Temizlik Konusunda Yardım

Aman yarabbbiiiimmmm ne güzel motive ediyorsun insanı yaaa Canım Arkadaşımmm

Tüm sayfaları okuyamadım,tavsiye edildi mi bilmiyorum ama benim temizlikte tek kurtarıcım BİM den aldığım mavi jelatinli püskürtmeli yağ sökücü .Her işe yarıyor .Ben kir sökücü olarak da kullanıyorum.Beklemeye gerek kalmadan söküp atıyor.
Çok da ucuz üstelik,diğer muadilleriyle karşılaştırılamaz bile.
Sana da yardımcı olacağını düşünüyorum :)

Aynısını kullanıyorum çok memnunum güldaldı sanırım dimi

Bence alistir kendini :) ya da bi abla bul muhakkak

Örneğin misafir gelecek bu hafta herhangi bir gün dediler napıcam ev rezalet akşam halıları vercem
Dolaplar yagli perdeler yikancak cam silinecek banyo fayans silinecek koltuk silinecek offf

Haaaa bu arada klozet pas lekesi olmuş cikmiyor ne yapsam sizce

Herkese teşekkür ederim yardımları için. Azıcık banlanmıştım yeni çıktım mapıstan

Bimde satışan GÜLDAL KİREÇ VE PAS ÇÖZÜCÜ.DİREK DÖK FIRÇALA...BAS SİFONA.MİSSS

Hiç üzülme cnm bende ilk evlendiğimde temizlik yemek hiç birşey bilmezdim ilk sene çok zorlandım ister istemez elin yavaş oluyor. Ama şimdi her işi rahatça yapabiliyorum. Temizlik konusuna gelince çamaşır suyunun çok zararlı olduğunu ve dezenfekteden çok beyazlatma özelliği olduğunu öğrendiğimden beri kullanmamaya çalışıyorum.
Buzdolabını sirkeyle temizliyorum.
Yerler camlar mutfak dolapları tozları fırını amwayin ürünleriyle.

O kirec cozuculer feci yapiyor sonra tasi eritiyor cok sakincali ben kullaniyordum baktim eritiyor mecbur biraktim.. buyuk marketlerde baska urunler var ise yariyor
sirke ve karbonat karışımını deneye bilirsin. Kireç, dibi tutmuş tencere fırında çıkmayan inatçı lekeler varsa
İnan bana markette satılan ürünlerden daha etkili.

camlar için kremsiz şampuan kullanabilirsiniz. kovaya su ve şampuan koyup mikrofiber bezle camları silin. durulamaya, kurulamaya gerek olmadan pırıl pırıl oluyor camlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…