Şu anda düzenli yardımcı alamıyorum malesef çünlü maddi durum uygun değil
kesinlikleee:) zaten bende bunu anlaması için böyle bir karar aldım. eşim anlasın. birlikte olmakmı birlikte her işe kalkışmakmı? yoksa ev düzen herşey süper ama birlikte vakit geirmemekmi ?
umarım doğru yolu görür:)
peki verdıgın karar sana ters olarak donerse napıcaksın hıc bır erkek ılgısızlıkten hoslanmaz boswer evını canım sen eşıne bak ona bunu tatlı dılle soyleBiz haftasonları temizliği birlikte yapıyoruz. yerleri ben siliyorsam o halıları süpürüyor. ben mutfağı toplarken o banyoyu temizler. böylece ikimizin de işi bitince birlikte vakit geçirebiliyoruz. ama ben sırf işleri tek başıma yapsam şahsım adına konuşuyorum,eşime bu kadar vakit ayıramazdım:)
Bu yöntem elinde patlar gibime geliyor yakında evde herşeyi ben yapıyorum eşim kılını kıpırdatmıyor diye konu açarsın.kesinlikleee:) zaten bende bunu anlaması için böyle bir karar aldım. eşim anlasın. birlikte olmakmı birlikte her işe kalkışmakmı? yoksa ev düzen herşey süper ama birlikte vakit geirmemekmi ?
umarım doğru yolu görür:)
teşekkür ederimm:) benim eşimde bende pamuk gibiyiz ama bu sefer kızdı banapeki verdıgın karar sana ters olarak donerse napıcaksın hıc bır erkek ılgısızlıkten hoslanmaz boswer evını canım sen eşıne bak ona bunu tatlı dılle soyle
inşallah elimde patlamaz :):)Bu yöntem elinde patlar gibime geliyor yakında evde herşeyi ben yapıyorum eşim kılını kıpırdatmıyor diye konu açarsın.
teşekkür ederimm:) benim eşimde bende pamuk gibiyiz ama bu sefer kızdı banabence oda farkında durumun. aramız bozuk değil gayet iyi ama benim yetişemediğimi anlayınca daha çok yardımcı olacağına inanıyorum :) çokmu iyimserim :)
benimkide atıyo ama sonra banada durumu belirtiyo:)yetişemediğinde yardımcı olsaydı bıdırdamak yerine o meyveyi çöpe o atardı :). bazen buzdolabında bazı yiyecekleri bende unutuyorum. aklıma gelince bakıyorum yerinde değil, eşim atmış oluyor:)
benimkide atıyo ama sonra banada durumu belirtiyo:)
peki verdıgın karar sana ters olarak donerse napıcaksın hıc bır erkek ılgısızlıkten hoslanmaz boswer evını canım sen eşıne bak ona bunu tatlı dılle soyle
Planlı olmak eniyisi tabiki ama insan hakkaten yorgun oluyo. Dün mutfağı hakkıyla toparladım ve mutfaktan çıkış saatim 9 duBence eşinizle vakit geçirmek istemeniz evle ilgilenmemenizin bahanesi olmamalı bu devirde herkes çalışıyor ama yemek yiyip oturursak ne olur o evin hali bütün akşam temizlik yapmanıza gerek yok düzenli olur her akşam birşeye bakarsanız hem daha az zaman ayırırsınız hem eşinizle ilgilenirsiniz. Buzdolabına her akşam bakmak ne kadar zamanını alır ki çocuk da yok daha bulaşıkalr makineye giriyor zaten. Hfatasonu dip bucak süpürün silin toz alın ütünüzü yapın biriktirmeden çamaşır yıkarsanız zorlamaz zaman almaz. Haftaiçi de aldıklarınızı yerine bırakır, her yemek yaptıınızda mutfağı da şöyle bir silersetamamdır. Yani bir şekilde yapılacak buar bozulmuş yiyeceklerin dolapta bekletilmesi çok zararlı taze olanları da bozar çünkü çok tehlikeli düzenli planlı olursanız hepsi olur.
Bence eşinizle vakit geçirmek istemeniz evle ilgilenmemenizin bahanesi olmamalı bu devirde herkes çalışıyor ama yemek yiyip oturursak ne olur o evin hali bütün akşam temizlik yapmanıza gerek yok düzenli olur her akşam birşeye bakarsanız hem daha az zaman ayırırsınız hem eşinizle ilgilenirsiniz. Buzdolabına her akşam bakmak ne kadar zamanını alır ki çocuk da yok daha bulaşıkalr makineye giriyor zaten. Hfatasonu dip bucak süpürün silin toz alın ütünüzü yapın biriktirmeden çamaşır yıkarsanız zorlamaz zaman almaz. Haftaiçi de aldıklarınızı yerine bırakır, her yemek yaptıınızda mutfağı da şöyle bir silerseniz tamamdır. Yani bir şekilde yapılacak bunlar bozulmuş yiyeceklerin dolapta bekletilmesi çok zararlı taze olanları da bozar çünkü çok tehlikeli düzenli planlı olursanız hepsi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?