Kızlar siz de benim gibi temizlik titizlik hastasıysanız, evinizde oturup dinlenip güzel güzel vakit geçirmek yerine her bulduğunuz boş zamanda elinize alıp süpürgeyi toz bezini temizlik peşindeyseniz, her tuvalete girdiğinizde tuvaleti çamaşır suyuyla bir güzel yıkamadan çıkamıyorsanız Temizlik Hastaları Fan Club a HOŞGELDİNİZZZZZZ!!!!!:teytey::teytey::teytey:
merhaba ben herkesin olması gereken kadar temizim.ençok dikkat ettiklerim mutfaktaki bezi asla mutfak tezgahı dışında kullanmam .ortalıkta sürekli ben çok temizim, çok işyaptım,cam sildim vs diye gezenlerede ayrıca gıcık oluyorum herkes evinde işini temizliğini zaten yapıyor bide dile getirmenin ne alemi var .kimileri bunu övgü haline getiriyor .bazende ben çok temizim diye söyleyenlere bakıyorsun aslında temizliğin T sinden anladıkları yok ama ağızları iyi laf yapıyor.size kolay gelsin
DÜN GÖRÜMCEM GELDİ (gelmez olaydı) İKİ TANE ÇOCUK TER TARAFI PİSLETTİLER
ŞÜKÜR Kİ ÇOK KALMADILAR ONLAR GİTTİ
KOŞA KOŞA MARKETE 3 KİLO ÇAMAŞIR SUYU ALDIM İLK ÖNCE MUTFAKTAN BAŞALDIM BÜTÜN TABAK BARDAK NE VARSA YIKAYIP MAKİNAYA YERLEŞTİRDİM
SONRA WC SONRA BANYO SONRA EVİN HER KÖŞESİNİ ÇAMAŞIR SUYU İLE TEMİZLEDİM
EVİMİ DEZENFEKTE ETMEM GEREKİYORDU ÇOK YORULDUM AMA DEĞDİ
İÇİM RAHATLADI OHHHHHHHHHHHHHHHHHH BİR KEZ DAHA KURTULDUM ONLARDAN BİR DAHAKİNE RABBİM YARDIM ETSİN
ya arkadaşım bende bu misafir çocuklarına fena kızıyorum :bbo: benimde eltimin oğlu gelince yandım yani. halılarım krem renk her geldiğinde arkasından halı siliyorum. heryere bişeyler döküyo hele o oyun hamurları falan heryere yapışıyo Allahım o gittikten sonra temizlik yapmaktan pestilim çıkıyor. eltimde sağolsun hiç dikkat etmez çocuğuna
aminnnnn canımmmm a.s.
bi de kızlar bişey sormak istiyorum. benim eşim kızartma sevdiği için çok fazla kızartma yapıyorum. dolayısıyla dolaplarım falan hemen yağ oluyo. hergün sıcak su çamaşırsuyu karıştırıp silemiyorum. kolay temizleme yöntemi bilen var mı? ya da dolapların hemen yağlanmaması için bir yöntem?
aminnnnn canımmmm a.s.
bi de kızlar bişey sormak istiyorum. benim eşim kızartma sevdiği için çok fazla kızartma yapıyorum. dolayısıyla dolaplarım falan hemen yağ oluyo. hergün sıcak su çamaşırsuyu karıştırıp silemiyorum. kolay temizleme yöntemi bilen var mı? ya da dolapların hemen yağlanmaması için bir yöntem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?