- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi okeanoss00
-
hayır canım gerekmiyor bAk cok kirlenince silCamları her hafta silmek mi gerekiyor? Of gerçekten yandım bir sürü de cam var. Çok teşekkür ederim yazdığınız için.
Merhaba KK'nin güzel hatunları bu sefer tatlı bir dert ile karşınızdayım :) Açtığım konulardan bilenleriniz vardır 1 senelik evliyim ama tayin sebebiyle beraber yaşamıyorduk. Çok şükür eşimin tayini cikti birleşiyoruz.
Bu yaşıma kadar ailemin evinden hiç ayrılmadım. Eşimle ayrı kaldığımız bu süreçte bir evimiz vardı ama eşim gelemediği için ailemle kalmaya devam ettim. Annem de bu yaşıma kadar aman okusun yorulmasın aman çalışıyor yorulmasın diyerek bana hiç iş yaptırmadı. İnanın neresi hangi temizlik maddesi ile temizlenir bilmiyorum. Evde doğru düzgün kalmadığımiz için eşim çok kısa süre geldiğinden yemek de yapmadığımdan derin temizlik yapacak bir durum olmadı süpürdüm yerleri sildim sadece. Bu mutfak dolapları ne ile temizlenir duşa kabin ve lavobolara hangisini kullanmak lazım ne sıklıkla buraları temizlemek lazım bana bir soyleyiverin. Yemek yapmayı da bilmiyorum ama tariflerden denedim bir iki bir şey becerdim lezzetli de oldu. Pilavı da tutturuyorum :)
Lütfen kinamayin da Bilal'e anlatır gibi anlatın bana valla çok büyük sevaba girersiniz :) Anacığım bana hiç kiyamadı ama sanırım ben çok büyük depresyona gireceğim bunları yaparken. Piremsesligin sonu böyle kotu oluyor. Annelere de sesleniyorum kıyın çocuklarınıza öğretin sonra ben gibi kazulet olmasınlarHepinizi çok seviyorum yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler.
Camları her hafta silmek mi gerekiyor? Of gerçekten yandım bir sürü de cam var. Çok teşekkür ederim yazdığınız için.
4. Kattayım bende korkuyorum. Hiç dışarı çıkmam ben silerken. Sopanın ucuna bez takarım. Ama karşı komşu 5. Katta pencerenin bir kanadından dışarı çıkıp diğer kanattan içeri giriyor. Haliyle dışarısı leke oluyor sopa ile sildiğimden Cokta umrumda. Canım daha tatlıAy ne kadar titiz herkes ben iyi ki ölmemişim kirden
13. Kattayımm valla cama yaklaşmıyorum bile yükseklik korkum var benim
Beb 3 günde bir sileni biliyorum bacım. Hepte genç yaşta hastalar. Bide kocam bana bakmiii ilgilenmiiii diyip dert yanıyorlar. Ertesi gün yine cam tepesinde yada balkonda halı sirkeliyorlar. Mustahak bunlara müstehak. Halı sirkeleniyor hala ya inanılır gibi değil. Vallahi sırf bu yüzden bile sitede oturmak istiyorum artık.her hafta cam falan silinmez yaa şaşırmayalım arkadaşlar :):)
4. Kattayım bende korkuyorum. Hiç dışarı çıkmam ben silerken. Sopanın ucuna bez takarım. Ama karşı komşu 5. Katta pencerenin bir kanadından dışarı çıkıp diğer kanattan içeri giriyor. Haliyle dışarısı leke oluyor sopa ile sildiğimden Cokta umrumda. Canım daha tatlı
Yok bacım tehlike varsa uzak dur. Bigun bizim mahallenin çok bilmisleri annemin camını silerken gelin elti gorumce balkonda beni izliyor lar. Bende elimin uzanmadığı yerleri sopa ile siliyorum. Birden bir sesss huuuu cikom diye. Tövbe yarabbi dedim dusucem simdi cam silen adama sesleniyor manyaklar. Dışına çık öyle temiz olmaz diyor. Ben çıkamam dedim de biz hep çıkıyoruz nolucak diyor. Dedim size aferin 100 puan bir ara gelip madalyanızı görürüm. Bozulup girdiler içeri:)Ay ben bir kere sileyim diye kolumu uzattım dışarı çıkmadan alt tarafına mermere doğru,demirin arasına girdi kolum yok zor çıkardım dahada yanaşmam:)
Yok bacım tehlike varsa uzak dur. Bigun bizim mahallenin çok bilmisleri annemin camını silerken gelin elti gorumce balkonda beni izliyor lar. Bende elimin uzanmadığı yerleri sopa ile siliyorum. Birden bir sesss huuuu cikom diye. Tövbe yarabbi dedim dusucem simdi cam silen adama sesleniyor manyaklar. Dışına çık öyle temiz olmaz diyor. Ben çıkamam dedim de biz hep çıkıyoruz nolucak diyor. Dedim size aferin 100 puan bir ara gelip madalyanızı görürüm. Bozulup girdiler içeri:)
Beb 3 günde bir sileni biliyorum bacım. Hepte genç yaşta hastalar. Bide kocam bana bakmiii ilgilenmiiii diyip dert yanıyorlar. Ertesi gün yine cam tepesinde yada balkonda halı sirkeliyorlar. Mustahak bunlara müstehak. Halı sirkeleniyor hala ya inanılır gibi değil. Vallahi sırf bu yüzden bile sitede oturmak istiyorum artık.
Şuan duşakabin ve makine parlatıcı eşleştirmesiyle aydınlanma yaşadım çok sağ olBak canım banyo wc leri çamaşır suyu ile fırçala ovala durula kurula
klozet ve duşakabin teknesi de gene domestos la
duşakabini önce ıslatıpbulaşık makina parlatıcısı ile siliyorum süngerle
durulayıp kuruluyor um
Banyonun muslukları cif poşet le parlatıyorum.
mutfak tezgahını her bulaşık yıkamada siliyorum bide haftalık çamaşır suyu ile siliyorum 10 15 dk bekletin durulayın
evi sil süpür yine domestos
pencere pimapenleri mermeri arada toz alıyorum
kapıları aklıma esince siliyorum
camları da su ve pril bulaşık deterjanı
ve bezle siliyorum
gazete ile kurula
dış çerçeve ler daha pis oluyor ona da ayrı bez kullanıyorum
aklıma estikçe hergün bir yeri yapıyorum
iş birikmiyor ev tertemiz
Tesekkurler ama insan gercekten alisiyo surayi soyle sileyim buranin en cok burasini supureyim diye birde o gun temizlik yapacaksam eger eve girene kadar kendimi sartliyorum ve direk girer girmez ustumu bile degistirmiyorum pinekleme moduna girmeyeyim diye :)) belki yardimci olur
Tesekkurler ama insan gercekten alisiyo surayi soyle sileyim buranin en cok burasini supureyim diye birde o gun temizlik yapacaksam eger eve girene kadar kendimi sartliyorum ve direk girer girmez ustumu bile degistirmiyorum pinekleme moduna girmeyeyim diye :)) belki yardimci olur
Valla bana hiçbirşey yardimci olamaz
O kadar tembelim ki
Ev iyi bir temizlik istiyor cam kapı hali koltuk perde badana ama nerdeeee
Birini bulm
Oyle dusunme bence. Bir yerden basla gerisini toparlarsin zaten eger calismiyorsanda gun icind yay mesela dinlenerek yap o sekilde denesen
sizinki gene iyiymiş 6 ayda 1 silerim çoğu zaman benHaftada bir cam mı naptınız yahu.
Benim üç ayda bir ancak silinir camlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?