- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
kızlar konu sahibi doğru söylüyor benim annemde aynısı hemde aynı burçtan sürekli lavavoda banyoda ellerini vücudunu yıkıyor çamaşırlarını sadece kendisi asıyor ve tek tek götürüyor kesinlikle çamaşırlarına kimse dokunmayacak çamaşırın oldugu odaya kimse girmeyecekYa vallahi öyle ne şüphesi o kadar ilerlediki benimki artık bir hareket yaptım ahada belki altıma kaçırdım diye düşünüp gidip elbiselerini cikariyorum yoksa heryerime bulaşır diye düşünüyorum
canım dalga değil gerçekten var bu durum annemde aynısı çünkücute yorma çeneni kuzum fake yüksek ihtimal..şimdi sana sorar başka başka anlatsana diye..:)
bu diğer insanları pis görmek demek sence ne kadar doğrukızlar konu sahibi doğru söylüyor benim annemde aynısı hemde aynı burçtan sürekli lavavoda banyoda ellerini vücudunu yıkıyor çamaşırlarını sadece kendisi asıyor ve tek tek götürüyor kesinlikle çamaşırlarına kimse dokunmayacak çamaşırın oldugu odaya kimse girmeyecek
bendede var aynı takıntı başak burcuyum :)
bu derece degil tabi ,ilk zamanlar öyleydim taa üniverste yıllarında sonra zaman zaman küçük artışlar azalmalar oldu şimdide aklıma gelmiyor degil ama kendimi tutuyorum
bu hastalık igrenç birşey sadece yaşayanlar bilir alllah kimsenin başına vermesin
bende başak burcuyum ama ileri boyutta takıntım yok :) ben de de koku takıntısı vardır.bendede var aynı takıntı başak burcuyum :)
bu derece degil tabi ,ilk zamanlar öyleydim taa üniverste yıllarında sonra zaman zaman küçük artışlar azalmalar oldu şimdide aklıma gelmiyor degil ama kendimi tutuyorum
bu hastalık igrenç birşey sadece yaşayanlar bilir alllah kimsenin başına vermesin
ben durumu için fake demedim zaten..eşi çocuğuyla ilgili bişeyler sordum,ne zaman başladı bu durum kaynağını bulalım dedik,çalışıyor mu mesleği var mı falan sorduk da sorduk..hiçbirine cevap yok,yok sayıyor sadece tek sorduğu siz nasıl yapıyorsunuz...bakın tüm mesajlarına farklı birşey var mı?canım dalga değil gerçekten var bu durum annemde aynısı çünkü
asla doğru değil hatta bu durum yüzünden annemle çok kavga ediyorduk ben bekarken evde heran gözümün önünde onu öyle gördükçe sinirim bozuluyordu ama inanın yapamıyorlar hiç bir söz fayda etmiyorbu diğer insanları pis görmek demek sence ne kadar doğru
bendede var aynı takıntı başak burcuyum :)
lütfen kendinize engel olun pislikten kimse ölmüyor merak etmeyin:) yani ben kendime öyle telkin veriyorumBende basak burcuyum katiliyorum sana,bendede cok takinti var ellerim artik ustu yikamaktan kaniyo dusun ,
lütfen kendinize engel olun pislikten kimse ölmüyor merak etmeyin:) yani ben kendime öyle telkin veriyorumpis olsam ne olurki
hayat böyle boş şeylerle ugraşacak kadar uzun değil kendinize başka uğraşlar bulmanızı ,hastalık konusunda bilinçlenmenizi (çünkü o zaman daha iyi mücadele ediliyor) ve neden ben böyleyim diye kendinizi suçlamak yerine buda benim imtehanım demek ki diye kabul edip mücadele etmenizi öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?