- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ramazan geçsin sporu düşünüyorum zaten teşekkürler.Yalnızlıktan, uğraşınızın olmamasından, sıkıntılardan .. Kısacası psikolojik. Ve bu ilerlerse ciddi hastalık haline geliyor.
Kursa yazılın, spora yazılın ; evden ayrılın .
yaa bende bayağı rahatım işin kötüsü eşim gelse de aynıHiç böyle takıntım yok benimde akşama kadar dağınık olsun akşam herif gelmeye yakın motor takar ev toplarım
yaa bende bayağı rahatım işin kötüsü eşim gelse de aynı
Eşim dağınıklığı hiç sevmez belki onun da katkısı oldu biraz bu durumaHiç böyle takıntım yok benimde akşama kadar dağınık olsun akşam herif gelmeye yakın motor takar ev toplarım
Ben de Başak burcuyum annem de. Annem tam temizlik takıntısı taşıyor. Duvarları falan çamaşır suyuyla silmeyi ihmal etmezBen de keyfime düşkünüm aslında. Tembelim hatta bazı konularda ama nedense temizliği çok seviyorum. Sizin gibilere çok çok özeniyorum. Dün evi süpürdüm sildim toz aldım tertemiz oldu ama bugün yine süpürdüm. Kendime engel olamıyorum.
Evet ev temizlerken çok mutlu oluyorum. Başak burcuyum :) pastacılık kursu yok yaşadığım yerde olsa yemek kursuna pastacılığa giderdim kesinlikle
Ondan bahsetmems konuda bahsettiği şeylere bende takintlym su izi şu bu bana normal geldi.Temiz olmak ayrı , yerdeki ayak izinde hep aklının kalması çok ayrı.
Birisi gereklilik , diğeri psikolojik.
Baş şuan sana canlı bildiriyorum,Sürekli ev süpürmekten, yerde su izi, dolapta aynada parmak izi kalmasın diye uğraşmaktan kısacası takıntılarımdan çok bıktım.
Temizlik yerine kitap okumak, belgesel dizi film izlemek, çeşit çeşit yemekler yapmak istiyorum. Ama yok illa önce evi temizleyecek toplayacağım anca öyle rahat ediyorum. Yapmazsam aklım hep süpürülecek yerlerde kalıyo. Çalışmıyorum bu arada. Çok özeniyorum rahat insanlaraevim dağınık olsun ocağım yemek lekesi olsun ama ben rahat rahat film izleyeyim bu gibi takıntılarını yenebilenler yardımcı olabilir mi?
Yemin ediyorum şok oldum.çok titizlik takıntısı olan kadın hikayesi okudum ama bu benim için zirvecocuklari posete kakasini yapardi tuvalet yasak kocasi tuvalet ihtiyacini bizde karsilardi.
valla cok guzel hallediolardi alismislardi.Yemin ediyorum şok oldum.çok titizlik takıntısı olan kadın hikayesi okudum ama bu benim için zirve
Bu daha pis bişey, wc kullansa temizlemek daha kolay olmaz mı? O çocuklar nasıl hiç batırmadan hallediyorlardı tuvalet işini?
Ben çok yoğun çalışırken rahat olmaya alışmıştımSürekli ev süpürmekten, yerde su izi, dolapta aynada parmak izi kalmasın diye uğraşmaktan kısacası takıntılarımdan çok bıktım.
Temizlik yerine kitap okumak, belgesel dizi film izlemek, çeşit çeşit yemekler yapmak istiyorum. Ama yok illa önce evi temizleyecek toplayacağım anca öyle rahat ediyorum. Yapmazsam aklım hep süpürülecek yerlerde kalıyo. Çalışmıyorum bu arada. Çok özeniyorum rahat insanlaraevim dağınık olsun ocağım yemek lekesi olsun ama ben rahat rahat film izleyeyim bu gibi takıntılarını yenebilenler yardımcı olabilir mi?
Al benden de o kadar ev göçse kahvemi alıp dizimi izlerim arkadaşSondaki kısma girenlerdenim.
Bende azıcık rahat olmamayı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?