Temizlik takıntım

Ben de Başak burcuyum annem de. Annem tam temizlik takıntısı taşıyor. Duvarları falan çamaşır suyuyla silmeyi ihmal etmez . Yani azıcık da olsa burcunuzun etkisi olabilir

ahh bende çok fazla olmasada severdim temizliği ama 3 cocuk olunca baktım bütün gün aksama.kadar kosturuyorum gerçi temizlik yapmasamda kosturuyorum ama olmuyor yapamiyorum saldim biraz hali kirlenebilir çocuklar uyuyunca is yapicam hayali kurarken geç yatan bebeklerimden sonra pestili çıkmış.bir anne olarak evi darmaduman bırakıp yatabilirim napim yoruluyorum esimde alıştı her türlü korkunç manzaraya benim evde yasadan bayilirsin sen valla takmiyorum artik olduğu kadar

Keşke bende rahat olsam temizlik konusunda. Ne kadar temizlesemde temizlenmiyor hissi kalıyor bende üstelik. Belim ağrıyor çocuklarımla oyun falan oynamak istiyorum gezmek dışarı çıkmak istiyorum . Çok gezenlere hevesleniyorum . Temizliğe kadın tutayım evde iş yapmayayım dedim ama hiç bir kadının yaptığı iş içime sinmiyor arkasından yine temizliyorum ve üzülüyorum yaptıkları yarım yamalak işin ardından. İlla yerler parlayacak. Kocam evinin kıymetini biliyor mu dersen? Asla. Bıktım diyor temizlik kokusundan. Yine de yapamıyorum vazgeçemiyorum temizlik takıntımdan . Doğum yaptım eve geldiğim gün Camları silmeye çalıştım elimden aldılar bezi falan. Hiç lohusa yatağım , lohusa pijamam bile olmadı.

Baş şuan sana canlı bildiriyorum,
Sehpanın üstüne kahve damlamış, etrafında karıncalar kabile dansı yapıyor. Göz ucuyla onları takip ederken aynı anda bitiremediğim yabancı dizilerimi izliyorum.napim hayvanlar acıkmış, şimdi önlerinden alsam yazık, yesinler sabah kalanı silerim

cocuklari posete kakasini yapardi tuvalet yasak kocasi tuvalet ihtiyacini bizde karsilardi.
Yemin ediyorum şok oldum.çok titizlik takıntısı olan kadın hikayesi okudum ama bu benim için zirve

Bu daha pis bişey, wc kullansa temizlemek daha kolay olmaz mı? O çocuklar nasıl hiç batırmadan hallediyorlardı tuvalet işini?

Bende de süpürme falan değil de ev sürekli toplu olmak zorunda. Salondan çıkıp yatağa gelirkennyastıkları falan düzeltiyorum habire. Camı aralık brakıyrm kışın ortasında bile havalansın diye gündüz de kapatmıyrm.
Mutfakta da bulaşıklsr hemen dolaba kaldırıkacak. Asla ortada bi bardak kalmayacak. Ocağn üstünde tencere falan kalmayacak.
Yatağa bi girişim var sanki misafr evdeym. Rahat rahat yatamıyorum bile örtüsü kayacak diye.
Evden her zaman geç çıkıyorum bu yüzden. Sinirlerim bozuluyo bazen ağlıyorum

Temizlik konusunda hic titiz degilim.Oncelik ben rahatim ve konforum.Yaza evleniyorum.Ev kendimizin.Belki bi aman cok titizleneyim durumu olur diye bir kucuk ihtimal diye dusunuyorum ama cok ta sanmiyorum.Bu demek degil pisim.Ama dolaptaki parmak izini bana gostermeseniz gormem misal,aynanin su lekesi beni rahatsiz etmez.Varsin kalsin derim.
Herkes farkli iste.

valla cok guzel hallediolardi alismislardi.
bu nasil bir takinti turudur bnde bilmiyorum.
bi 10 senedir iyilesme gosterdi cocuklari ergen oldu tuvalete gidio ama sonrasinda bahce hortumu firca tuvalet yikanio ve wc kapisi surekli cürür su ceker.
ama oncesinde siyah posetlere yapardi cocuklari

Ben çok yoğun çalışırken rahat olmaya alışmıştım akşam 9 da yorgunluktan ölür vaziyette eve geldiğimde ev tozluymuş, lekeliymiş vs pek umrum olmuyordu.. Şimdi ev hanımıyım eskisi kadar rahat değilim ama çok takmam yine de. Eğer okb gibi bi durum yoksa düzelme şansı var. Çok heyecanlı bir diziye başlasanız mesela belki noldu nolacak heyecanından bi sonraki bölüm temizlikten önce gelmeye başlar

benim evim tam tersi pis içinde gel evimi temizle
şaka bi yana
ben takmiyorum ama eşim tam tersi temizlik hastasi.. ayni annesi gibi . kayinvalidem de temizlik takintiliydi kızına geçti.. bekar görümcem var oda senin gibi rahat olamiyo bana çok özeniyo.:)

Ben ilk evlendiğimde öyleydim. Sabah kalkar ortalığı toparlar öyle çıkardım evden işe giderken. Tezgahta 1 bardak bile kalsın istemezdim,hele misafir gelecekse delirecek gibi nereyi temizleyip toparlayacağımı şaşırıyordum.
Sonra ne mi oldu? Kızım oldu,öyle huysuz bir bebekti ki bezini değiştirirdim o bezi çöpe bile atmaya fırsatım olmazdı. Uykusuzluk,yorgunluk zaten cabası.Kucak isterdi,ağlardı vs derken ben bir bıraktım ipin ucunu,dünya varmış dedim.
Tamam temizlik iyi güzel hoş ama bir yerden sonra insan artık eşyaya hizmet eder hale geliyor. Gerçekten abartmamak lazım. Şimdi kızım 6 yaşına girecek. Eski ben olsaydım olan ona olacaktı,onu elleme,bunu dökme diye diye ona hayatı zindan edecektim. Evinde huzurlu,mutlu bir çocuk yetiştiriyorum. Döktüğünü kendi siler eli yettikçe,bile isteye zaten yapmaz. O huzurlu ben huzurlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…