Temizlik hastalari anlatir misiniz

Okuyacam hep bu kitap karşıma çıkar oldu bu aralar

Bende çalışmAdan önce her gün bir yeri döker düzen yapardım ama şuan vakit olursa benim için oluyor

Yok çalışmadığım dönem de oldu, şu an da düzenli sabah 9 akşam 6 bir işim yok ama yine de yapamam. Yaparsam mutsuz olurum çünkü. Hep derim benden ev kadını olmaz diye.

Yok ya benim o kadar değil yaparım izin günümde ama ne bileyim ozeniyirim şakır şakır suda temizlik yapan ve gece bile uyuyamayan kadınları
Hiç öyle olamadım valla. İzin günümde önceliğim kendim oldum hep. Toz alacağım, yeri sileceğim diye hayatımdan fedakarlık yapmadım. Halen öyleyim yani "hadi bilmemnereye gidelim" diye telefon gelir, ev işini bırakır çıkarım. Benden kıymetli mi

Haftaiçine bölüyorum ben genelde. Bir akşam toz alıyorum, bir akşam mutfak, genelde cumartesi veya pazar komple elektrik süpürgesi. İşi bölünce saatlerimi temizliğe harcamamış oluyorum.

Ben de akşam yemeği bulaşıklarını ıslatıp tezgaha bıraktım, makinede temizler var yarın boşaltırım diye salladım.
Onu ben de yapıyorum ya. Bulaşık makinesi boşaltma işini sallayabildiğim kadar sallayıp kocaya yıkmaya çalışıyorum. En nefret ettiğim ev işi olabilir bulaşık yerleştirmek.

Onu ben de yapıyorum ya. Bulaşık makinesi boşaltma işini sallayabildiğim kadar sallayıp kocaya yıkmaya çalılıyorum. En nefret ettiğim ev işi olabilir bulaşık yerleştirmek.
Makine boşaltmayı seviyorum ya, pıt pıt yerleşiyor.

En nefret ettiğim ev işi elektrik süpürgesi Hiç sevmiyorum.

Sanki bu durumdan mutlusunuz gibi hissettim.
Yazdıklarının bir kısmını okuyamadım bile okumak bile yordu, canınıza yazık değil mi?
Aslinda bazen mutluyum bu durumdan bazen mutsuz suan ellerim acıyor diye gerildim krem surerim yarina gecer ama.. evet aslinda canima da yazik ama ne bileyim ev temiz olunca insanın enerjisi de keyfide iyi oluyor diye düşünüyorum

Hayatımda arka arkaya böyle bir temizlik yapmadım herhalde, ne sıklıkta bunu yapıyor acaba Safsarisin
haftada 2 toz alma,1 yer silme hergun süpürme hergun camasir ama gariptir,gezmeye kuafore vs vakitte buluyorum yani burdan bakınca sanki tum gunum temizlikle geciyor gibi duruyor dimi

Makine boşaltmayı seviyorum ya, pıt pıt yerleşiyor.

En nefret ettiğim ev işi elektrik süpürgesi Hiç sevmiyorum.

Onu da sevmiyorum ama makine boşaltma ilk sırada. Ütü yapmayı seviyorum bir tek. Bir insan neden ütü sever kısmını çözemedim ama henüz. Onda da bi beyimin gömleklerini ütülüyorum. Donlara kadar ütülesem tımarhanelik olurum muhtemelen.

Kız banada gelsene sevabına birgün ev almış başını gidiyor :))) ebeveyn banyosunu niye kullanmıyorsun ki onu anlamadım imkan varken?? !

haftada 2 toz alma,1 yer silme hergun süpürme hergun camasir ama gariptir,gezmeye kuafore vs vakitte buluyorum yani burdan bakınca sanki tum gunum temizlikle geciyor gibi duruyor dimi
Çalışmayıp gün içine bölüyorsanız gezmeye vakit kalıyordur, o yüzden bunaltmıyor herhalde sizi. Ben kendimi sizin yerinizde düşünemiyorum, ikinci günde eeeh diye atardım süpürgeyi herhalde

Ütü ben de seviyorum. Kafamı rahatlatıyor bence ütü. Ha çok sık yapmıyorum o ayrı
Bulaşık makinesi yerleştirmek de sanırım aynı mantık, mekanik hareketler.

Elektrik süpürgesi illallah Hele evi satarken her gün görmeye geliyorlardı, her gün iş dönüşü elimde süpürge. Valla beş sene eve süpürge tutmayacağım diyordum anneme

Kız banada gelsene sevabına birgün ev almış başını gidiyor :))) ebeveyn banyosunu niye kullanmıyorsun ki onu anlamadım imkan varken?? !
Niye kız yapmiyor musun temizlik yoksa misafir falanmi ağırladın bu ara sen yaparsin aslinda beceriklisin :)
Canim 1.si temizlememek icin,2 ayrı yeri
2.si fenk shui felsefesine gore yatak odasinda tuvalet banyo kullanmak iyi degilmis galiba ondan
Biraz boyle düşüncelerim var:)

Yok ya genel anlamda olarak misafirden misafire temizlik yaparım Allahtan gelip gidenim çok yoksa kıpırdamam yerimden ben onun dışında çamaşır bulaşık işte günlük işler :))) fenk shui he iyiymiş :)))

İnstagramda temizlik sever diye bir hesap var kadın gün gün bölmüş yapılacak işleri bir ara düşündüm aynı listeyi yapmayı sonra listeyi yapmaya üşendim :)))

Yok ya genel anlamda olarak misafirden misafire temizlik yaparım Allahtan gelip gidenim çok yoksa kıpırdamam yerimden ben onun dışında çamaşır bulaşık işte günlük işler :))) fenk shui he iyiymiş :)))
:)))
Ohhhhhhh gelip giden cok yoksa oda iyi misafir gelince de tantana ya gelmeden temizlik gittiktwn sonra temizlik ohooo

:)))
Ohhhhhhh gelip giden cok yoksa oda iyi misafir gelince de tantana ya gelmeden temizlik gittiktwn sonra temizlik ohooo
Yok kız zor oluyor bütün evi temizlemek birde üst kat var benim sil süpür yemek yap banyo yıka valla bunlar 5-6 saat:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…