- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi AliciaDominica
-
Merhaba canım.. Önce biir güzel elektrikli süpürgenle halını parkelerini süpürürsün.. Ara yerlere girmek için büyük başlığını çıkartıp borusunu kullanırsın.
Ardından bir minik leğene su ve deterjan koyup bez ile sehpaların masaların ıvır zıvırların tozunu alabilirsin.. Bezi leğene bastırıp azıcık çitileyip sonra iyiceee sıkarsın, böle böyle kullanırsın canım.
En son da parkeleri viledalarsan tamamdır.
Anladığım kadarıyla öğrenci evin için soruyorsun. Ben de hiç birşey bilmeyerek gittim..
En kolayı tuvalet banyo temizlemek. Hele de tuvaletin alaturkaysa. yerdeki bütün paspaslar çıkartırıp balkondan silkelenir, çırpılır. Yere deterjan dökülür. Fırça ile yerler köpür köpür köpürtülür sonra da su dökülür çekecekle gidere doğru sular itelenir.. Kuruduktan sonra da geri serilir paspaslar.
Dönem başlarında halılarını yıkamaya verirsin canım.
Perdelerini de yine dönem başlarında yıkarsın. Biz öyle yapıyoruz. Sonra makineden çıkar çıkmaz asacaksın perdeleri. Kendi kendine kuruyacaklar.
Daha sorun olursa buradaki güzel hatunlar yardımcı olurlarBen nacizane öğrenci başımla anlatmaya çalıştım..
Bende okudumBen yazdım ilk aslında iyi tuyolar var
Kim o kadar kıl döküyor ?Eşinizse banyo temizliğini ona bırakın.Benimde en zorlandığım tuvalet ve banyo yerdeki kıllardan öyle midem bulanıyor ki nerdeyse afedersiniz istifra ede ede temizliyorum
Guzel bir anlatım olmuş
Doğumdan sonra öğreneceksin bacımbiri de bana temizlik yapilmadan bi kac saat nasil nasil oturulur ögretsin lutfen lutfen durduramiyorum
Doğumdan sonra öğreneceksin bacım
Hatta kahvaltı sofrası akşam üzerine kadar nasıl toplanamaz onu da öğreneceksin
Bebeğin öğretecek
merhaba
birsey sormak istiyorum
benim evim anayola yakin
sanirim o yuzden evimde inanilmaz toz oluyor
hatta ne toz
pamukcuklar dolasiyor
toz aliyorum ama cok cabuk geri oluyor
hergun toz almak istemiyorum
ne yapabilirim bu igrenc tozlardan
masa altlari
yerler
dolaplar
hemen toz kapliyor
koltuk takimim deri
onda bile cok toz oluyor
deli oluyorum
O zaman daha çabuk öğreneceksinbu benim ikinci bebegim 6 yasina yasina girecek oglumda var
Çokk ilgimi çekti, mutlaka biryerlerden bulmalıyım (yurtdışında yaşıyorum)PRONTONUN MOBİLYALAR PARKELER İÇİN SPREY TEMİZleyicisi var onla yapınca uzun bi süre toz olmuyo tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?