- 20 Aralık 2019
- 64
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ruzgarrr10
-
Takıntılarım hayatımı mahvediyo. Kurtulamıyorum. Mesela bi misafir gelsin gittiğinde oturduğu dokunduğu her yeri silmem gerekiyo. Bu durum beni çok uğraştırıyo ve üzüyo. Ya da marketten aldığım şeyleri dolaba dizince dolabı kirli hissediyorum ve dolaba ya da o şeylere her dokunduğumda elimi yıkıyorumEve gelince mutlaka duş alıyorum. Duş almadan hiç bi yere dokunamıyorum oturamıyorum. Benim gibi olup bu durumdan kurtulan var mı
Koronadan önce ve koronadan sonra olmak üzere ayırarak cevaplamak isterim sorunuzuTakıntılarım hayatımı mahvediyo. Kurtulamıyorum. Mesela bi misafir gelsin gittiğinde oturduğu dokunduğu her yeri silmem gerekiyo. Bu durum beni çok uğraştırıyo ve üzüyo. Ya da marketten aldığım şeyleri dolaba dizince dolabı kirli hissediyorum ve dolaba ya da o şeylere her dokunduğumda elimi yıkıyorumEve gelince mutlaka duş alıyorum. Duş almadan hiç bi yere dokunamıyorum oturamıyorum. Benim gibi olup bu durumdan kurtulan var mı
Şaşkınlıkla okuyorumÇok yorucu gerçekten. Bi de çalışıyorum. Yetişemiyorum işlere. Bi de mesela mutfağı sildim temizledim diyelim. Kendimi kirlenmiş hissediyorum ve duş almadan diğer odaları temizleyemiyorum. Çamaşır makinesine kirlileri doldurunca da mutlaka duşa girmem gerekiyo.
Çok yorucu gerçekten. Bi de çalışıyorum. Yetişemiyorum işlere. Bi de mesela mutfağı sildim temizledim diyelim. Kendimi kirlenmiş hissediyorum ve duş almadan diğer odaları temizleyemiyorum. Çamaşır makinesine kirlileri doldurunca da mutlaka duşa girmem gerekiyo.
Doktora gitmek için sürekli işten izin almak açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Kendi kendine aşabilen varsa ben de onun yöntemini uygulamak istiyorum
Kendi kendine asman çok zor. Hem psikiyatri hemde psikoterapi almanı öneririm. Sana merkez tavsiyesinde de bulunabilirimDoktora gitmek için sürekli işten izin almak açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Kendi kendine aşabilen varsa ben de onun yöntemini uygulamak istiyorum
Çok yorucu gerçekten. Bi de çalışıyorum. Yetişemiyorum işlere. Bi de mesela mutfağı sildim temizledim diyelim. Kendimi kirlenmiş hissediyorum ve duş almadan diğer odaları temizleyemiyorum. Çamaşır makinesine kirlileri doldurunca da mutlaka duşa girmem gerekiyo.
Kendi kendine üstesinden gelebileceğiniz aşamayı geçmiş sizinki
Salgın biter bitmez psikologla görüşmenizi öneririm. İşten izin alamam demişsiniz, Cumartesi de çalışanlar var. Ne yapın edin mutlaka psikoloğa gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?