Bende çene bolHak ediyorsun kaynana konusunda kimse dinlemediler sen sonuna kadar yardımcı oldun
Bu hastalığında çeşitleri oluyor.Ben arkadaşa ne şekilde bir takıntım olduğunu açıkladım zaten.İsterse evi b.k götürsün benim umrumda olmaz.Ben sadece yerle temas etmeyeyim,bir de başkalarının dokunduğu şeylere dokunmayayım bana yeter.Zaten köpeğiminde patilerini siliyorum sürekli diye belirttim.Ama o genel olarak hayvanlar pistir diyor.Bu yanlış bir şey.Tamamen bakımla alakalı bir şey bu.Mesela köpeğimi sokağa çıkarıp,patilerini temizlemeden asla eve sokmam.Bu zaten böyle olması gereken bir şeydir herkes için.Ama kimi insan aman geçiversin bir seferlik ne olacak diyebilir,fakat ben asla sokmam eve temizlemeden.Sokakta patileri yere bastığı için,benim de yer takıntım olduğu için o yüzden temizleme gereği duyarım.Aynı şekilde kendimde ayakkabısız yürümek zorunda kalıp eve gelsem,kendi ayaklarımı da 50 kere yıkardım,köpeğe özel bir durum değil aslında.Hayvanlar pis değil..aksine miss gibi kokuyorlar falan ama yemizlik takıntısı olan hasta derecede titiz biri evde besleyemez demek istedi bence...
Hani mama kapları ortada,tuvaleti ortada,e tüyleri de dökülüyor...aslında tertemiz yavrucaklar ama hasta bi insan bu dağınıklığa tahammül edemez bence de...
Ben çocukluğumdan beri hayvanlarla büyüdüm.Sokak hayvanlarıyla da hep iç içeydim.İlk okula giderken sokak kedilerini toplayıp bahçemizde beslerdim,hepsini dudaklarından öperdim.Anneannem çok kızardı öperek sevme,mikrop kaparsın diye.Allahıma bin şükür 1 kez hasta olmadım bugüne kadar hayvanlarla ilgili bir sebep yüzünden.Kesinlikle hayvanlar pis değildir,afedersin biraz mide bulandırıcı olacak ama bir örnek vereyim.Köpeğim kakasını yaptığı zaman poposunu yıkama ihtiyacı duymuyoruz,bunu tüm hayvan besleyenler bilir.Biz büyük tuvaletimizi yaptıktan sonra yıkamasak ne olur hiç düşündün mü?Hayvanlar pistir diyenlere yeterli bence bu.Daha çok örnek var da yazamayacağım şimdi hepsini.Yemın ederim çıldırıyorum . 2 kedı beslıyorum hemde tüylü tüylü . Hayvanlar dakıka başı kendılerını yalıyorlar diyelim uyuyolarya gittim sevdim hemen uyanıp ellediğim yerlerı yalıyorlar.
Ki dışarda hayvanları bile seviyorum . Kedi , köpek farketmez. Otururum kapının önune o hayvan gidene kadar severım hep böyleydım.
Ağır bır hastalık veya sık sık hastalık geçiren biri değilim.
Hatta grip bile olmam doğru düzgün.
Eşimde öyle.
Neymiş hayvanlar pismiş.
Siz ne kadar temizsiniz ? Sokaktakıler evet pis ama inan o pis hayvanları bile bazı insanlardan daha çok sevıyorum ..
Oldu bile zaten buruş buruş ellerim
Bende dudişlerinde hatta dişlerinden öpüyorum kedilerimiBen çocukluğumdan beri hayvanlarla büyüdüm.Sokak hayvanlarıyla da hep iç içeydim.İlk okula giderken sokak kedilerini toplayıp bahçemizde beslerdim,hepsini dudaklarından öperdim.Anneannem çok kızardı öperek sevme,mikrop kaparsın diye.Allahıma bin şükür 1 kez hasta olmadım bugüne kadar hayvanlarla ilgili bir sebep yüzünden.Kesinlikle hayvanlar pis değildir,afedersin biraz mide bulandırıcı olacak ama bir örnek vereyim.Köpeğim kakasını yaptığı zaman poposunu yıkama ihtiyacı duymuyoruz,bunu tüm hayvan besleyenler bilir.Biz büyük tuvaletimizi yaptıktan sonra yıkamasak ne olur hiç düşündün mü?Hayvanlar pistir diyenlere yeterli bence bu.Daha çok örnek var da yazamayacağım şimdi hepsini.
Şaka mı çamaşır suyuyla yıkanıyor da o kokuyla yaşayabiliyor muBu hastalıkta erken tedaviye baslanmazsa çok ağır tablolar goruluyor..
Ablamin görümcesi ornegin tabağı bardağı herşeyi ayrı, kimsenin evinde bisey yiyip içmiyor.. Kalıtımsal bir yönüde var bana gore, çünkü halasının Kizida kendini domestosla yıkıyormus
Sıkıntım yok doğum iznine ayrıldım eve kapanınca akşama kadar temizlikle uğraştım bu hale geldim çalışırken böyle değildimObsesif bozukluk doktora git bunun hastaları var çoğu insanda görülen birşey herhangi bir sıkıntı üzüntü ile baş gösteren birşey doktora danisip azaltabilirsin
Bende dudişlerinde hatta dişlerinden öpüyorum kedilerimi
Heç mikrop falan kapmadım Allaha şükürr.. Geçen sene karda bir odam boştu 10 tane kedıye o odada baktım. Kar bitince sokağa bırkıcaktım ama öyle şanslılardı ki. Hepsini sahiplendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?