Temizlik takıntım

Şuan boşluktan yapıyor böyle davranıyor olabilirsiniz.Ev dışında birşeyler yaparsanız biraz daha rahatlarsınız belki.

Evde durdu mu çok titiz olmayan benim bile herşey gözüme batıyor rahatlıkla ne film izleyebiliyorsunuz ne başka birşey.Baya rahatım da bir yandan,biri gelmeden önce Alel acele ortalık topluyorum :) Dışarda yürüyüş,ufak bir alışveriş bahanesiyle evden çıkıp dikkatinizi dağıtabilirsiniz Aslı'nda.

Ahh işte böyle bi ruh hali

Bende seviyrum temizlik yapmayı zaten ama yeterince film izleyemedim kitap okuyamadım diye üzülüyorum

Çıkıyorum aslında ama sürekli de çıkmıyorum genelde evdeyim evet. Çalışmaya başlayınca geçer inş.

2 kucuk cocugum var ama mutfak dolaplari ve aynalar parmak iziyse yada tv yatmadan siliyorum :/
Bilmiyorum gozume takiliyor ve beni rahatsiz ediyor.
Bunu aşmanın yolunu bulan varsa soyleyiversin hayrina

Bnde temizlik konusunda cok rahatim ya. Dunya yansa umrumda degil. Genel temizligimi yaparim ama temizlik yapmak zorundayim diyede kendimi kasmam. Su an mutfak bulasik dolu ve hala yikamadim. Filmimi izledim. Kahvemi cerezimi tatlimi yedim. Yatmadan bir ara yikarim dedim hala duruyor.
Temizlik icin dunyayi kendinize zehir etmeyin ya. Yap yap bitmiyor zaten.
Hayatin tadini cikarin.

Ahhh bana da o takintidann noluuuur

İşte bu rahatlıktan istiyorum

Cocuk olunca ne yapacaksin? Bizim aynalar dolaplar hep parmak izi,silsen saniyesinde yine elleniyor. Salataligi elmayi geze geze yiyor yerlere dokuyor,kasiklari koltuklarin altindan,coraplari kasik cekmecesinden,kumandayi cop kutusundan camasir makinesinden buluyorum. Bu ev onlarin,istediklerini yapsinlar. Uyurlarken temizliyorum kafam rahat. Annemdeyken hep diken ustundeyim,aman doktu aman dusecek. Elinde surekli bez,halida koltukta ortu. Sizce hangisi daha iyi?

Ahh işte böyle bi ruh hali

Bende seviyrum temizlik yapmayı zaten ama yeterince film izleyemedim kitap okuyamadım diye üzülüyorum
gene haline sukret benim bir teyzem var 25 senedir bez elinden dusmuyor hic oturmaz evine misafir istemez.
misafir geldi 5 dk oturdu diyelim o gun butun perdeler halilar yikanir vitrinler bosaltilir ne alaka bizde bilmioz evi boyle nasil anlatsam cam gibi.
cocuklari posete kakasini yapardi tuvalet yasak kocasi tuvalet ihtiyacini bizde karsilardi.
tuvalet kullanmak yasak.
hayatinda gezmez temizligi bitmez cunku.
Allah dusmanimin basina vermesin.
enistem rahmet etti gecen sene cenaze kaldirilacak bi yandan agliyor kriz geciriyor bi yandan da bezi elinde tozlari aliyordu.
genc daha 40 yasinda degil.

Mutsuzluk verecek ama ilk zamanlar zaten evi bok götürmeyecek kadar temizlesek yeter. Akşam yemek yapmaya zaman olacak saatlerde girin evinize dışarı çıkın yazda geldi parkta bahçede okuyun kitabınızı.
Bu sadece alışkanlık gibi duruyor takıntı değil henüz ama olabilir o yüzden erkenden önlem almakta fayda var.
Ben evde yürümeyi yasakladigimda kendime geldim orayı tutma buraya dokunma ikazlarım hala var ama min derecede. Ve dağınıklığa izin veriyorum hala evet enerjimi emiyor ama kimsenin gırtlağına cokmuyorum evimi kirlettiniz diye:)

Peki moraliniz bozulmuyo mu ev öyleyken? Ben ev temiz topluyken çok huzurlu oluyorum aksi halde mutsuz.

Cocuklari posete mi yapardi

Çok üzücü ya halime şükrettim

Misafir varken batmasını sorun etmiyorum bir şey kırılmadığı sürece sıkıntı yok. Batan yer temizlenir o an güzel vakit geçiriyorum. Dışarı çıkıp eve geldim ev dağınık ya geçip film izleyemiyorum mesela aklım dağınıklıkta oluyo

Yazık ya doktora götürseniz ya böyle ona da zor hastalık bu.

Peki moraliniz bozulmuyo mu ev öyleyken? Ben ev temiz topluyken çok huzurlu oluyorum aksi halde mutsuz.
Moral bozulmaya zaman bulsa bozulur da öyle bir zaman kalmıyor çocuktan sonra
Yoksa herkes ister öyle temizlediği gibi pürüpak evde oturmak
Bak bugün evi süpüreyim dedim.
Aldım elektrikli süpürgeyi ilerleyip arkama bakıyorum beyaz beyaz bişeyler dönüp bir daha süpürüyorum
Niye
Bizim kız patlamış mısır yiyor peşimde dolana dolana
Oturarak ye kızım diyorum yok sende gel benimle otur diyo
Napim mecburen oturuyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…