Temizlik takıntılarım yıprandım artık :(:(:(

Yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum canım. Geçmişinde unutmak istediğin, yaşanmamış olmasını dilediğin ağır travma içeren bir durumun var mı ? bir psikolog arkadaşım böyle bir yorumda bulunmuştu, bilinçaltında geçmişini temizleme , geçmişinden arınma istedi bu duruma yol açabilirmiş.

Aslında çalışırken böyle değildim doğum izninde eve kapanınca tek uğraşım temizlik oldu ev hanımlığı bana iyi gelmedi

Aslında çalışırken böyle değildim doğum izninde eve kapanınca tek uğraşım temizlik oldu ev hanımlığı bana iyi gelmedi
Bebeğin uslu mu ne
Ben doğum iznimde gözümü açamıyordum, kime çektiyse artık cadoloz
İznin bitince yine döneceksen belki düzelebilirsin

Ooo çok havalı
İngilizce de biliyorsun yani
Bende iyiyim sağ ol
Boşver işi gücü, yeteri kadar yap
Hadi bi kahve yap gel, öyle yazışalım
Deneyince hoşuna gidecek
Tamam beautiful women sana da bi espresso yapayım

çalıştığımdan mı nedir hafta 1 temizlik yapıyorum o bile fazla geliyor..

çalışmaya başla yeniden ben çalışıyorum haftaa 1 temizlik yapıyorum biran önce dururmum düzelse de haftada bir temizlikçi bi bayan çağırsam diye yediğimi kısıyorum öyle sevmiyorum iş yapmayı
evde belkide canın sıkılyor birde bebiş için endişeleniyorsundur..
geçer umarım ilerlemeden çok düşünmemeye çalış taktıkça takıntı haline çevirme durumu.

Zaten bir konuda da hayvanlara laf söylenmese saçımı başımı yolacağım artık.İyi ki bir örnek verdim,yine hayvanlara döndü mevzu.
Yemın ederim çıldırıyorum . 2 kedı beslıyorum hemde tüylü tüylü . Hayvanlar dakıka başı kendılerını yalıyorlar diyelim uyuyolarya gittim sevdim hemen uyanıp ellediğim yerlerı yalıyorlar.
Ki dışarda hayvanları bile seviyorum . Kedi , köpek farketmez. Otururum kapının önune o hayvan gidene kadar severım hep böyleydım.
Ağır bır hastalık veya sık sık hastalık geçiren biri değilim.
Hatta grip bile olmam doğru düzgün.
Eşimde öyle.
Neymiş hayvanlar pismiş.
Siz ne kadar temizsiniz ? Sokaktakıler evet pis ama inan o pis hayvanları bile bazı insanlardan daha çok sevıyorum ..

Bebeğin uslu mu ne
Ben doğum iznimde gözümü açamıyordum, kime çektiyse artık cadoloz
İznin bitince yine döneceksen belki düzelebilirsin
Geçen bi konumda seni nerdeyse bayıktacaktım malum kaynana konusu
Ne çok takmışım ya

Hayvanlardaki dostluk insanlarda yok

Geçen bi konumda seni nerdeyse bayıktacaktım malum kaynana konusu
Ne çok takmışım ya
İyi bari geç te olsa fark etmişsin sinirliyken farketmedin demek ki
Önemli değil bende sağlam yazarım uzun uzadıya

Zaten bir konuda da hayvanlara laf söylenmese saçımı başımı yolacağım artık.İyi ki bir örnek verdim,yine hayvanlara döndü mevzu.
Hayvanlar pis değil..aksine miss gibi kokuyorlar falan ama yemizlik takıntısı olan hasta derecede titiz biri evde besleyemez demek istedi bence...
Hani mama kapları ortada,tuvaleti ortada,e tüyleri de dökülüyor...aslında tertemiz yavrucaklar ama hasta bi insan bu dağınıklığa tahammül edemez bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…