Temizlik takıntısı hayatımı ve evliliğimi mahvediyor çok yoruldumm

Ya vallahi öyle ne şüphesi o kadar ilerlediki benimki artık bir hareket yaptım ahada belki altıma kaçırdım diye düşünüp gidip elbiselerini cikariyorum yoksa heryerime bulaşır diye düşünüyorum
kızlar konu sahibi doğru söylüyor benim annemde aynısı hemde aynı burçtan sürekli lavavoda banyoda ellerini vücudunu yıkıyor çamaşırlarını sadece kendisi asıyor ve tek tek götürüyor kesinlikle çamaşırlarına kimse dokunmayacak çamaşırın oldugu odaya kimse girmeyecek

bu diğer insanları pis görmek demek sence ne kadar doğru

Ben de başak burcuyum o yuzden konu sahibine sordum. Genelde tanıdığım bütün başak burçları titiz, düzenli oluyor. Ne kadar temizlersen temizle acaba iyi temizlendi mi ,kıytı köşede pislik kaldı mı,tekrar silip süpüreyim gibi düşünceler oluyor. Böyle insanlar var çevremizde. Zor gerçekten.

bende başak burcuyum ama ileri boyutta takıntım yok :) ben de de koku takıntısı vardır.

canım dalga değil gerçekten var bu durum annemde aynısı çünkü
ben durumu için fake demedim zaten..eşi çocuğuyla ilgili bişeyler sordum,ne zaman başladı bu durum kaynağını bulalım dedik,çalışıyor mu mesleği var mı falan sorduk da sorduk..hiçbirine cevap yok,yok sayıyor sadece tek sorduğu siz nasıl yapıyorsunuz...bakın tüm mesajlarına farklı birşey var mı?
yoksa bu şekilde hasta insanlar var ,ona itirazım yok ama konu sahibi değil bence o kişi.

bu diğer insanları pis görmek demek sence ne kadar doğru
asla doğru değil hatta bu durum yüzünden annemle çok kavga ediyorduk ben bekarken evde heran gözümün önünde onu öyle gördükçe sinirim bozuluyordu ama inanın yapamıyorlar hiç bir söz fayda etmiyor

Bende basak burcuyum katiliyorum sana,bendede cok takinti var ellerim artik ustu yikamaktan kaniyo dusun ,

Benim arkadasimin kaynanasi da boyle günde bi litre sivi el sabunu bitiriyor.
Her sabah duşa girdiginde en az 4 saat cikmiyor. Ayy cidden zor Allah yardim etsin.

Bende basak burcuyum katiliyorum sana,bendede cok takinti var ellerim artik ustu yikamaktan kaniyo dusun ,
lütfen kendinize engel olun pislikten kimse ölmüyor merak etmeyin:) yani ben kendime öyle telkin veriyorum pis olsam ne olurki
hayat böyle boş şeylerle ugraşacak kadar uzun değil kendinize başka uğraşlar bulmanızı ,hastalık konusunda bilinçlenmenizi (çünkü o zaman daha iyi mücadele ediliyor) ve neden ben böyleyim diye kendinizi suçlamak yerine buda benim imtehanım demek ki diye kabul edip mücadele etmenizi öneririm

Teşekkürler ama gelde icime anlat,hamileyim vehergun cam siliyorum en basiti,hava sogudu 2 gune duser artik diye seviniyorum ,kisinda cami hep acmam hafta 1,2 silerim ,boyle böylede unuturum

bu günde sildinmi camları ,bugün silme mesela yada bu hafta silmesen çok mu rahatsız oluyorsun

ben sizin sürecinizi tam anlamadım. direkt psikiyatriste mi gittiniz, yoksa önce psikologla terapi sürecini denediniz mi? sadece ilaç mı kullandınız? psikoterapiyede düzenli devam ettiniz mi? doktorunuz sadece ilaç yazıp gönderdiyse düzelmez bu durumlar. sizin düzenli terapi görmeniz lazım bu durumdan sağlıklı bir şekilde uzaklaşabilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…