Iyilik candy girl:) how are youHoş buldum , naber
Zaten bir konuda da hayvanlara laf söylenmese saçımı başımı yolacağım artık.İyi ki bir örnek verdim,yine hayvanlara döndü mevzu.Bişey derdım neyse.
Ooo çok havalıIyilik candy girl:) how are you
Aslında çalışırken böyle değildim doğum izninde eve kapanınca tek uğraşım temizlik oldu ev hanımlığı bana iyi gelmediHer yeri 3-5 kez çitileyeceğine bi kahve yap gel
Foto çek göreyim kahveniNaz571
Senin gibi güzel mi güzel bi kadın niye hep kül kedisi gibi dolanır anlamam
Paşa keyfi denen bişey var, ben çok severim
Aşamıyorsan destek al yoğurt kabı çamaşır suyuyla yıkanır mı hiç
Sever seve bütün evi çitilerimYaw bu kacinci benzer konu. Ne kadar cok varmis temizlik takintili. Bize de gelin ne olur sanki :)
Bebeğin uslu mu neAslında çalışırken böyle değildim doğum izninde eve kapanınca tek uğraşım temizlik oldu ev hanımlığı bana iyi gelmedi
Hayrınıza bana da gelinSever seve bütün evi çitilerim
Tamam beautiful women sana da bi espresso yapayımOoo çok havalı
İngilizce de biliyorsun yani
Bende iyiyim sağ ol
Boşver işi gücü, yeteri kadar yap
Hadi bi kahve yap gel, öyle yazışalım
Deneyince hoşuna gidecek
Aslında çalışırken böyle değildim doğum izninde eve kapanınca tek uğraşım temizlik oldu ev hanımlığı bana iyi gelmedi
Ooo beni şımartıyorsunTamam beautiful women sana da bi espresso yapayım
Yemın ederim çıldırıyorum . 2 kedı beslıyorum hemde tüylü tüylü . Hayvanlar dakıka başı kendılerını yalıyorlar diyelim uyuyolarya gittim sevdim hemen uyanıp ellediğim yerlerı yalıyorlar.Zaten bir konuda da hayvanlara laf söylenmese saçımı başımı yolacağım artık.İyi ki bir örnek verdim,yine hayvanlara döndü mevzu.
Geçen bi konumda seni nerdeyse bayıktacaktım malum kaynana konusuBebeğin uslu mu ne
Ben doğum iznimde gözümü açamıyordum, kime çektiyse artık cadoloz
İznin bitince yine döneceksen belki düzelebilirsin
Hayvanlardaki dostluk insanlarda yokYemın ederim çıldırıyorum . 2 kedı beslıyorum hemde tüylü tüylü . Hayvanlar dakıka başı kendılerını yalıyorlar diyelim uyuyolarya gittim sevdim hemen uyanıp ellediğim yerlerı yalıyorlar.
Ki dışarda hayvanları bile seviyorum . Kedi , köpek farketmez. Otururum kapının önune o hayvan gidene kadar severım hep böyleydım.
Ağır bır hastalık veya sık sık hastalık geçiren biri değilim.
Hatta grip bile olmam doğru düzgün.
Eşimde öyle.
Neymiş hayvanlar pismiş.
Siz ne kadar temizsiniz ? Sokaktakıler evet pis ama inan o pis hayvanları bile bazı insanlardan daha çok sevıyorum ..
İyi bari geç te olsa fark etmişsinGeçen bi konumda seni nerdeyse bayıktacaktım malum kaynana konusu
Ne çok takmışım ya
Hayvanlar pis değil..aksine miss gibi kokuyorlar falan ama yemizlik takıntısı olan hasta derecede titiz biri evde besleyemez demek istedi bence...Zaten bir konuda da hayvanlara laf söylenmese saçımı başımı yolacağım artık.İyi ki bir örnek verdim,yine hayvanlara döndü mevzu.
Hak ediyorsun kaynana konusunda kimse dinlemediler sen sonuna kadar yardımcı oldunOoo beni şımartıyorsun
Herkesİyi bari geç te olsa fark etmişsinsinirliyken farketmedin demek ki
Önemli değil bende sağlam yazarım uzun uzadıya
Hayvanlardaki birçok şey insanlarda yok bitek dostluk değil canım.Hayvanlardaki dostluk insanlarda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?