- Konu Sahibi Ruzgarrr10
cok sukur hıc bırımız paket poset yemıyoruz yalamıyoruzValla ürünü rafa dizen kişinin kişisel temizliğiyle de eve gelen misafirin çantasını nereye koyduğuyla da ilgilenmiyorum. Ürünü paketiyle yemiyor, çantanın koyulduğu yeri yalamıyorsam benim için sorun yok. Şimdiye kadar da bu sebeple bir sağlık sorunu yaşamadım. Benim evim haftada bir yardımcı tarafından temizlenir, çocuğum yok kedim var. O kum dağıtırsa şarjlıyla alır geçerim. Ev tozlu değilse temizdir benim için. Yani bence (tekrar ediyorum pis olan ben olabilirim, hiç üzülmem bu duruma) sizin düşünceleriniz fazla ve takıntılı. Bana göre böyle yani.
bır gun kucuk cocugunuz elındekı salatalıgı o az once kaldırımda yere oturmus mısafırınızın yenı kalktıgı koltuga dusurup yerse, dıs cıkarırken kemırırse dusunceler belkı degısebılır
yemek yapıyoruz dogradık domatesı aa salcayı unutmusuz
cıkardık dolaptan aldık salcayı o sılmeden koydugumuz salcayı bır guzel yemeye koyduk tezgaha koyduk
o elle domates dogramaya devam ettık
tebrıkler harıka mıkroplar kazandınız ve kazandırdınız :)
sızın saglık sorunu yasamamanız yaptıgınızın dogru oldugunu gostermez
evın ıcınde sokak ayakkabısıyla gezenlere de bırsey olmuyor ? sokak ayakkabısıyla gezdı dıye hasta olan ölen gormedım mesela ama dogru mu tabıkı degıl ... bunun gıbı
benım cocugumda var kedımde var bu coronadan once evıme hergun mısafırde alırdım benım evımı kullanma yogunlugum ıle sızınkısı bır olmayabılır aldıgımız malzemelerın yogunlugu bır olmayabılır bu yuzden kendınızle kıyaslayıp eslestırmenız buna gore ben pisim o takıntılı demenız zaten dogru tespıt olmaz
bu arada sızın pis oldugunuzu ıddaa etmedım yazdıgım hıcbır seyde pissiniz demedım sız benım takıntılı oldugumu ıddaa edıyorsunuz o ayrı oda sızın dusuncenız benım ıcın sorun yok :) ıyı gunler