evet nerdesiniz bayanlar bundan sonra temizlikte püf noktaları da paylasalım birlikte ne dersiniz mesela ben kızartma yaparken ocagımın yanındaki fayanslara gazete sayfalarını bantlıyorum sivri zekamıyım neyim ya ama valla acyip faydası oluyor işim bitince bantları cıkarıp atıyorum
ben çaydanlıklarımın içine ara sıra cif sıkarım üstüne de bolca çamaşırsuyu döker 5-10 dk beklerim. tabi buarada mutfağım camını açın ve sakın koklamayın. sonra güzelce durularım. çaydanlığın alt kısmı hiç kireç tutmaz üst kısımda kararmaz. tavsiye ederim. ovalamaya falan gerek kalmıyor kaydirigubbakcemile5
sonra deterjandan nasıl arındırıyorsun canımm
sevgili temiz arkadaşlar =)
iyi güzel çok hoş temiz olmanız.ben bu kadar yapamıyorum henüz ama büyüyünce yapıcam hedefim inş =)
fakat bi mevzudan çok şikayetçiyim..deterjanla yıkanan meyve sebzeyi sonra nasıl yiyorsunuz?zaten üzerinde birsürü pestisit-tarım ilacı- kalıntısı var bi de deterjan kullanıyorsunuz..yapmayın etmeyin kendinize değilse gelecek nesle acıyın lütfen..
bir ayda 10 kg deterjan bitiren varmış :1shok: o ne yaaa..bikere evet küresel ısınma çevre kirliliği hepimizin sorunu valla hiç olmazsa çocuklarımıza acıyın..içecek su -içme suyu- bulamıcaklar valla...
birisi haftada iki kere cam siliyomuş..ya niyeki?????10 günde bi olsa nolur ??
kimseyi eleştirmek değil amacım ama herşey kararında güzel..bide kimyacı varsa aramızda yanlışsam düzeltsin: 1 damla çamaşırsuyunu arıtmak için 40 litre su gerekiyor!!!
gerisini siz anlayın artık....
walla hepinize kolay gelsin...Allah bana da güç kuvvet versin..şu sıra çalışmıyorum evimi bi güzel yalıcam yutcam inşallah...
ay bende üye olabilirmiyim??
sabak 7:30 da kalktim cam sildim((((
kafamçokkarıştı:1shok:kafamçokkarıştı:1shok:
Evim pis olduğunu hissettiğim an uykum kaçıyor....Temizlemeden uyuyamıyorum..
Ellerimi sürekli yıkamak hissi geliyo....Dışarıda hiçbiryere silmeden oturamıyor ve dokunamıyorum.......Giydiğim herşeyi hergün yıkıyorum.......Beni en çok rahatsız eden başkalarının evinede çok dikkat ediyorum istemedende olsa toz varmı yağ varmı temiz mi diye bakınıyorum ve kimsenin yaptığı bişeyi yiyemiyorum.......Eşim işten gelince adamcağızı kapıda soyuyorum üstü pistir diye..Sinir oluyorum kendime sinir....Bende dağınık ve rahat olamk istiyorum artık.........
güzelim sende baya abartmisin yani.... bende herkesin yaptigini yiyemem ama temiz dikkatli yapildigini bildigim kisilerin elinden yerim. Esinede öyle eziyet etmene birsey demiyorsa iyi, bari birak iceri girsin sonra üstünü degisir zaten pis ise....el yikamaya gelince bende cok yaparim, hele disarda otobüs falan biryere dokunursam cok rahatsiz olurum, islak bez olur genelde ama yinede su gibisi yok gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?