Canım kızartma yaparken ağzını tavanın ne ile kapatıyorsun?
Canım tavada kızartırken tavanın kendi kapağıyla kapatma çünkü su buharı oluşuyor kapakta ve de o yağa damlayınca sıçrıyor her yere..En iyisi tavanın ağzını gazete kağıdıyla kapa aman dikka et de kağıt ateşe değip yanmasın...
Arkadaşlar yok mu püf noktalarınız mesela benim koltuklarım açık renk. eli terli biri koltuğu tutsa leke oluyor koltukları ve halıları neyle temizliyosunuz. Ben koltukları az çamaşır suyu ve matik deterjan karışımı ile siliyorum.Başka bi öneriniz varmı? buz dolabımı sıvı bulaşık deterjanı ile silerdim zamanla sararma yapıyormuş şimdi karbonatlı suyla siliyorum. Temizim demekle olmuyo püf noktaları paylaşalım yerimseniben yerimseniben
ya 2 parmağımda kloraktan dolayı tam eklem yerinde yara oldu parmaklarım davul gibi oldu biri bi çasre biliosa yazsın acısından uyuyamdım çıldırıcam
:1no2: teşekkürler canım ama hala iki pamağım şiş kloraktan iltihap olmuş kremde sürdüm off hala şişbenimde ellerim olmuştu aksam yatarken bolca krem veya vazelin sür yat iş yaparkende eldiven kullan hiç değilse geçene kadar ben hiç sevmem eldivenle iş yapmayı benimde sık sık basıma gelir çok acır yanar bilirim geçmiş olsun canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?