Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

Butun gun evde olsam da temizlik yapmak gibi hobim olmaz/olamaz. Haftada bir zorla. O da film arasi mola vererek.

Elinde bezle dolasanlari da hic anlamam.

Kahvaltımı yaptıktan sonra ithal ya da organik olarak aaa bugün çıkayım bi vitrin turu yapayım demiyordur herkeSS kitap okunabilir ama

:) çindeydim .
2 sene önce döndüm. Almanca adımı söyleyecek kadar biliyorum .
Senin adına sevindim dil öğrenmek çok güzel bir şey.
Valla limoncu en iyisini sen mi yapıyorsun bilemiyorum çeliskideyim.
Insan hayata bir kez geliyor belki de en iyisi senin yaptığın..

Vakumlu hurçları tavsiye ediyormusunuz?

yaptıgım gun yemek yapmam

kalan gunlerde tabiki yapıyosun 2 haftada bi esim yardım eder

sende yap canının kıymetini bil tatlım :))

sen öyle bir anlatmışsın ki sanki ev hanımısın çalışıyormuşsun sonradan okudum .
bizde kim uygunsa o yapar yemek kahvaltı fark etmez ki eşim daha çok yapar yemek benden çok evde oluyor. temizlikte de beraberiz

cogu kadin boyle ben niye calisayim kocam getirsin yapsin diyor.bu mantikta oldugu surece hic bi yere varamayiz
yok canım ben calıssam varya oooooo zaten evli kalmam kendimi biliyorum esimi cok ezerim

aaa ama meslegi olan kadın tabiki calıssın o kadar üni okumussun neden evde oturasın ama ben kendime göre is bulamadım cünkü evlilikle calısmak cok zor yani ben yapamıyorum erken kalkmak zaten baslı basına bi is

isten yana sansım olmadı yani pek

Kahvaltımı yaptıktan sonra ithal ya da organik olarak aaa bugün çıkayım bi vitrin turu yapayım demiyordur herkeSS kitap okunabilir ama
yaa bu bi kıstas degil kitap ta okursun seri bi filmin vardır onuda izlersin yani haftalık yaptıgım seyler bunlar atla deve degil yani ben zevk alıyorum valla ondan yazdım simdi beni tanımıyosun sen belki eskilerden beni bildikleri icin onlara normal geliyo

ben günlere gitmiyorum ya da vitrin bakmıyorum demedim!!! ama evde iki kaşık yemek yapmayıp ayyy ben bugün bulaşıkları makıneye attım ya da ev süpürdüm yeter artık kalanı kocam yapsın demem. o kadar yorulduysam da çıkıp gezmem. ben çalışıyorum deli gibi temizlik te yapmıyorum haftaiçi işten gelince yemek yapar bulaşıklarımı yıkar sonra dinlenirim. haftasonunda da eşimle birlikte yaparız. eşiniz de bi insan. ona gösterdiğiniz saygı anlatımınızdan belli...kiii istediğiniz konseptte istediğinizi tabiki yaparsınız ama sizin kendinizi fazla sevmeniz karşınızdakini kullanmanız anlamına geliyor gibi.

17 aylık kızım var ben toplarım o dağıtır bende hafta da bir büyük temizlik yaparım misal bu gece 3 te yattım 3 e kadar temizlik yaptım gündüzleri dikey süpürgeyle süpür geç yaparım canımıza yazık ev işi kısır döngü benim evimde toz almam gereken vitrin ünite tarzı şeylerde yok rahatim

Her daim evi temiz tutmak benim için çok zor, ancak iki ya da üç günde br evi süpürmeye çalışıyorum. Süpüremediysem, aksadıysa şu kılı tüyü toplayan moplardan edindim parkeleri şöyle bir geçiyorum. İyi oluyor edinin bir tane.

aman ben o esimi bırakmıyımda bak sen o ne anasının gözü ben malımı bililrim haa bak erkek yardım etmelidir konusunda hala aynıyım nedir yani o calısıyo diye bizde evde calısıyoruz hem evde hizmey hem kocaya hizmet sen anladın onu

valla simdiki aklım olsa zaten ya cok entellektüel bi adam alırım yada yabancı biriyle evlenirim bizimkiler cok bagnaz bunları onun kafasın sokana kadar ne ugrastım

ben de okurken yoruldum Allah yardımcınız olsun. iki bebekle çok zor olmalı.

Ay ben cok dertliyim ya . Evim hep toplu oluyi ama surekli toplamaktan ben yoruluyorum. Simdi kuzenim gelcek mesela evim derli toplu ama ben cok yoruluyorum esyaya hizmet ediyorum resmen.

Toplamayacaksın başka yolu yok..

Oyuncaklar oynandığı sürece hep yerlerde olur toplamam. Ben toplasam oğlum gidip döküyor.
Sürekli toplayıp ne kendimi ne de döktüğü için onu geriyorum.
Sadece salona yayılmaya başladılarsa odasına götürürüm veya oğlumda isterim götürmesini.

Zaten bu ara çok meraklı iş yapma konusunda benim de işime geliyor :)

Evi süpüreceğim zaman, akşam yatırmadan önce ve misafir gelmeden hemen önce toplarım sadece..

Elimi surmem o kadar diyeyim.
Sabah ise aksam yemeğe benden bu kadar .
Haftada bir temizlik icin yardima biri gelir. Bunun disinda esim supurur siler . Daha bir kez balkon yikamisligim yok ve yapmam da . Bana gore degil nefret ederimmmm temizlikten.
Yemek ütü bende temizlik onda . Anlasma bu ...
Hafta sonu surekli gezerim . Hoş evde de olsam elimi sürmem. Bence sizde deneyin

Elimden geldiğince gece yatmadan önce evi toparlayip mutfağı temiz bırakmaya çalışırım

Sabah 7.30 da kalkıp kızımı okula hazırlıyıp beslenmesinide hazır Edip okula götürüp gelirim

Geldin mi küçük kızım yatıyorsa bende yatarım onunla birlikte Kalkan'a kadar

Kalktığında küçüğümle kahvaltı yaparım ortalığı toplar

Sonra büyük kızımı okula almaya gideriz küçüğümle

Geldin mi tekrar kızların karnını doyururum

Sonra her ggu evi süpürüp silerim her gün WC banyo temizlenir

Sonra küçük kızımı uyuturum o uyudun mu yemek yaparım

Çamaşır asarim sonra TV ve elişi yaparım kalktın mi tekrar kızların karnını doyururum onlarla etkinlik yapar oyun oynarım

Eşim işten gelir hep beraber yemek yeriz TV izleriz sohbet çay meyve derken cocuklarin yatma vakti gelir uyuturum çocukları sonra gene ortalığı toplar

Elişi ve TV keyfi yaparım kahvem esliginde sonra eşim oyun oynar onu izlerim beraber komik videolar izleriz gece 12 1 yatarız ve gün biter :)

15 gün olmadan büyük cekyatlarin dolaplarin atlarını temizlerim her hafta mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenir kapının önleri bahçe supurulur camların onu silinir bı kaç ay da halıları yıkamaya verir hepsini camlar kapılar silerim :)

Sevgili limoncu, senin yazdığın konularda herkes yada en azından bir kişi demek istiyor ki; kendini geliştir.

Kendini övmek pahalı şeyleri görgü kuralları dışı araya sıkıştırmak bir yana, yazdığın kelimelerin hepsi nerdeyse yanlış.

Bak mesela bu cevabı yazdığın arkadaş herkeSS yazmış. Diyor ki herkeZ yazıp durma gerçeği budur.

Kendini komik duruma düşürme lütfen, bunları farket. Gerçek hayatta da yapıyorlar ve farketmiyorsan daha büyük bir sorun.

oooooo keşke bi ise el arsada yemek ta kusur kalsa yahu ama masalalh iyi öğrenmiş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…