ol askım
batılı ol askım
batının iyi yönlerini al askım
entellektüel ol askım
arada bi hadis eslere yardım etmek vs vs vs
ama en cok istedigim sey yemek yapan bi es ne sanstır kimbilir vardır burda mis gibi 4 cesıt yemek cırakıcak bi es
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?